Ένοχες απολαύσεις!!!

petros_m

Supreme Member
18 June 2006
8,207
Αλιμος
Οποιος δεν ειναι εντελως μιζερος ή εχει κρυφοκοιταξει εστω και μια φορα τα μπουτια μιας συναδελφου του (οι γυναικες βαλτε κατι αναλογο) ή εχει κανει κοπανα απο τη δουλεια του επειδη απλα βαριοταν να παει ή εχει φαει του σκασμου εν μεσω αυστηρης διαιτας κτλ, κτλ, κτλ, ΣΙΓΟΥΡΑ εχει και καποια τραγουδια ή καποιους καλλιτεχνες που του/της αρεσουν αλλα δεν το πολυλεει για να μην τον/την αρχισουν στις :slapface:

Το προσωπικο μου top 5.

Robbie Williams - Rock DJ και Trippin
Kylie - Confide in me (κομματαρα!!!) και Can't get you out of my head (λα λα λα...)
Backstreat Boys - Everybody (μακραν η μεγαλυτερη ενοχή μου!!!)
Καιτη Γαρμπη - Τι θελουνε τα ματια σου απο μενα? (σε ενα dark remix που δε θυμαμαι ακριβως πως λέγεται)
Wham - Everything she wants (κομματαρα κι αυτο!!!)

...και ο Θεος, βοηθος :blush:

Last edited:
Πέτρο , μια και είμαστε σε χαβαλεδιάρικο mood θα μας πεις ποια είναι η μεναγκό του avie σου ?:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :flipout:

Ένοχες απολαύσεις, ε;

Λοιπόν:
Κάτι χαζοχαρούμενα του Μπουλά
Κάτι κομματάρες από τα 80'ς του Καρβέλα (εσώρουχα, θεία Λόλα, κλπ)
Στράτος Διονυσίου
Καζαντζίδης
Μερικά κλαψιάρικα των Aerosmith
Κανα-δυο κομμάτια των Bon Jovi (στην πλειοψηφία τους είναι απαίσιοι φυσικά)

Και μερικά άλλα που δε μου έρχονται αυτή τη στιγμή...

Πάντως εκτός από Μπουλά και Καρβέλα σε mp3, δεν έχω τίποτα από τα υπόλοιπα στη δισκοθήκη μου (κι αν είχα θα τα έκρυβα).

ε κανα Τερζη λιγο χατζηγιαννη και παλιος Παπακ/νου(Βασιλακης)

και r n b (λετε επειδη μου ερχοντε στο νου τα κλιπακια?):Banane0: :Banane0:

Καιτη Γαρμπη - Τι θελουνε τα ματια σου απο μενα? (σε ενα dark remix που δε θυμαμαι ακριβως πως λέγεται)

Πω πω κομματάρα ( και η αυθεντική εκτέλεση είναι φοβερή) . Μαζί και το "Φαντασματάκι" της ιδίας καλλιτέχνιδος.

Πω πω κομματάρα ( και η αυθεντική εκτέλεση είναι φοβερή) . Μαζί και το "Φαντασματάκι" της ιδίας καλλιτέχνιδος

Ντοκ , εσύ είσαι ή μήπως κάποιος κλώνος σου ?:Banane0:

Σαν ημουν σρατιωτης
παει καιρος :guitarist:
η ζωη ηταν ωραια
κι εγω ημουν χοντρος
και τοσους μηνες ...
χωρις σκοτουρες...
και αλλα τινα
:guitarist:

WE FIVE Nτεμις Ρουσος

ΟΧΙ , γραψε λαθος αυτο ηταν τραγουδαρα...
ετσι μου ηρθε τωρα...

γεια σου Ντεμη μεγαλε .!
σε παω..

.

Με τόσα που μου έχουν ψάλλει, είναι πλέον ένοχη απόλαυση οι Blackmore's Night.

Αλλα από τα πάρτυ μου δε λείπουν ποτέ τα:

Jeronymo Yanka
Τα παπάκια
Το σχολείο των στρουμφ

Το Jeronymo Yanka το είχα πετύχει σε επτάιντσο σε παλιατζίδικο και το πήρα τιμής ένεκεν!
Δεν ξέρω ακόμα αν παίζει. Δεν το δοκίμασα.

Απίστευτο Πέτρο με πρόλαβες στο παρα πέντε!!!!!Το σκεφτόμουν και εγώ το Thread αυτό!.

Ξεκινάμε με τον Guybrush.Λοιπόν πιτσιρικάς άκουγα ένα του Μπουλά που έλεγε "μπορεί να προσπεράσατε ποτέ σας όμως δεν με ξεπεράσατε με τις ουρές στα σκέλια σας τρεχάτε να μαζέψτε τα κουρέλια σας",ενώ στην πρώτη χυλόπιτα που έφαγα στα 17 μαζί με την έξοδο κινδύνου της Πρωτοψάλτη αγόρασα και το πάμε για τρέλες στις Σευχέλες της Πωλίνα(εκ των υστέρων μπορώ να το παίζω κουλτουριάρης,Σπείρα Σπέιρα γαρ).
Απο τότε κάθε φορά που έτρωγα πίτα ακολουθόυσε και η λαστουριά.Τι γιο Βαρδή(Ειλικρινά),Βίσση ¨δεν θέλω να ξέρεις πως για σένα είμαι σκόοοοοοονηηηηηη και χωμαααααα.μην με συγκρίνεις μάτια μου(Γαρμπή),το παλίο μου παλτό(Δάντης).....βούρκωμα ματιών στην σκοπιά στην Σάμο κοκ.
Μεγαλες επίσης αγάπες το για τα μάτια του κόσμου Αυγερινός και Με σβησμένα φώτα Παππίου(πάλι ο Κραουνάκης έσωσε την αξιοπρέπεια μου μετά).Α ναι!! και το Δεν υπάρχουν Αγγελοι της Κούκα.

Πέτρο ναι το everything she wants είναι ένα σοβαρό θέμα για την εικόνα ενός ανθρώπου αλλά το where did your heart go? πρέπει οπωσδήποτε να κρυφτεί προκειμένου να σωθεί η υπόληψη ενος ανθρώπου.Ο Robbin ναι θα μπορούσε άνετα να αμαυρώσει την μουσικό σου προσανατολισμό και να σε θέση εκτός κατηγορίας(τιμωρία) για τουλάχιστον ένα μήνα αλλά υπάρχει και κίνδυνος μόνιμης διαγραφής απο το Babe των Take That,οπότε ηρέμησε θα είσαι μαλλον ο δεύτερος που θα του γίνει επίπληξη.Ο πρώτος καταλαβαίνεις.......ποιός θα είναι.

Κατα τα άλλα κατα καιρούς και ευτυχώς για λίγο χρονικό διάστημα έχουν σημειωθεί μεγάλα ατοπήματα."Τι κρίμα - Τζένη Βάννου"[/B],"Ενδεκάτη εντολή - Νανά Μούσχουρη", "Hero - Mariah Carey",Pavaroti and friends(τώρα δεν την γλυτώνω με τίποτα) και σταματώ εδώ γιατί η εικόνα μου χτυπήθηκε ανεπανόρθωτα.

Y.Γ
Αντε να δω ποιός θα είναι ο πρωτος που θα παραδεχθεί οτι του αρέσει το My heart will go on της Celine.

Αντε να δω ποιός θα είναι ο πρωτος που θα παραδεχθεί οτι του αρέσει το My heart will go on της Celine.

Το πέτυχες!
Για κάποιο περίεργο λόγο, σιχαίνομαι ό,τι έχει σχέση με τον Τιτανικό, συμπεριλαμβανομένου και του συγκεκριμένου τραγουδιού!

Αν και γενικότερα σιχαίνομαι τη Celine Dion, τώρα που το σκέφτομαι...

1ον. Ο Ντοκ με βρηκε σε στιγμη αδυναμιας και αρχισε το δουλεμα πρωινιατικα...:argue:

2ον. Τα παπακια κτλ ΔΕΝ αποτελουν ενοχη απολαυση. Ενοχη απολαυση ειναι αυτη που ψιλοντρεπομαστε να ομολογισουμε στους "ψαγμενους" φιλους μας. Ο καλλιτεχνης ή το τραγουδι που μας "αρεσει" δεν μπορει να εχει καμια κριτικη αποδοχη απο το "σοβαρο" τυπο. Για να σας προλαβω, η Madonna ΔΕΝ αποτελει ενοχη απολαυση μιας και πολλοι την παραδεχονται. Οι Bon Jovi ομως θα μπορουσαν αααααανετα να ηταν μεσα σε αυτη την κατηγορια. :music-smiley-005:

Eγω ειμαι τοσο ενοχος που τελικα ....αποενοχοποιηθηκα .....αυτοματως!!!!
Ετσι λοιπον χωρις ενοχες τα τελευταια μου ειναι:
1)Βερτης (πες το μου ξανα)
2)Α.Ζωη (μου ελειψες)
3) Ονειραμα ( ο τρελλος ...ναι αυτο του Μ.Ροζακη!!!)
4) Kοργιαλας (μου αρεσουν πολλα)
5) Πετρελης (μονο το, δεν εχω ματια γι αλλη)
6) Reamonn (tonight)
7) Aha (analog)
8) R.Williams(advertising space)
9) N.Furtado (say it right)
Kαι τελειωνω τον δεκαλογο του εξευτελισμου μου με την Καιτη Γαρμπη(στα προαναφερομενα απο Ντοκ!!)

Και τωρα μπορειτε ανετα να με διαγραψετε!!!!-bye-

Eγω ειμαι τοσο ενοχος που τελικα ....αποενοχοποιηθηκα .....αυτοματως!!!!
Ετσι λοιπον χωρις ενοχες τα τελευταια μου ειναι:
1)Βερτης (πες το μου ξανα)
2)Α.Ζωη (μου ελειψες)
3) Ονειραμα ( ο τρελλος ...ναι αυτο του Μ.Ροζακη!!!)
4) Kοργιαλας (μου αρεσουν πολλα)
5) Πετρελης (μονο το, δεν εχω ματια γι αλλη)
6) Reamonn (tonight)
7) Aha (analog)
8) R.Williams(advertising space)
9) N.Furtado (say it right)
Kαι τελειωνω τον δεκαλογο του εξευτελισμου μου με την Καιτη Γαρμπη(στα προαναφερομενα απο Ντοκ!!)

Και τωρα μπορειτε ανετα να με διαγραψετε!!!!-bye-

Πες την αλήθεια!!Παραδέξου το!!!Ασε τον εαυτό σου να εκφραστεί!Σου αρέσει και η Χρύσπα ?ετσι δεν είναι?Ο κ.Παναγιωτίδης είναι καλός άνθρωπος και δεν θα διαγράψει κανέναν.Εξαλου αν δεν εκδιωχθείς οχι μόνο απο το site αλλά και απο την χώρα τούτη με τον Πετρέλη δεν κινδυνεύεις απο πουθενά αλλού :flipout:

Πέρα απο την πλάκα αυτό το ονειραμα που λες τι είναι?