underdog
Supreme Member
Προχθες είδα στον Κώστα τον Ποτακίδη το καινούριο (σχετικά) του Ντε Πάλμα για ενοικίαση, Redacted νομίζω ο αγγλικός τίτλος.
ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑστο θέμα μας πάλι........που μπορούμε να βρούμε ταινίες BR με ελληνικούς υπότιτλους ?
Σε κάποια από αυτά το αναγράφει και σε άλλα όχι . είναι λίγο ρίσκο όλη η δουλειά . Ως; συνήθως αυτά που αναφέρονται στη λίστα μας εδώ εμπεριέχουν ελληνικούς υπ/λους αλλά ποτέ δεν ξέρεις . Αν υπάρχει δυνατότητα να επικοινωνήσεις μαζί τους πριν την αγορά για διευκρίνηση κάνε το.στο www.play.com υπάρχουν BR disks με ελληνικούς υπότιτλους ? γιατί όσα έχω δει στα specs δεν αναφέρουν.
Εδώ έχω λίστα με όλες τις ταινίες που ξέρω, και από που μπορεί να τις αγοράσεις....στο www.play.com υπάρχουν BR disks με ελληνικούς υπότιτλους ? γιατί όσα έχω δει στα specs δεν αναφέρουν.
Την συγκεκριμένη δεν την έχω δει γιατί δεν την έχουν φέρει ακόμα, αλλά είναι απίθανο ρε παιδιά ... μου φαίνεται ηλίθιο να μην πήραν το έτοιμο encoding και να έκαναν δικό τους !!Λοιπόν παιδιά, είμαι σε αυτή την παρέα κάπου 2 μήνες, και ποτέ μα ποτέ δεν έχω γκρινιάξει για κάτι.
Ξεκινάω από σήμερα...
Είναι δυνατόν οι Ελληνικές εταιρείες να είναι τόσο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;
Μα τόσο πολύ;
Εξηγούμε: Νοίκιασα χθες την ταινία surf up σε blue ray. Την ταινία την είχα κατεβάσει από το HTPC και την είχα ξαναδεί σε ποιότητα 720p. Ήθελα όμως ο βλάκας να τα σκάσω και στο video club, για να την απολαύσω στην αυθεντική ποιότητα. Τι το θελα;
Εικονα θολή. Θόρυβος παντού. Χρώματα αηδία. Κλείνω το PS3 και κοιτάω μήπως είναι κόπια...Δεν είτανε. Κοιτάω μήπως κατά λάθος είναι DVD. Πάλι δεν είτανε. Την ξαναβάζω. Τα ίδια. Αρχίζω και κοιτάω ρυθμίσεις Denon και στο PS3. Tζίφος. Πέρνω κολλητό που δουλεύει σε εταιρεία γνωστή. Τι μαθαίνω;
"Καλά ρε μακάκα τι περίμενες; Δεν μας τα στέλνουν πάντα original οι ξένοι και τα κάνουμε upgrade.." Tι ενοείς του λέω? " Κοίτα, επειδή ο κόσμος τα ζητάει, κι έχουμε πλέον τη δυνατότητα να τα φτιάξουμε, απλά δεν πέρνουμε τη full έκδοση". Δηλαδή του λέω, θα βλέπουμε κάτι μεταξύ DVD και bluray?
"Ε, όχι ακριβώς μόλις αυξηθούν τα ψώνια σαν και σένα θα φέρουμε και μερικά κανονικά...¨".
Ερωτώ.Όχι εμένα γιατί είμαι ψώνιο. Και μακάκας. Το κατάλαβα αυτό. Ερωτώ εσάς. Μήπως μας δουλεύουν? Κι αν ναι πόσο? Για πόσο ακόμα? Μέχρι πότε? Ακόμα και στην διασκέδασή μας? Ακόμα κι εκεί?
Έ Λ Ε Ο Σ!!!!
//Γιάννης - Ψώνιο - Μακάκας
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.