ENΙΣΧΥΤΗΣ ΗΟΜΕ CINEMA ΕΩΣ 1300 ΕΥΡΩ.

Και τα δύο μηχανήματα ( Denon 3808 και Pioneer LX70 ) είναι αξιόλογα και για αυτό υπάρχει όλος ο προβληματισμός. Εγώ απλά έχω να επιλέξω ανάμεσα στο denon 3808 και Pionner LX70. Αυτό το τελευταίο μήνυμα του argi με μπέρδεψε.
Αν μπορούσατε να γίνεται πιό σαφής θα με διευκολύνατε.

Tιποτα κατι αλλο λεμε μεις με τον Argi.
Αφου συνδεσα την γειωση και εκανα και νια ασημοκοληση που ειχε ξεκολησει μια χαρα ηταν.
Διαβασες το συγκρητικο στους διπλα;

Oχι δεν εχω αποφασισει ακομα αλλα μαλλον προσανατολιζομαι για τον DENON και μαλλον αν δεν καταφερω να παρω τον 3808 θα παω για το μικρο του αδερφακι τον 2808. Ελπιζω να καταφερει να οδηγησει τα ηχεια μου (τα τech specs των ηχειων τα εχω γραψει σε προηγουμενο thread.) Στην χειροτερη περιπτωση θα ακουω σε χαμηλοτερες σταθμες αν διαλεξω τον 2808Δεν νομιζω να εχει πια τοσο δραματικες διαφορες στην ποιοτητα του ηχου!!
Και παλι σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.

Εγώ τον LX70 τον χρησιμοποιώ σαν Pro. Σαν τελικό χρησιμοποιώ έναν 5-κάναλο Bryston 9BSST.
Δεν έχω προλάβει να δώ πολλά πράγματα αλλά οι πρώτες εντυπώσεις στο HOME CINEMA είναι καλύτερες από αυτό που φανταζόμουνα.
παντα υπαρχει η αναγκη τελικου σε αυτην τουλαχιστον την κατηγορια av, που μονο μικρα πακετα ηχειων hcine μπορουν να κουμανταρουν.

δινουν 100 + βατ λενε τα χαρτια.σε ποσα καναλια ταυτοχρονα? και ποσα ομ? μην μπερδευομαστε λοιπον

εχω τον 2011 και με το ζορι δινει 30 βατ σε κατασταση θεασης ταινιων

ειχα αφαιρεσει τα καπακια απο τα περιφεριακα ενω ακουγοταν το σαουντρακ και τρομαξα απο την κακη οδηγηση.θα επερνα τα γουφερ στο χερι.

σιγουρα θα μπορουσε να πει καποιος.
αλλα
αν ενας ενισχυτης τα ιδια εφε τα βγαζει με σωστη ταχυτητα ,και αποκαλυπτει περισοτερα πραγματα
τι ειναι το μη αντικιμενικο?
προσωπικα οταν επιλεγω av κοιταω ευκολιες kai
τσιπακια αποκωδικοποιησης

Εγώ !!! προτείνω denon και αν δεν σου φτάνουν τα ρεύματα του denon πάρε τελικό για τα main η μπροτινά ηχεία σου όπως κάνουν όλοι οι σοφοί άνθρωποι.
Ομως για ενα μικρό χώρο νομ'ιζω οτι θα είναι αρκετός.

Απάντηση: Re: ENΙΣΧΥΤΗΣ ΗΟΜΕ CINEMA ΕΩΣ 1300 ΕΥΡΩ.

Ομως για ενα μικρό χώρο νομ'ιζω οτι θα είναι αρκετός.

Θα ήθελα να ρωτήσω πόσα τερταγωνικά είναι ένας χώρος που θεωρείται μικρός. Εμένα ο χώρος μου είναι 4Χ7,2 (περίπου 29 τετραγωνικά μέτρα) Τι είναι μικρός ή μεσαίος;

Σε ποιότητα ήχου & σαν HC θά έλεγα τον CAV A-8Μ.
Λείπουν βέβαια οι ευκολίες HDMI upscaling και FM tuner.......αλλά όμως....έχει γκάζια ατελώνιστα!

Θα ήθελα να ρωτήσω πόσα τερταγωνικά είναι ένας χώρος που θεωρείται μικρός. Εμένα ο χώρος μου είναι 4Χ7,2 (περίπου 29 τετραγωνικά μέτρα) Τι είναι μικρός ή μεσαίος;

29 τετραγωνικά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί μικρός χώρος, ιδιαίτερα όταν είναι αφιερωμένος αποκλειστικά γιά home cinema....μακάρι να είχαμε όλοι μας και απο έναν τέτοιο χόρο γιά το χόμπυ μας.

29 τετραγωνικά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί μικρός χώρος, ιδιαίτερα όταν είναι αφιερωμένος αποκλειστικά γιά home cinema....μακάρι να είχαμε όλοι μας και απο έναν τέτοιο χόρο γιά το χόμπυ μας.
Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Από τη μία μπορεί να χτιστεί ένα καλό σύστημα Home -Sinema από την άλλη χρειάζεται και τα σωστά μηχανήματα.
Οπότε για ήχο να υποθέσω ότι θα χρειαστώ κάποια στιγμή τελικό.

Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Από τη μία μπορεί να χτιστεί ένα καλό σύστημα Home -Sinema από την άλλη χρειάζεται και τα σωστά μηχανήματα.
Οπότε για ήχο να υποθέσω ότι θα χρειαστώ κάποια στιγμή τελικό.

Με την προσθήκη ενός καλού τελικού, μόνο + μπορείς να έχεις στο τελικό αποτέλεσμα και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.

ενας καλος τελικος ειναι επενδυση
οσο μικρος και αν ειναι ο χωρος
κανεις δεν παραπονεθηκε για παραπανω ρευμα
ας το εχεις και ας μην το χρησιμοποιεις
αν δεν το εχεις τοτε σιγουρα μπορεις να το εκτιμησεις πιο ευκολα
απο οτι να το εχεις

και οχι μονο για το ρευμα και τις μεγιστες σταθμες, αλλα και για την ποιοτητα του ηχου.

Eμενα ο χωρος μου ειναι μικρος γυρω στα 15τμ οποτε θα ειμαι μια χαρα πιστευοω αν και μου αρεσει να ακουω σε σχετικα μεγαλες σταθμες