ενισχυτης για acoustic energy aelite 3

Γεια σας παιδια,αν και καθυστερημενα....

Το σουηδικο τανκ (οπως ειπα και πιο πριν) δεν αστειευεται καθολου.....
Ταρακουνα θεμελια εαν το θελησεις.....

Δυναμικο και ομορφο το αποτελεσμα των διονων ...αλλα ομως μετα απο εναν χρονο εαν θα ηθελα να το ψυρισω θα ελεγα πως:

Σε μεγαλες εντασεις(οπως ακουω εγω) ο διαχωρισμος των οργανων χανετε και πολλες φορες το πριμα ειναι λιγο τσιριχτα(για τα δικα μου αυτια τουλαχιστον)καθως και το μπασο χανει την ακριβεια του....

Και καλα ρε μεγαλε,τι περιμενεις απο ηχεια των 900ευρω?

Εχεις δικιο...δεν λεω...

Μην παρεξηγηθω,το αποτελεσμα ειναι καταπληκτικο,και η ευχαριστηση που σου δινει ειναι φοβερη...
Και πολυ πιθανον αυτος ο συνδιασμος να με συντροφευσει αλλα 15 χρονια....αλλα επειδη εμεις οι ανθρωποι δεν χορταινουμε ποτε....

Αυριο παω να ακουσω τα ΑΤC...χεχε

Υ.Γ.Εαν ο XTZ ειχε ρυθμιστικα μαλλον θα τσιμπουσα λιγο τα μπασα...
Δεν ξερω εαν ειναι τα γουστα μου ή εαν ευθυνεται ο XTZ....

Για τα μπασσα το πιο πιθανο ειναι να φταιει η τοποθετηση των ηχειων στο χωρο, δυστυχως ολοι μενουμε σε σπιτια, με επιπλα, τα οποια καθιστουν το σωστο στησιμο των ηχειων ουτοπια. Οσον αφορα το "τσιριχτο" που λες για τα πριμα, ειναι αυτο που εχω ξαναγραψει για τον ΧΤΖ και αλλου, οτι στις υψηλες ειναι λιγο "σκληρος". Με καποιο "μαλακο" καλωδιο ηχειων θα το βελτιωσεις. Τα ηχεια σου ειναι πιο μαλακα και γλυκα υψηλα απο τα ΑΤC οποτε το μειονεκτημα του ΧΤΖ το κολακευουν

Μετα απο την ακροαση του ATC SCM40...λεω τα ακολουθα....

Πραγματικα το ηχειο αυτο ειναι σε αλλη κλαση,σε σχεση με το Αelite 3,και στην ηχητικη του ποιοτητα αλλα και στην τιμη του:idea:
Ο διαχωρισμος των οργανων, η αναλυση του,η ακριβεια και η λεπτομερεια του ηταν αξιοσημειωτες...

Σε αντιθεση με τον Tyler ? Durden,εγω βρηκα το SCM40 καλυτερο και πιο καλοηχο στο υψηλα του...αν και δεν τα ακουσα με τον XTZ(για τα μεσσαια, ουτε θεμα συγκρισης)
Το μονο σημειο επαφης,και αναιρωντας οσα ειπα πιο πριν,ειναι στα χαμηλα που κατα την γνωμη μου το Αelite στεκεται ισαξια διπλα του...(η τοποθετηση στο σπιτι μου, για καλη μου τυχη ειναι μια χαρα)

Οποτε εσφαλα πριν και βαζω τα πραγματα αμεσα στην θεση τους,λεγοντας:Το Αelite δεν χανει την ακριβεια του στο μπασο!:award:

Εν κατακλειδι το SCM40 ειναι σε ολα τα επιπεδα ενα φανταστικο ηχειο...καλυτερο σε ολους(Σχεδον...) τους τομεις απο το aelite 3...(προφανως!ε?)

Στην απεναντι μερια το Aelite 3 με εντυπωσιασε με το πως μπορει να σταθει περηφανα διπλα σε ενα τοσο φημισμενο(Και ακριβοτερο!!!) ηχειο ειδικα στους τομεις των χαμηλων και της ταχυτητας.....

Απάντηση: Re: ενισχυτης για acoustic energy aelite 3

Μετα απο την ακροαση του ATC SCM40...λεω τα ακολουθα....

Πραγματικα το ηχειο αυτο ειναι σε αλλη κλαση,σε σχεση με το Αelite 3,και στην ηχητικη του ποιοτητα αλλα και στην τιμη του:idea:
Ο διαχωρισμος των οργανων, η αναλυση του,η ακριβεια και η λεπτομερεια του ηταν αξιοσημειωτες...

Σε αντιθεση με τον Tyler ? Durden,εγω βρηκα το SCM40 καλυτερο και πιο καλοηχο στο υψηλα του...αν και δεν τα ακουσα με τον XTZ(για τα μεσσαια, ουτε θεμα συγκρισης)
Το μονο σημειο επαφης,και αναιρωντας οσα ειπα πιο πριν,ειναι στα χαμηλα που κατα την γνωμη μου το Αelite στεκεται ισαξια διπλα του...(η τοποθετηση στο σπιτι μου, για καλη μου τυχη ειναι μια χαρα)

Οποτε εσφαλα πριν και βαζω τα πραγματα αμεσα στην θεση τους,λεγοντας:Το Αelite δεν χανει την ακριβεια του στο μπασο!:award:

Εν κατακλειδι το SCM40 ειναι σε ολα τα επιπεδα ενα φανταστικο ηχειο...καλυτερο σε ολους(Σχεδον...) τους τομεις απο το aelite 3...(προφανως!ε?)

Στην απεναντι μερια το Aelite 3 με εντυπωσιασε με το πως μπορει να σταθει περηφανα διπλα σε ενα τοσο φημισμενο(Και ακριβοτερο!!!) ηχειο ειδικα στους τομεις των χαμηλων και της ταχυτητας.....

Το συμπερασμα δεν ειναι ασφαλες γιατι οπως λες και μονος σου το ακουσες με αλλον ενισχυτη. Για να συγκρινεις με το ΑΕ πρεπει τουλαχιστον να εχεις ιδια αναφορα τα συνοδα και δη τον ενισχυτη. Τα ΑΤC βγαζουν στην επιφανεια τον χαρακτηρα των συνοδων οποτε απο αυτο που λες για τις υψηλες του ATC καταλαβαινω οτι επαιξαν με γλυκοηχο κ μουσικο ενισχυτη (αν θυμασαι μπορεις να μας πεις ποιον). Την επομενη φορα εαν σου δωθει η ευκαιρια, κανε εναν κοπο και παρε μαζι σου τον ΧΤΖ, θα καταλαβεις περισσοτερα πραγματα για τα 2 ηχεια και για τον ενισχυτη σου.

Το μονο σιγουρο κατ'εμε ειναι πως τα ATC ειναι πιο αναλυτικα απο τα ΑΕ και και περισσοτερο "μετρονομοι" στο χαμηλο. :drummer:

εξαιρετικός συνδυασμός (μην ξεχνάς πως αν π.χ. πρόκτειται για τον SIA2=150 -oλοκληρωμένο-) μιλάμε για match 5000 το κοστούμι.

Γεια σας παιδια,αν και καθυστερημενα....

Το σουηδικο τανκ (οπως ειπα και πιο πριν) δεν αστειευεται καθολου.....
Ταρακουνα θεμελια εαν το θελησεις.....

Δυναμικο και ομορφο το αποτελεσμα των διονων ...αλλα ομως μετα απο εναν χρονο εαν θα ηθελα να το ψυρισω θα ελεγα πως:

Σε μεγαλες εντασεις(οπως ακουω εγω) ο διαχωρισμος των οργανων χανετε και πολλες φορες το πριμα ειναι λιγο τσιριχτα(για τα δικα μου αυτια τουλαχιστον)καθως και το μπασο χανει την ακριβεια του....

Και καλα ρε μεγαλε,τι περιμενεις απο ηχεια των 900ευρω?

Εχεις δικιο...δεν λεω...

Μην παρεξηγηθω,το αποτελεσμα ειναι καταπληκτικο,και η ευχαριστηση που σου δινει ειναι φοβερη...
Και πολυ πιθανον αυτος ο συνδιασμος να με συντροφευσει αλλα 15 χρονια....αλλα επειδη εμεις οι ανθρωποι δεν χορταινουμε ποτε....

Αυριο παω να ακουσω τα ΑΤC...χεχε

Υ.Γ.Εαν ο XTZ ειχε ρυθμιστικα μαλλον θα τσιμπουσα λιγο τα μπασα...
Δεν ξερω εαν ειναι τα γουστα μου ή εαν ευθυνεται ο XTZ....

Τα ηχεια τα ειχα και ειναι απιθανα!!!Βελουδινος,μεστος ηχος
Η σκανδιναβικη σχολη γενικα ειναι σκληρη και λαμπρη,μετα απο λιγες ωρες ακροασης γινεται κουραστικη!!!!
Οποτε εκει εντοπιζεται το προβλημα

E οχι και σκληροι οι Primare, Densen.. Ισα ισα που ο δευτερος απο πολλους θεωρειται υπερβολικα ηπιος ενισχυτης και οι Primare στις υψηλες ειναι αρκετα σκοτεινοι με την καλη εννοια. Ο χαρακτηρας αυτος συνανταται περισσοτερο στα ηχεια τους, χαρακτηριστικο παραδειγμα τα Audiovector.

Last edited:
Μια χαρά τα λέει ο φίλος για τα scandinavian.............

Για πείτε μου εσείς που έχετε αντίθετη άποψη, πόσο είναι το βέλος κάμψης των παραπάνω ενισχυτών στο 50% της θερμικής τους καταπόνησης;;;; Αν είναι μη μετρίσημο τότε είναι όντως σκληροί αφού δεν λυγίζουν :flipout:

Και γιατί δεν μπορείς να ακούσεις μουσική με αυτούς ντάλα μεσημέρι; Γιατί σκάει στα μούτρα σου η αντηλιά. Αρα είναι και λαμπροί....:flipout:

Just my 2 bans.......

Δεν μ'αρεσει να μιλω για τα μηχανακια μου,αλλα αυτη τη φορα θα το κανω για να καταλαβουν μερικοι που καλοπροαιρετα γελουν,οτι οταν ερθουν Κερκυρα τους προσκαλω ν'ακουσουν SUGDEN προ τελικο και Harbeth monitor40
Καταλαβατε;;;Ειμαι φαν της Αγγλικης σχολης:grinning-smiley-043

E οχι και σκληροι οι Primare, Densen.. Ισα ισα που ο δευτερος απο πολλους θεωρειται υπερβολικα ηπιος ενισχυτης και οι Primare στις υψηλες ειναι αρκετα σκοτεινοι με την καλη εννοια. Ο χαρακτηρας αυτος συνανταται περισσοτερο στα ηχεια τους, χαρακτηριστικο παραδειγμα τα Audiovector.

Αλλο θεωρειται και αλλο ειναι!!!

Προς Θεού καμία ειρωνεία ούτε προς το πρόσωπό σου ούτε προς τα μηχανήματά σου.

απλά προσωπικά διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως για primare - densen και δε βάλαμε και Hegel.

Mη το παίρνεις στραβά. Απλά ας ακουστεί και η άλλη άποψη.

-bye-

Αλλο θεωρειται και αλλο ειναι!!!

Τους εχω ακουσει και τους 2 πολλακις και στα δικα μου αυτια ειναι, δεν θεωρουνται. Αν ειναι λαμπρος και σκληρος ενας Β110 και ενας Ι21 τοτε εγω πραγματικα δεν εχω υποψη τρανζιστορατα μηχανηματα που ειναι μαλακα και γλυκοηχα. Αμα σου ακογουνται ετσι τα εν λογω , που να ακουσεις ΧΤΖ... Ε ρε γλεντια :thrasher::ADFADF1:

Sudgen εχω ακουσε τον παλιο 21 ταξης Α τον ολιγοβατο και harbeth τα shl5, ο συνδυσμος αναμενεται τουλαχιστον γλυκος, πετιμεζι θα λεγα:grinning-smiley-043 . Απλα ειναι το αλλο ακρο. Οσον αφορα τον Αγγλικο ηχο, ε δεν ειναι σε ολες τις εταιριες η "ζεστασια" χαρακτηριστικο..

Last edited:
Προς Θεού καμία ειρωνεία ούτε προς το πρόσωπό σου ούτε προς τα μηχανήματά σου.

απλά προσωπικά διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως για primare - densen και δε βάλαμε και Hegel.

Mη το παίρνεις στραβά. Απλά ας ακουστεί και η άλλη άποψη.

-bye-

Ενταξει DALANIK ισιωσα με συνοπτικες διαδικασιες,σεβαστη καθε γνωμη,αποψη,ανεφερα τα μηχανακια μουγια να κατανοησετε γιατι μιλησα για λαμπροτητα και σκληραδα:ernaehrung004::ernaehrung004:

Τους εχω ακουσει και τους 2 πολλακις και στα δικα μου αυτια ειναι, δεν θεωρουνται. Αν ειναι λαμπρος και σκληρος ενας Β110 και ενας Ι21 τοτε εγω πραγματικα δεν εχω υποψη τρανζιστορατα μηχανηματα που ειναι μαλακα και γλυκοηχα. Αμα σου ακογουνται ετσι τα εν λογω , που να ακουσεις ΧΤΖ... Ε ρε γλεντια :thrasher::ADFADF1:

Tα ΧΤΖ ε;Προβλημα!!!

Μια χαρά τα λέει ο φίλος για τα scandinavian.............

Για πείτε μου εσείς που έχετε αντίθετη άποψη, πόσο είναι το βέλος κάμψης των παραπάνω ενισχυτών στο 50% της θερμικής τους καταπόνησης;;;; Αν είναι μη μετρίσημο τότε είναι όντως σκληροί αφού δεν λυγίζουν :flipout:

Και γιατί δεν μπορείς να ακούσεις μουσική με αυτούς ντάλα μεσημέρι; Γιατί σκάει στα μούτρα σου η αντηλιά. Αρα είναι και λαμπροί....:flipout:

Just my 2 bans.......

:ernaehrung004::worshippy:

Sudgen εχω ακουσε τον παλιο 21 ταξης Α τον ολιγοβατο και harbeth τα shl5, ο συνδυσμος αναμενεται τουλαχιστον γλυκος, πετιμεζι θα λεγα:grinning-smiley-043 . Απλα ειναι το αλλο ακρο. Οσον αφορα τον Αγγλικο ηχο, ε δεν ειναι σε ολες τις εταιριες η "ζεστασια" χαρακτηριστικο..

Ομως εχει(ο αγγλικος ηχος)τους περισσοτερους φαν.Τυχαιο;;;Αληθεια εκεινη την εποχη που ηταν η σκανδιναβικη σχολη απο κινα προερχομενη ως επι το πλειστον;;;; Kαταλαβα αλλωστε γιατι δεν σου φαινονται σκληροι οι DENSEN PRIMARE αφου θεωρεις πετιμεζι το συνδυασμο sugden harbeth

Last edited: