Ωραία Antonio,μια και είσαι ο πρώτος που απαντάει στο post μου να σε ρωτήσω το εξής:Πες με άσχετο,αλλά αντιγράφοντας από το manual του CM9 λέει το εξής:"Recommended amplifier power:30W - 200W into 8Ω on unclipped programme".Από τους ενισχυτές που μου πρότεινες κανείς δεν φτάνει αυτήν την ισχύ στα 8Ω.Μήπως αυτό σημαίνει ότι τα ηχεία θα "υπολειτουργούν" ή τέλος πάντων δεν θα αποδίδουν αυτό που πραγματικά μπορούν με αυτούς τους ενισχυτές;Και μια άλλη ερώτηση:Αν και σύμφωνα με το manual ο χώρος μου (3mx6m) πληρεί τις ελάχιστες απαιτήσεις αυτών των ηχείων (50cm από κάθε τοίχο και 1,5-3m απόσταση μεταξύ τους),μήπως είναι "too much" για ένα τέτοιο δωμάτιο και θα πρέπει να χαμηλώσω τις απαιτήσεις μου;Να στραφώ π.χ. πιο κάτω στα 683;Θέμα budget δεν υπάρχει μάλλον αφού σκοπεύω να δώσω συνολικά για ηχεία-cdplayer-ενισχυτή εώς 8000 .
Αυτό που με ανησυχεί πιο πολύ είναι το θέμα του χώρου.Δεν θέλω να παρασυρθώ από το budget μου και να πάρω "μεγάλα" ηχεία που θα μου "μπουκώνουν" μετά...Μιλάω για ένα δωμάτιο 3mX6m σας θυμίζω παιδιά.Τι λέτε και εσείς; Όσον αφορά τον ενισχυτή,τον Harman Kardon HK 990 που είδα στην eisa πως τον βρίσκετε;
Πόσα;
Τα δικάμου 803 τα οδηγώ με έναν Luxman στα 30W σε καθαρή τάξη Α που τα χορεύει στο ταψί.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.