ενισχυτης για Audio Spectrum Artemis

Απάντηση: Re: ενισχυτης για Audio Spectrum Artemis

Καλά αυτό εννοείται. Τα Watt είναι η ισχύς που ρέει γύρω από το πηνίο ενος ηχείου και τίποτα παραπάνω. Καμία σχέση με το πόσο δυνατά μπορεί να παίξει.

Πιό σωστή διατύπωση,θα ήταν:Η ένταση του ήχου δεν εξαρτάται αποκλειστικά απο την ισχύ του ενισχυτή(wrms).

καλημερα αγαπητοι!

απο οτι καταλαβαινω.... για να ακουσω πιο δυνατα χωρις παραμορφωσεις αλλαζω και ηχεια και ενισχυτη.....

αντε παλι απο την αρχη... :)

orpheus here i come......?

Κωστα δεν σου κρυβω οτι ηταν μια απο τις επιλογες μου... τον ειχα ακουσει και στο consumer show του 2007...κολημενος με τα uv ειμαι !

θα προσπαθησω να τον βρω η εστω να τον ακουσω καπου με τα artemis...

παντως μου κανει εντυπωση οτι ειχα διαβασει σε περιοδικα κλπ για τον advance 305 ισχυ 2Χ100wrms στα 8Ω και τελικα στο site της ιδιας της advance...και σχετικα προσφατα μαλιστα τον αναφερει στα 6Ω. παλιοτερα δεν ανεφερε στα ποσα Ω....

Οπα παιδια οχι αλλο καρβουνο :violent-smiley-011:αλλο τα db και αλλο τα W

Φιλε συνυπαρχεις με ενα απο τα καλυτερα ηχεια της αγορας
Περιγραψε μας καλυτερα τι δεν σου αρεσει απο αυτο που ακους (χαμηλα – μεσαια – πριμα – ογκος - σωμα) ο χωρος ακροασης πως ειναι ?
Απο τα χαρακτηριστικα του ενισχυτη σου (2 x 100W στα 8Ω & 2 x 200W στα 4Ω) συμπεραινω οτι εχει αντοχες-δυναμη αλλα ισως τα ηχεια σου να θελουν περισσοτερα W . Προσπαθησε να ακουσεις πρωτα τα ηχεια σου με αλλον ενισχυτη και μετα το αντιστροφο (πιο δαπανηρο και αβεβαιο).