Ενοικιάσεις BD

Προχθες είδα στον Κώστα τον Ποτακίδη το καινούριο (σχετικά) του Ντε Πάλμα για ενοικίαση, Redacted νομίζω ο αγγλικός τίτλος.

REDACTED
ΕΝ ΨΥΧΡΩ
παραγωγή 2008
γυρισμένο εξολοκλήρου με HD κάμερα ,
Πρόκειται για μια ταινία – ντοκιμαντέρ που μας μεταφέρει το κλήμα που επικρατεί στην κατεχόμενο από τους αμερικανούς Κουβέιτ . Σ αυτή θα δείτε τη θηριωδία του πολιτισμένου αυτού λαού της δύσης που επιβάλει τον νόμο και την ειρήνη εκεί που δεν χρειάζεται . Σκοτώνουν για την πλάκα τους , λεηλατούν , καίνε τα πάντα και όλα αυτά με το σύμβολο του καλού αμερικάνου στην στολή τους . Αυτά τα αποβράσματα ήρωες για κάποιους άλλους αποτυπώνονται στην ταινία αυτή όπως ποτέ άλλοτε.
Να τους χαιρόμαστε .

Επίσης να σημειώσω πως το δισκάκι είναι ένα ελληνικότατο αξιοπρεπέστατο BR από την Hollywood που μπορεί να μην έχει extras αλλά δείχνει πως πάμε καλά στο θέμα του HD στην Ελλάδα και κάποιος μας σκέφτεται εμάς τους τρελαμένους

Λοιπόν παιδιά, είμαι σε αυτή την παρέα κάπου 2 μήνες, και ποτέ μα ποτέ δεν έχω γκρινιάξει για κάτι.
Ξεκινάω από σήμερα...
Είναι δυνατόν οι Ελληνικές εταιρείες να είναι τόσο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;
Μα τόσο πολύ;
Εξηγούμε: Νοίκιασα χθες την ταινία surf up σε blue ray. Την ταινία την είχα κατεβάσει από το HTPC και την είχα ξαναδεί σε ποιότητα 720p. Ήθελα όμως ο βλάκας να τα σκάσω και στο video club, για να την απολαύσω στην αυθεντική ποιότητα. Τι το θελα;
Εικονα θολή. Θόρυβος παντού. Χρώματα αηδία. Κλείνω το PS3 και κοιτάω μήπως είναι κόπια...Δεν είτανε. Κοιτάω μήπως κατά λάθος είναι DVD. Πάλι δεν είτανε. Την ξαναβάζω. Τα ίδια. Αρχίζω και κοιτάω ρυθμίσεις Denon και στο PS3. Tζίφος. Πέρνω κολλητό που δουλεύει σε εταιρεία γνωστή. Τι μαθαίνω;
"Καλά ρε μακάκα τι περίμενες; Δεν μας τα στέλνουν πάντα original οι ξένοι και τα κάνουμε upgrade.." Tι ενοείς του λέω? " Κοίτα, επειδή ο κόσμος τα ζητάει, κι έχουμε πλέον τη δυνατότητα να τα φτιάξουμε, απλά δεν πέρνουμε τη full έκδοση". Δηλαδή του λέω, θα βλέπουμε κάτι μεταξύ DVD και bluray?
"Ε, όχι ακριβώς μόλις αυξηθούν τα ψώνια σαν και σένα θα φέρουμε και μερικά κανονικά...¨".
Ερωτώ.Όχι εμένα γιατί είμαι ψώνιο. Και μακάκας. Το κατάλαβα αυτό. Ερωτώ εσάς. Μήπως μας δουλεύουν? Κι αν ναι πόσο? Για πόσο ακόμα? Μέχρι πότε? Ακόμα και στην διασκέδασή μας? Ακόμα κι εκεί?
Έ Λ Ε Ο Σ!!!!
//Γιάννης - Ψώνιο - Μακάκας

για αυτό σας λέω. τέλος αγορές από ελλάδα. αφού θέλουν να μας δουλεύουν. θα ήθελα σε pm το όνομα της εταιρείας για να ξέρω από που να μην ξανα ψωνίσω.

ευχαριστώ.

στο θέμα μας πάλι........που μπορούμε να βρούμε ταινίες BR με ελληνικούς υπότιτλους ?

Απάντηση: Re: Ενοικιάσεις BD

στο θέμα μας πάλι........που μπορούμε να βρούμε ταινίες BR με ελληνικούς υπότιτλους ?
ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ -bye-

Τα είπαμε , ελάχιστα στα ελληνικά μαγαζιά προς ενοικίαση 10 – 20 τίτλους τα πολύ και καμιά 60ρια τίτλους στο σύνολο είτε κατά παραγγελία από On line shop Ελλάδα και εξωτερικό

μπορείτε όσοι έχετε αγοράσει από κάπου να βγάλετε μια λίστα από που έχετε πάρει για να βρούμε και εμείς οι μη κατέχοντες ?

ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Ενοικιάσεις BD

στο www.play.com υπάρχουν BR disks με ελληνικούς υπότιτλους ? γιατί όσα έχω δει στα specs δεν αναφέρουν.
Σε κάποια από αυτά το αναγράφει και σε άλλα όχι . είναι λίγο ρίσκο όλη η δουλειά . Ως; συνήθως αυτά που αναφέρονται στη λίστα μας εδώ εμπεριέχουν ελληνικούς υπ/λους αλλά ποτέ δεν ξέρεις . Αν υπάρχει δυνατότητα να επικοινωνήσεις μαζί τους πριν την αγορά για διευκρίνηση κάνε το.

στο www.play.com υπάρχουν BR disks με ελληνικούς υπότιτλους ? γιατί όσα έχω δει στα specs δεν αναφέρουν.
Εδώ έχω λίστα με όλες τις ταινίες που ξέρω, και από που μπορεί να τις αγοράσεις....
Κοίτα ποιες λένε UK-USA και μπορείς να τις αγοράσεις από καταστήματα αυτών των χωρών , τις άλλες από εδώ.
Υπάρχουν και κάποια φτηνά stores που ξέρω για να ψάξεις.

ΥΓ
Αν θές κάτι παραπάνω με pm ή σε άλλο topic , αφού εδώ είναι για ενοικιάσεις.

Last edited by a moderator:
δεν παν να μη φερουν ποτε τα αθλια δυσκακια mpeg2 ας τα βλεπουν αυτοι.
τωρα με το mkv2vob ...........
μας δουλεουν νοικιασα το dracula αθλια εικονα mpeg2 .
το ιδιο κυκλοφορει στο εξωτερικο σε αριστη ποιοτητα εικονας. avc
αν δουμε ελληνικα blu ray ετοιμαστητε για τα νεα aspect ratios τα ελληνικα 4:4.
stereo ηχο
ασπρομαυρα
.
:speechless-smiley-0

Το dracula κυκλοφορεί και σε όλο το κόσμο (UK-USA) με Ελληνικούς υπότιτλους... δεν μπορεί να έβαλαν mpeg στην Ελλάδα ρε παιδιά !!!
Λοιπόν παιδιά, είμαι σε αυτή την παρέα κάπου 2 μήνες, και ποτέ μα ποτέ δεν έχω γκρινιάξει για κάτι.
Ξεκινάω από σήμερα...
Είναι δυνατόν οι Ελληνικές εταιρείες να είναι τόσο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;
Μα τόσο πολύ;
Εξηγούμε: Νοίκιασα χθες την ταινία surf up σε blue ray. Την ταινία την είχα κατεβάσει από το HTPC και την είχα ξαναδεί σε ποιότητα 720p. Ήθελα όμως ο βλάκας να τα σκάσω και στο video club, για να την απολαύσω στην αυθεντική ποιότητα. Τι το θελα;
Εικονα θολή. Θόρυβος παντού. Χρώματα αηδία. Κλείνω το PS3 και κοιτάω μήπως είναι κόπια...Δεν είτανε. Κοιτάω μήπως κατά λάθος είναι DVD. Πάλι δεν είτανε. Την ξαναβάζω. Τα ίδια. Αρχίζω και κοιτάω ρυθμίσεις Denon και στο PS3. Tζίφος. Πέρνω κολλητό που δουλεύει σε εταιρεία γνωστή. Τι μαθαίνω;
"Καλά ρε μακάκα τι περίμενες; Δεν μας τα στέλνουν πάντα original οι ξένοι και τα κάνουμε upgrade.." Tι ενοείς του λέω? " Κοίτα, επειδή ο κόσμος τα ζητάει, κι έχουμε πλέον τη δυνατότητα να τα φτιάξουμε, απλά δεν πέρνουμε τη full έκδοση". Δηλαδή του λέω, θα βλέπουμε κάτι μεταξύ DVD και bluray?
"Ε, όχι ακριβώς μόλις αυξηθούν τα ψώνια σαν και σένα θα φέρουμε και μερικά κανονικά...¨".
Ερωτώ.Όχι εμένα γιατί είμαι ψώνιο. Και μακάκας. Το κατάλαβα αυτό. Ερωτώ εσάς. Μήπως μας δουλεύουν? Κι αν ναι πόσο? Για πόσο ακόμα? Μέχρι πότε? Ακόμα και στην διασκέδασή μας? Ακόμα κι εκεί?
Έ Λ Ε Ο Σ!!!!
//Γιάννης - Ψώνιο - Μακάκας
Την συγκεκριμένη δεν την έχω δει γιατί δεν την έχουν φέρει ακόμα, αλλά είναι απίθανο ρε παιδιά ... μου φαίνεται ηλίθιο να μην πήραν το έτοιμο encoding και να έκαναν δικό τους !!
Πες μας τι transfer γράφει το ps3 και codec έχει για να καταλάβουμε.

Last edited:
to surf's up ειναι ''ειδικη'' ταινια

θελω να πω δεν ειναι κλασσικο ανιμεισιον. εχει φτιαχτει

με τεχνητα ''ελαττωματα'' για να

μοιαζει με φιλμ...

(βλ. και χαιτεκ)

τωρα...

λετε να κανουν τετοια πραματα?

Last edited:
Νομίζω το ερώτημα δεν είναι που θα βρούμε blurays με ελληνικούς υπότιτλους...αλλά όταν βρίσκουμε...θα είναι bluray; ή greekray;

Σχετικά με το mpeg2....η μορφή της συμπίεσης δεν καθορίζει την ποιότητα αλλά την ποιότητα σε σχέση με το χώρο...και πολλές φορές η χαμηλότερη συμπίεση είναι καλύτερη....

Εγω δεν εχω δει bluray συμπιεσμενο με mpeg2 (αντι για VC-1/AVC) που να εχει καλη εικονα (για να μην πω απαραδεκτη)

Το mpeg2 αδυνατει να υποστηριξει τοσο μεγαλες αναλυσεις...

Last edited: