- 27 February 2011
- 35
Γεια σας παιδια,αν και καθυστερημενα....
Το σουηδικο τανκ (οπως ειπα και πιο πριν) δεν αστειευεται καθολου.....
Ταρακουνα θεμελια εαν το θελησεις.....
Δυναμικο και ομορφο το αποτελεσμα των διονων ...αλλα ομως μετα απο εναν χρονο εαν θα ηθελα να το ψυρισω θα ελεγα πως:
Σε μεγαλες εντασεις(οπως ακουω εγω) ο διαχωρισμος των οργανων χανετε και πολλες φορες το πριμα ειναι λιγο τσιριχτα(για τα δικα μου αυτια τουλαχιστον)καθως και το μπασο χανει την ακριβεια του....
Και καλα ρε μεγαλε,τι περιμενεις απο ηχεια των 900ευρω?
Εχεις δικιο...δεν λεω...
Μην παρεξηγηθω,το αποτελεσμα ειναι καταπληκτικο,και η ευχαριστηση που σου δινει ειναι φοβερη...
Και πολυ πιθανον αυτος ο συνδιασμος να με συντροφευσει αλλα 15 χρονια....αλλα επειδη εμεις οι ανθρωποι δεν χορταινουμε ποτε....
Αυριο παω να ακουσω τα ΑΤC...χεχε
Υ.Γ.Εαν ο XTZ ειχε ρυθμιστικα μαλλον θα τσιμπουσα λιγο τα μπασα...
Δεν ξερω εαν ειναι τα γουστα μου ή εαν ευθυνεται ο XTZ....
Το σουηδικο τανκ (οπως ειπα και πιο πριν) δεν αστειευεται καθολου.....
Ταρακουνα θεμελια εαν το θελησεις.....
Δυναμικο και ομορφο το αποτελεσμα των διονων ...αλλα ομως μετα απο εναν χρονο εαν θα ηθελα να το ψυρισω θα ελεγα πως:
Σε μεγαλες εντασεις(οπως ακουω εγω) ο διαχωρισμος των οργανων χανετε και πολλες φορες το πριμα ειναι λιγο τσιριχτα(για τα δικα μου αυτια τουλαχιστον)καθως και το μπασο χανει την ακριβεια του....
Και καλα ρε μεγαλε,τι περιμενεις απο ηχεια των 900ευρω?
Εχεις δικιο...δεν λεω...
Μην παρεξηγηθω,το αποτελεσμα ειναι καταπληκτικο,και η ευχαριστηση που σου δινει ειναι φοβερη...
Και πολυ πιθανον αυτος ο συνδιασμος να με συντροφευσει αλλα 15 χρονια....αλλα επειδη εμεις οι ανθρωποι δεν χορταινουμε ποτε....
Αυριο παω να ακουσω τα ΑΤC...χεχε
Υ.Γ.Εαν ο XTZ ειχε ρυθμιστικα μαλλον θα τσιμπουσα λιγο τα μπασα...
Δεν ξερω εαν ειναι τα γουστα μου ή εαν ευθυνεται ο XTZ....