Αφου προσπαθησα απεγνωσμενα να βρω τον lx50 της pioneer αλλα ματαια σημερα παρηγγειλα τον ανωτερω ενισχυτη (τιμη και καταστημα σε pm - εκτος και αν εχω το οκ απο τους διαχειριστες).Δυστυχως ο 4300 αργει ακομη..Με την υποσχεση οτι θα ακολουθησει review αν και το δηλωνω απο την αρχη οτι οι γνωσεις μου αναφορικα με τον ηχο ειναι ελαχιστες θελω μια μικρη βοηθεια στην συνδεσμολογια( για οταν το παραλαβω να ειμαστε ετοιμοι):
1)Ποια καλωδια και απο που προτεινετε να αγορασω για να τον συνδεσω με τα ηχεια μου( ht-4000)..καποιο link θα ηταν ευχης εργο για μενα
2)Ποιο καλωδιο HDMI και απο που προτεινετε να αγορασω για να συνδεσω το sony ns78 που παρηγγειλα απο το ιδιο καταστημα και μετα στον ενισχυτη στην τηλεοραση? καλο θα ηταν να ειναι συμβατο με hdmi 1.3 για να το χρησιμοποιησω και με το ps3..
thanks
1)Ποια καλωδια και απο που προτεινετε να αγορασω για να τον συνδεσω με τα ηχεια μου( ht-4000)..καποιο link θα ηταν ευχης εργο για μενα
2)Ποιο καλωδιο HDMI και απο που προτεινετε να αγορασω για να συνδεσω το sony ns78 που παρηγγειλα απο το ιδιο καταστημα και μετα στον ενισχυτη στην τηλεοραση? καλο θα ηταν να ειναι συμβατο με hdmi 1.3 για να το χρησιμοποιησω και με το ps3..
thanks