Ενισχυτής και καλώδια για B&W N802

Τώρα επειδή το budget σου είναι περιορισμένο και είσαι στο τριπάκι που δεν αλλάζεις ηχείο.....πας για ψηφιακούς τελικούς και λαμπάτο πρό.ΙΜΗΟ.

Rotel RB-1092 ή ένα ζευγαράκι Bel Canto Ref1000 (ή Murano - όλα ICEpower 1000άρια μέσα).

Διαφορετικά ιδιοκατασκευή με Hypex monoblocks ή πολυενίσχυση με Tripath.

Rotel RB-1092 ή ένα ζευγαράκι Bel Canto Ref1000 (ή Murano - όλα ICEpower 1000άρια μέσα).

Διαφορετικά ιδιοκατασκευή με Hypex monoblocks ή πολυενίσχυση με Tripath.

Συμφωνω με την λύση για hypex modules. Ακούγεται σαν πολύ καλή ιδέα για δύσκολα φορτία και οικονομικά προσιτή.

Η αλήθεια είναι πως οι ICEPower θα δώσουν πιο πολύ γκάζι. Τους Rotel τους είχαν μετρήσει πάνω απο 600 watt στα 8Ω.

Τώρα σαν ήχος όλα είναι θέμα γούστου αλλά οι ICEpower έχουν το πλεονέκτημα πως μπορείς να τους ακούσεις και να διαβάσεις αρκετά reviews πριν τους αγοράσεις ενώ Tripath και Hypex είναι λίγο δύσκολο. Μπορείς βέβαια να ακούσεις κάποιους παλιότερους Bel Canto/Audio Research για να πάρεις μυρωδιά απο Tripath και κανένα Kharma για να ακούσεις Hypex, αλλά βέβαια δεν θα πάρεις τον ίδιο ακριβώς ήχο απο έναν custom.

Φιλε,Basilio,δεν νομιζω οτι με 802 δεν μπορει να εχεις μεγαλες απαιτησεις...Απο την στιγμη που θα πληρωσεις τοσα χρηματα για αυτα τα ηχεια,συνεπως εχεις αγαπη προς την μουσικη,τα ηχεια σου πρεπει να παιξουν.Ειναι πολυ προτιμοτερο να παρεις κατι καλο οπως ειπα και πριν παρα κατι απλα για να τους βαλεις τελικο.Επεισης μπορεις στα 3000 να βρεις και καποιους παλιοτερους μονομπλοκ της Krell που ματσαρουν πολυ καλα με B&W

Re: Απάντηση: Ενισχυτής και καλώδια για B&W N802

Αν είσαι κατά Β Ελλάδα μπορούμε να σε βοηθήσουμε με τις ακροάσεις σου.

thanks. Μένω Αθήνα αλλά με βάλατε στο τρυπάκι με αυτά τα μπέρυ και σκέφτομαι να τους ρίξω καμιά ματιά.Τι γίνεται όμως από θόρυβο?
Χρειάζεται προενισχυτής?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενισχυτής και καλώδια για B&W N802

thanks. Μένω Αθήνα αλλά με βάλατε στο τρυπάκι με αυτά τα μπέρυ και σκέφτομαι να τους ρίξω καμιά ματιά.Τι γίνεται όμως από θόρυβο?
Χρειάζεται προενισχυτής?

Προενισχυτής όχι απαραίτητα. Δεν θα χρησιμοποιήσεις όμως έτσι κι αλλιώς; Κάποιοι φίλοι έχουν δει μεγάλη βελτίωση με κάποιους προενισχυτές.

Θόρυβο κάνει το ανεμιστηράκι του το οποίο το αλλάζουμε με αθόρυβο.
Μπορείς να βολευτείς με έναν προσωρινά, σιγά τα λεφτά, και παράλληλα να μαζέψεις χρήματα για κάτι πραγματικά βαρύ που να μπορεί να φέρει τα ηχεία σου στα όρια τους.

:antlers:

Απάντηση: Re: Ενισχυτής και καλώδια για B&W N802

Μωρε Στεργιο μου,ναι ετσι ειναι αλλα δεν ειναι σαν να λεμε"παθε για να μαθεις"?

μπα, μάλλον το αντίθετο...

Το λογικό είναι να ξεκινάς από χαμηλά, τουλάχιστον τιμολογιακά και μετά να ανεβαίνεις...

Τι να το κάνω όταν πέφτω με τα μούτρα στα 2χίλιαρα και τα 3χίλιαρα, χωρίς να έχω κάτι σαν αναφορά?

Έτσι γίνονται όλοι οι βασιλιάδες της τράμπας (και οι τραμπαδόροι ευτυχέστεροι).

Οπότε τα μπέρια μόνο ως "πάθημα" δε μπορώ να τα χαρακτηρίσω... -bye-

μεγα το σχισμα για τον 1090 εγω που τον εχω ειμαι οκ αλλα ο 1090 οπως ξερεις εχει καταργηθει πλεον,τωρα αν ενας ενισχυτης με shanken τρανζιστορ dual mono και τοσα κιλα αν καποιος νομιζει τοι δεν εχει ρευμα δικαιωμα του

Κι εμένα η εμπειρία μου με Rotel τελικούς λέει ότι έχουν ΠΟΛΥ περισσότερο ρεύμα, για τα κυβικά τους, απ' ότι θα περίμενε κανείς...

Καλησπερα. Για να διευκολυνω λιγο την κατασταση,μπορεις να ακουσεις τα μονομπλοκ της Hypex στο σπιτι σου με τα ηχεια σου,αρκει να βοηθησεις λιγακι στο...κουβαλημα:BDGBDGB53:
Ειναι δοκιμασμενα με τα ηχεια σου,οχι μονο απο εμενα φυσικα, με απροσμενα αποτελεσματα! Μετα,εφ'οσον σου αρεσει,προχωρας στην κατασκευη....

Καλα,στον κοσμο μου ειμαι....
Ξεχασα να αναφερω πως προκειται για ενισχυτη demo,με τις AD modules .
1200vat τοροειδης μετ/της ανα καναλι,ενω κατεβαινει ανετοτατα και στο 1 ohm. Ειναι 350wrms/8ohms,700wrms/4ohms στο καναλι. Αυτα,ελπιζω να βοηθησα καπου.:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Ενισχυτής και καλώδια για B&W N802

Καλα,στον κοσμο μου ειμαι....
Ξεχασα να αναφερω πως προκειται για ενισχυτη demo,με τις AD modules .
1200vat τοροειδης μετ/της ανα καναλι,ενω κατεβαινει ανετοτατα και στο 1 ohm. Ειναι 350wrms/8ohms,700wrms/4ohms στο καναλι. Αυτα,ελπιζω να βοηθησα καπου.:2thumb22sup:

Kόστος?

Το κοστος το καθοριζεις εσυ,με την εννοια πως μπορεις να μονταρεις μονος σου την κατασκευη,αλλα και αν κανεις και καποιους περιορισμους στα υλικα,κοινο τροφοδοτικο πχ... Μπορεις να μπεις στο σαιτ της εταιριας και να υπολογισεις τα σχετικα εξοδα,οπου σε αυτα,θα πρεπει να προσθεσεις μεταφορικα και ΦΠΑ. Επισης,μπορεις να ''φτιαξεις'' την βασικη εκδοση της πλακετας,με σχετικα μικροτερο κοστος. Θελει συζητηση ομως... Το ποιο σωστο,ειναι να τον ακουσεις και μετα βλεπεις!

Τώρα τελευταία έχει πάρει το μάτι μου σε μεταχειριμένα τους classe ca301. Ένας από αυτούς είναι καλός για μέσες στάθμες. Αν θες κάτι παραπάνω παίρνεις 2 από αυτούς (υπάρχει η δυνατότητα) και παίζεις μς διενίσχυση. ...

Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις, πώς έφθασες σ' αυτό το συμπέρασμα;

Κακαλιέ νομίζω πως έχεις κολήσει άσχημα με τα 'μπερυ' ...
Η διαφορά ποιότητας με τα 802Ν είναι χαώδης...Απορώ πως επιμένεις...
Ακόμα και τα rotel είναι 'λίγα' όσον αφορά την ποιότητά τους σε σχέση με τα b&w...