Ο Mytek σίγουρα ναι. Και ο Benchmark, αν θυμάμαι καλά. Σ' αυτή την κατηγορία υπάρχουν αρκετοί και πολύ αξιόλογοι DAC's όμως και η επιλογή δεν είναι εύκολη.Ξερει κανεις αν και πώς αυτα λειτουργουν ως προενισχυτες; Εχει καποιος ακουσει το καινουριο benchmark;
Σχετικά με τους DAC's και με την αναπαραγωγή μουσικής από υπολογιστή μπορείς να ενημερωθείς από εδώ:Επισης, για μια αλλη προσεγγιση, εχει κανεις ακουσει τα Audio Note;
Ξερει κανεις αν και πώς αυτα λειτουργουν ως προενισχυτες; Εχει καποιος ακουσει το καινουριο benchmark;
Οχι δυστυχως δεν εχω αλλη πηγη πλην του λαπτοπ..Ημουν καποτε μεταξυ του benchmark και του Cambridge Audio Azur 850 αλλα μου ειπαν οτι δεν εχει διαφορα και προτιμησα το πρωτο λογω μεγεθους και συνεχων μετακινησεων.Εχω και παρα πολλα cd που βαριεμαι να ριπαρω και τα παιζω απο το drive του λαπτοπ
μπορεις να διερευνήσεις την αγορά του Audiolab MDAC για το οποίο κι άλλοι στο φορουμ εχουν εκφραστει θετικα. Το έχω εδώ και μερικούς μήνες και μόνο θετικά σχόλια μπορώ να εκφέρω. Εχει και ενισχυτή ακουστικών που χρειάζεσαι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.