ENΙΣΧΥΤΗΣ ΗΟΜΕ CINEMA ΕΩΣ 1300 ΕΥΡΩ.

Και οι δυο πολυ καλες επιλογες. Στον τομεα ισοσταθμισης ειναι ιδιοι, με τον DENON μα δειχνει με γραφικα στην οθονη το τι κανει και τον PIONEER να εχει 6 μνημες, συν αυτο που αναφερθηκε παραπανω για την ρυθμιση ξεχωριστα σε καθε ηχειο του κρος οβερ στον DENON

Ρε σύ, προχθές τον πήρα... Και μεταξύ Pioneer Denon και Yamaha επέλεξα τον Pioneer, κι εσύ μου λές να τον πουλήσω....
Το ethernet τι το κάνεις;
icon6.gif

Ακουω Internet Radio και κανω (εκανα ηδη) αναβαθμισεις στον Denon!!

Επισης, το δικτυο των Windows τον βλεπει σαν Media Server.
Επισης, ελεγχονται ολες οι λειτουργιες του απο οποιονδηποτε Web Browser...

Δες :

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=19899

ποστ #4

Last edited:
Aρα για να καταλαβω δηλ με το φτωχο μου το μιαλο οτι οτι ο DENON εχει καλυτερα αποθεματα ισχυος η τουλαχιστον τα διαχειριζεται καλυτερα απο τον PIONEER συν το γεγονος οτι ολοι παραδεχονται οτι οι χροιες του DENON ειναι πιο audiophile. Τα ηχεια μου ειναι 6ωμα, ΤANNOY απο την σειρα REVOLUTION
Power handling: 90 watts continuous (RMS)
Sensitivity: 88 dB
Impedance: 6 ohms. ΞΕΡΩ οτι η λυση ειναι να παρω τελικο ενισχυτη αλλα προς το παρον δεν μπορω να το κανω. Συμπερασματικα λοιπον και απο τα τεστ που εχω διαβασει προσφατα στον Ηχο οι DENON ΧΑΝΟΥΝ την λιγοτερη ισχυ συγκριτικα με αλλους.(βλεπε προσφατο τεστ ΗΧΟΥ).

αν θες drive παρε onkyo
σε ρευματα ειναι οι καλυτεροι
σε σινε καταστασεις οι denon ειναι μπροστα απο την yamaha
αλλα πισω απο pioneer και onkyo
αυτα τα εχω κανει τεστ σε ιδιο χωρο με ιδια ηχεια την ιδια ωρα
και ευχαριστω τους συνφορουμητες που ειχαν την διαθεση για τα ψυχοτεστ μου
βεβαια καθενας εχει τα ακουσματα του
αλλα καλο θα ειναι να εχουμε την ιδια γνωμη
οχι να αγοραζουμε κατι και επειδη επαιζε καλυτερα απο τον προηγουμενης γενιας av μας να νομιζουμε οτι αυτο ειναι και τελος

Αργυρη αυτο δεν ειναι λιγο υποκειμενικο για το ποιος ενισχυτης ειναι καλυτερος σε ενα τομεα απο καπιον αλλον; Η βασιζεται σε ακουστικες εκτιμησεις "χρυσων αυτιων", απλων ανθρωπων, και εργαστηριακων μετρησεων;Σιγουρα τα lab test μπορουν να αξιολογησουν εναν προιον απο τεχνικης πλευρας πχ θεμα ισχυος κτλ αλλα η εκτιμιση του ηχουν δεν εμπεριεχει και μια υποκειμενικοτητα για τον καθενα απο εμας;

σιγουρα θα μπορουσε να πει καποιος.
αλλα
αν ενας ενισχυτης τα ιδια εφε τα βγαζει με σωστη ταχυτητα ,και αποκαλυπτει περισοτερα πραγματα
τι ειναι το μη αντικιμενικο?

οσο για τα lab test
προσωπικα δν μου λενε τιποτα για πολλους λογους
αλλα
αυτο που μετρα πιο πολυ ειναι το εφε που μας δημιουργει ενα μηχανακι
οταν τα φωτα σβησουν και καθε τι αναλαμβανει να κανει αυτο που ειναι φτιαγμενο να κανει εκει βλεπουμε ποιο κανει τι
και μετα αποφασιζουμε

Οι τιμές των Onkyo στην Ελλάδα είναι απαγορευτικές,ειδικά στο budget των 1300 ευρώ.

Μη ξεφεύγουμε..

Πάντως τα DAC's Burr Brown που φορούν οι Denon για κάθε κανάλι, δεν τα έχουν οι υπόλοιποι.
Εξ ού και παίζουν καλύτερα στη Μουσική..

Re: Απάντηση: ENΙΣΧΥΤΗΣ ΗΟΜΕ CINEMA ΕΩΣ 1300 ΕΥΡΩ.

αν θες drive παρε onkyo
σε ρευματα ειναι οι καλυτεροι
σε σινε καταστασεις οι denon ειναι μπροστα απο την yamaha
αλλα πισω απο pioneer και onkyo
αυτα τα εχω κανει τεστ σε ιδιο χωρο με ιδια ηχεια την ιδια ωρα
και ευχαριστω τους συνφορουμητες που ειχαν την διαθεση για τα ψυχοτεστ μου
βεβαια καθενας εχει τα ακουσματα του
αλλα καλο θα ειναι να εχουμε την ιδια γνωμη
οχι να αγοραζουμε κατι και επειδη επαιζε καλυτερα απο τον προηγουμενης γενιας av μας να νομιζουμε οτι αυτο ειναι και τελος

Σε μουσική πως πάει η σειρά?

Συμπερασμα
1. Ακουτε τον Argi. Aπο αυτα που εχω διαβασει απ τα γραφτα του μαλλον κατι ξερει παραπανω. Δεν συμφωνω μαζι του να μην αφηνει μηχανημα απειραχτο.
2. Οι ΟΝΚΥΟ λογω τροφοδοτικου πιθανον να εχουν λιγο παραπανω ρευματα αλλα αυτο δεν ειναι σιγουρο και μην περιμενετε μεγαλες διαφορες.
3.ONKYO και DENON ειναι λιγο πιο μουσικοι, ο PIONEER λιγο πιο κινηματογραφικος
4. Τα μηχανηματα αυτα δεν ειναι θεοι. Ειναι απλα πολυ καλα μηχανηματα ΣΗΜΕΡΑ και το αυριο στο HOME CINEMA ειναι συνηθως κοντα.
5. Στα 1500 ευρω παιρνετε 7 καναλια ενισχυσης τροφοδοτικα, αποκωδικοποιητες, προενισχυτες, σκαλερ κ.λπ. Με τα ιδια χρηματα δυσκολα παιρνετε εναν καλο δικαναλο ενισχυτη, αν αυτο σας λεει κατι.

Δεν προλαβα να τελειωσω τι με κλεινετε.
Γιαυτο παρτε οποιο μηχανημα την βρισκετε και απολαυστε το. Θα σας ικανοποιησει. Το βασικο ειναι αυτο, αφηστε τις κοντρες και απολαυστε το.

Εγώ τον LX70 τον χρησιμοποιώ σαν Pro. Σαν τελικό χρησιμοποιώ έναν 5-κάναλο Bryston 9BSST.
Δεν έχω προλάβει να δώ πολλά πράγματα αλλά οι πρώτες εντυπώσεις στο HOME CINEMA είναι καλύτερες από αυτό που φανταζόμουνα.

ρε παιδια εγω εχω 3 χρονια τον ενισχυτη μου και ακομα τον διορθωνω!πως μπορεις σε μια μερα να στησεις 2-3 ή 4 ενισχυτες να τους ρυθμισεις σωστα να τους ακουσεις και να βγαλεις συμπερασματα για το ποιος ειναι καλυτερος?:nounder: :chinscratch:

Πάντως αν μιλάμε για Pio, εγώ προτείνω τον 60. Τον επέλεξα μετά απο προτροπή ανθρώπου της αντιπροσωπείας. Η διαφορά τους είναι μηδαμινή στα WATT και ο 60άρης έχει 3 αντί για 4 HDMI και όχι Ethernet. Αν δεν σε πειράζουν αυτά είναι ολόιδια πιο φτηνή επιλογή.

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά ενισχυτή σε αυτή περίπου την τιμή θα ήθελα να ρωτήσω ποιός από τους DENON 3808, Pioneer LX70 και ΥAMAHA 3800 είναι καλύτερος ως προενυσχιτής. Η διαφορά τους ως προενισχυτές από τους DENON 4308 ή ονκυο 905 είναι μεγάλες; Ευχαριστώ.
Τελικά Route66 αγόρασες ή δεν αποφασισές ακόμη;

Ως προνισχυτης ο 3808 δεν εχει καμμια διαφορα απο τον 4308, αλλα ουτε και ως τελικος ενισχυτης. Ως προ για μουσικη ο DENON για κινηματογραφο PIONEER. Κατα την γνωμη μου οχι YAMAHA.ONKYO τους καινουργιους δεν τους εχω ακουσει ΣΥΓΚΡΗΤΙΚΑ. Αυτο για οποιον λεει οτι ο δικος μου ακουγεται καλυτερα. Απο ποιον;Οπως ειπα λοιπον ONKYO δεν εχω ακουσει μπορει να ειναι καλυτεροι.

Ως προνισχυτης ο 3808 δεν εχει καμμια διαφορα απο τον 4308, αλλα ουτε και ως τελικος ενισχυτης. Ως προ για μουσικη ο DENON για κινηματογραφο PIONEER. Κατα την γνωμη μου οχι YAMAHA.ONKYO τους καινουργιους δεν τους εχω ακουσει ΣΥΓΚΡΗΤΙΚΑ. Αυτο για οποιον λεει οτι ο δικος μου ακουγεται καλυτερα. Απο ποιον;Οπως ειπα λοιπον ONKYO δεν εχω ακουσει μπορει να ειναι καλυτεροι.

Αυτό ακριβως ήθελα να μάθω. Οπότε μπορώ να προσανατολιστώ σε κάποια κατευθυνση.

σωστο αλλα οταν σβηνουν τα φωτα το μονο που δεν σε νοιαζει ειναι η ποιοτητα
και δεν φτιαχνω οτι βρω
καποια πραματα δεν θελουν φτιαξιμο-βελτιωση
απλα μια βελτιωση της ταξης του 0,5 % ισα που ακουγεται
10 βελτιωσεις του 0,5 %
ειναι ενα 5% που ειναι κατι πολυ
και εχω την χαρα οτι το εκανα μονος
η με τον καθηγητη - φιλο