Ενισχυτής και καλώδια για B&W N802

Big Chief είσαι σε σωστό δρόμο...
Καλές οι ευγένειες και οι τσιριμόνιες αλλά μη μας πούνε και μοδίστρες(γέλια)...
(Il grande punto 100ps... Φάληρο - Πορτο Ράφτη Κυριακή ξημέρωμα μέσω Βάρης-Κορωπίου σε 19'...και θα το βελτιώσουμε)...
Καρα-off topic αλλά με τσιγκλάς...(ξαναγέλια)

Re: Απάντηση: Re: Ενισχυτής και καλώδια για B&W N802

Αμα σας πω ότι πρωτη φορά χθες , ευχαριστήθηκα κλασσική από cd τι θα μου πείτε ; Και Μπαχ , και Μέντελσον ( την προσφιλή μου 1η συμφωνία ) και Στραβίνσκυ ( την Ιεροτελεστία της Ανοιξης ) , έργα απαιτητικά με ενναλαγές και οργανικό πλούτο .

Από την άλλη μπορεί να είμαι και κουφός , αλλά τουλάχιστον είμαι ευτυχισμένος κουφός ...
Είχα την τύχη να παρακολουθήσω τον Ιούνιο που μας πέρασε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το 'Όνειρο Θερινής Νυκτός' του Mendelssohn παρόντος μάλιστα και του μεγάλου μαέστρου Kurt Masur με τον Λεωνίδα Καββάκο και συμφωνική ορχήστρα και χορωδία που αποτελούνταν από παιδιά των μουσικών λυκείων Παλλήνης και Εθνικού Ιδρύματος Ραδιοφωνίας τη Γαλλίας...
Ήταν μια ειδική τελετή εκτός προγράμματος Μεγάρου στα πλάισια της εκπαίδευσης των μουσικών Λυκείων της χώρας...
Δεν μπορώ να αναλύσω με λόγια αυτό που άκουσα και που έζησα...
Κάποτε είχε αναφερθεί από παραγωγό του Μ.Μ.Α πως το καλύτερο hi-end σύστημα μπορεί να αποδώσει σε μουσική, ατμόσφαιρα και συναίσθημα το πολύ 15% μιας ζωντανής συμφωνικής ορχήστρας...Μάλλον είχε δίκιο...

μωρέ τα θέλει η γούνα σου....-bye-

καμιά συζήτηση θα γίνει?

άντε γιατί θα πω ότι τα μπέρια σκίζουν !:HTEHETH63:

το 142 απαντά σε σένα και σου λέει ότι λαμβάνεις το 15% μιάς ζωντανής κλασικής παράστασης. Βέβαια τώρα με τον MBL πρέπει να λαμβάνεις κάπου 19.5%...:flipout:
το 143 είναι δική μου απάντηση στο 141
το 144 είναι απάντηση στο 143 και
το 145 είναι απάντηση στο 144.

οπότε μάλλον δε σε βρίζει κανείς, αλλά πιά όλα από τους γενικούς τα περιμένετε...!:furious3::violent-smiley-030:

Πάντως ρε παιδιά διαβάζοντας όλο το θρέντ σκέφτομαι ότι τα μοναδικά μηχανάκια που συζητούνται ανελλιπώς για 4 τουλάχιστον χρόνια μέσα στο φόρουμ και μετέπειτα κλαμπ, είναι τα μπέρρια!!!
Άρα μάλλον κάτι παίζουν.
Άρα πιθανολογώ τα έχουν πολλοί.
Άρα πιθανολογώ πως έχουν τσατίσει πολύ κόσμο που ανήκει στο εμπορικό συνάφι του HI-END... (έμπορους, τραμπαδόρους, και μερικούς... ρηβιούερς...)
Και το τελευταίο το γράφω γιατί παλιότερα ετσάτιζαν και ερασιτέχνες-χομπίστες ενώ τώρα όχι.
Μάλλον οι σκέψεις τους γίνανε ωριμότερες.
Από την άλλη ίσως να βαριούνται με τα παλιομπέρρια.

Η αλήθεια είναι πως και γω βαρέθηκα...
4 χρόνια είναι πολλά.
Το μόνο σίγουρο πλέον είναι πως οποιοδήποτε μηχανάκι πρέπει να δοκιμάζεται, είτε είναι φθηνό-ακριβό-άσχημο- όμορφο.
Διότι πάντα μόνο τα γκολ μετράνε.

Άλλοι ακούνε με BS άλλοι με μπέρια άλλοι με KRELL.
Άρα οι προσκλήσεις για ακροάσεις όπως του Στέργιου και του Ognaku είναι νομίζω ο καλύτερος τρόπος για διεύρυνση των οριζόντων μας.
Προσωπικά μόνο από τετοιες ακροάσεις βοηθήθηκα και μάλιστα ειδικότερα με βοήθησαν όλα τα αρνητικά σχόλια για τον ήχο μου.

Η πρόσκληση ισχύει...Μπορεί να κανονισθεί τις μέρες των hi-end shows που θα κατέβουν οι περισσότεροι στην Αθήνα...
Τώρα αν δεν κάτσει...ας κανονίσουν οι admin_ες συνάντηση στο χώρο της έκθεσης να πλακωθούμε...εεεε...συγνώμη να τα πούμε εκεί και να γνωρισθούμε ήθελα να πω...
Άντε κ. Δ.Παναγιωτίδη....

Απάντηση: Re: Ενισχυτής και καλώδια για B&W N802

Συγνώμη...όταν βαρεθείς τα 'μπέρια' .... δώστα μου να βγάλω τα ανεμιστηράκια για το pc μου...:flipout::flipout::flipout:

μα ακόμα κι εκεί τα μπέρια είναι μπροστά. Τα ανεμιστήρια είναι 24τράβολτα:captain:

Η πρόσκληση ισχύει...Μπορεί να κανονισθεί τις μέρες των hi-end shows που θα κατέβουν οι περισσότεροι στην Αθήνα...
Τώρα αν δεν κάτσει...ας κανονίσουν οι admin_ες συνάντηση στο χώρο της έκθεσης να πλακωθούμε...εεεε...συγνώμη να τα πούμε εκεί και να γνωρισθούμε ήθελα να πω...

προσωπικά εγώ κι ο Ντοκ θα είμαστε προς τα χάμω τις μέρες της χαιεντ, ήγουν Νοέμβρη.
Επειδή ήδη μας έχουν καβατζάρει αρκετοί υποψήφιοι, δηλώστε συμμετοχές και στρώστε κόκκινα χαλλλία....

πρότασις δεκτή κ. Ονγκάκου μας :drummer:(τό ξύλο στην Έκθεση δημοσίως με τις κάμερες, οι ακροάσεις εν κρυπτώ και κατά μόνας).

Θα φέρω και τα Κ1000 μαζί μου να ΣΕ πω πως πρέπει να λαλάνε τα μηχανήματα...-bye-

Παρεμπιπτόντως και συγνώμμη για το off topic του off topic, με τόσα που διαβάζω για τον 4004, αρχίζω και αναρωτιέμαι αν έπρεπε να τον δώσω στον Μήτσο:chinscratch:

Μπαα, που θα πάει, θα βρω καναν 5010CM και μετά adios mutsatsos.-bye-

Επίσης συνεχίζει να μου κάνει εντύπωση το γεγονός οτι στην χώρα μας αντιπροσωπεύονται όλες σχεδόν οι απίθανες εταιρείες ενώ οι Βερολινέζοι λάμπουν δια της απουσίας τους.

Και αρχίζω και χάνω τα κονέ μου με τη Γερμανία...:angry:

Παρεμπιπτόντως και συγνώμμη για το off topic του off topic, με τόσα που διαβάζω για τον 4004, αρχίζω και αναρωτιέμαι αν έπρεπε να τον δώσω στον Μήτσο:chinscratch:

Eχεις μπέρρυ ; Οχι . Ε τότε τι να τον κάνεις τον MBL ; :flipout::flipout:

:afro:

Απάντηση: Re: Ενισχυτής και καλώδια για B&W N802

Κανα δίσκο καλό έχεις ; Η μήπως ακούς μόνον χαϊεντάδικα ; :flipout:

Εφόσον ο Ongaku λέει πως ήταν DJ, θα έχει μια σχετικά ευρεία γκάμα όσον αφορά τα είδη μουσικής. Πιθανόν οι περισσότεροι να βρούμε κάτι που μας αρέσει εκεί μέσα...

Υ.Γ. Δε μου λέτε, η έκθεση τι ημερομηνίες πέφτει; Γιατί αν συμπίπτει με το φεστιβάλ κινηματογράφου, δεν θα πάρω...