1_ον μάθε ορθογραφία..
:worshippy::2thumb22sup::ernaehrung004:Εχω την αίσθηση ότι ακόμα δεν έχει τεκμηριωθεί η σχέση μεταξύ του ορθώς γράφειν και του ορθώς ακούειν .
Επίσης δεν έχει αποδειχθεί ότι καλυτερεύει η ακοή τινός όταν τον προσβάλλουμε γενικώς
Τέλος , δεν έχει εισέτι θεμελιωθεί επιστημονικά ο αλληλοεπηρεασμός μεταξύ χρημάτων και ακοής . Γι αυτό απαξιωτικές δηλώσεις του στυλ " Οποιος δεν έχει φράγκα ..." και αφορισμοί όπως " Η ζωή είναι σκληρή , τι να κάνουμε ; " δεν έχουν καμμία θέση εδώ μέσα , ειδικά μάλιστα εάν λάβουμε υπ' όψιν μας ότι δεν γνωρίζουμε - και δεν θέλουμε να μάθουμε - την οικονομική κατάσταση ενός εκάστου .
1_ον μάθε ορθογραφία..
2_ον τα behringer ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ hi-end...είναι ημιεπαγγελματικά φθηνά μηχανήματα...
3_ον πολλοί απαξιώνουν krell και jmlab λέγοντας ότι οι μπουρούχες τους παίζουν καλύτερα
4_ον Αν διάβαζες προσεκτικά όλο το thread θα έβλεπες πως τα έχω ακούσει και χρησιμοποιήσει σε επαγγελματικό setup
1_ον μάθε ορθογραφία..
3_ον πολλοί απαξιώνουν krell και jmlab λέγοντας ότι οι μπουρούχες τους παίζουν καλύτερα
4_ον Αν διάβαζες προσεκτικά όλο το thread θα έβλεπες πως τα έχω ακούσει και χρησιμοποιήσει σε επαγγελματικό setup
1_ον μάθε ορθογραφία..
Αν έθιξε κάποιον ή κάποιους η παρατήρηση νο_1 για την ορθογραφία την παίρνω πίσω...
Μένουν λοιπόν τα 2,3 και 4...
Αν έθιξε κάποιον ή κάποιους η παρατήρηση νο_1 για την ορθογραφία την παίρνω πίσω...
Μένουν λοιπόν τα 2,3 και 4...
3_ον πολλοί απαξιώνουν krell και jmlab λέγοντας ότι οι μπουρούχες τους παίζουν καλύτερα.
μηπως μπορης να το κανης quote γιατι δεν το βλεπω;
(και προσέξτε: όταν λέμε απογείωσε δεν εννοούμε αλλαγή όπως όταν βάζουμε ένα ic... Μιλάμε γιά εκτόξευση. Ο Μήτσος μιλάει γιά 30%, εγώ που είμαι πιό συντηρητικός και άκουσα λιγότερο λέω 15% με 20 σίγουρα)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.