Αμάν με τα "γαλαζοαίματα" Luxman (από εμφάνιση όμως...!). Παλιά κάποιος μου πούλησε ένα Luxman προενισχυτή και (δυστυχώς) έζησα με αυτόν κάποιο διάστημα, ήμουνα όμως τυφλός (κουφός). Όταν πήρα από Γερμανία τον Denon μου ήταν σαν να καθάρισα τον ήχο με ajax!Και κάτι για τον BASILIO. Φίλε μου, διάβασε ξανά και ξανά το μήνυμα του Έκτορα, και πάρε έναν RB1090. Αν σε ενδιαφέρει να αξιοποιήσεις τα ηχεία σου ως μηχανές, και όχι ως κοσμήματα, πάρε τον Rotel, και θα ανταμειφθείς. Αν έχεις τα στερεότυπα περί γαλαζοαίματων μηχανημάτων, βρες έναν μεταχειρισμένο Luxman MO5.
Αμάν με τα "γαλαζοαίματα" Luxman (από εμφάνιση όμως...!). Παλιά κάποιος μου πούλησε ένα Luxman προενισχυτή και (δυστυχώς) έζησα με αυτόν κάποιο διάστημα, ήμουνα όμως τυφλός (κουφός). Όταν πήρα από Γερμανία τον Denon μου ήταν σαν να καθάρισα τον ήχο με ajax!
Μη θεοποιούμε ότι δεν καταλαβαίνουμε ή ότι δεν ακούμε. Αλήθεια πόσοι ξέρουν πως ακούγεται στα αλήθεια ζωντανό το κοντραμπάσσο (το κλασσικό)????:guitarist:
parasound halo 2 250 watt με κοστος 2300 αν δεν κανω λαθος και βαλε και 200-300 για καλωδια και εισαι κυριος με σχεδον κανενα συμβιβασμο'Eχεις να προτείνεις κάτι άλλο? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Είναι μια καλή αρχή αλλά θέλει και ποιοτικό προενισχυτή για να παίξει σωστά πχ parasound halo jc-2!!parasound halo 2 250 watt με κοστος 2300 αν δεν κανω λαθος και βαλε και 200-300 για καλωδια και εισαι κυριος με σχεδον κανενα συμβιβασμο
Καλημερα φιλε μου....Θα μπορουσες να μου πεις πως παιζει ο συγκεκριμενος τελικος?Απο σωματα πως ειναι ?Οδηγει καλα ?parasound halo 2 250 watt με κοστος 2300 αν δεν κανω λαθος και βαλε και 200-300 για καλωδια και εισαι κυριος με σχεδον κανενα συμβιβασμο
Thanks φιλε μου...Καλημερα!!:Banane0:Αν είναι αυτός που οδηγούσε τα Ερμής στην Εκθεση τότε δεν το συζητάμε... Είναι υπεράνω κριτικής.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.