Απάντηση: Re: Ενισχυτής και καλώδια για B&W N802
Κακαλιέ νομίζω πως έχεις κολήσει άσχημα με τα 'μπερυ' ...
Η διαφορά ποιότητας με τα 802Ν είναι χαώδης...Απορώ πως επιμένεις...
Ακόμα και τα rotel είναι 'λίγα' όσον αφορά την ποιότητά τους σε σχέση με τα b&w...
Θα προτιμούσα να με λέτε απλά Στέργιο.
Τα επίθετα προσθέτουν απόσταση.
Νομίζω ότι τα έγραψα αρκετά κατανοητά. Αυτό που του πρότεινα του ανθρώπου είναι να πάρει ένα μπέρι για να ακούει τώρα (νομίζω ότι δεν έχει ενισχυτή ο άνθρωπος, έτσι κατάλαβα).
300 ευρουλάκια δεν είναι κανένα σοβαρό ποσό για κάποιον που έχει 802Ν.
Έτσι θα μπορεί να ακούει μουσικούλα άμεσα και ταυτόχρονα θα αποκτήσει ένα μέτρο σύγκρισης όταν θα κληθεί ένας βαρύς χαϊεντάδικος ενισχυτής να κάτσει στο σαλόνι του...
Νομίζω ότι είναι πολύ τίμιο αυτό.
Και θα έχει όλο το χρόνο για να κάνει τις δοκιμές του χωρίς αυτό το άγχος που μας πιάνει όταν είναι να κάνουμε τέτοιες αγορές.
Δε θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου με τα μάγκνεπαν ...χωρίς ενισχυτή κι εμένα να ψάχνω...
Σχετικά με την "ποιότητα" στο δικό μου σύστημα έχω 2 μπέριδες και έναν Coda στα μπάσα και στα πρίμα αντίστοιχα. Τον Coda τον έβαλα επειδή απλά τον είχα και δεν ήθελα να τον "σκοτώσω" στην αγορά του μεταχειρισμένου.
Τα μπέρια και σκέτα παίζουν αξιοπρεπέστατα.
Επίσης, δοκιμάζοντας 2 (δανέζικα νομίζω) ψηφιακά γυαλιστερά μονομπλόκια οδηγούμενα (σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή) από λαμπάτο προενισχυτή, δεν υπήρξε ούτε ένα σημείο στο οποίο να υπερείχαν των επαγγελματικών μου μπέριδων...σκέτων.
Ούτε ένα τόσο δα σημείο.
Και δε μιλάω για μια "πεταχτή" ακρόαση. Ένα μήνα τα είχα στο σύστημα και έψαξα τα πάντα μήπως είχα κάνει κάποιο λάθος, γιατί δεν είναι του στυλ μου να θάβω μηχανήματα.
Όπως και να'χει η ποιότητα είναι σχετική, γιατί ούτε το 802Ν είναι ηχείο του απολύτου γούστου μου (σε αντίθεση με το 802D που είναι του απολύτου γούστου μου)