Ενοικίαση φακού Nikon για βάφτιση ή προσφορά φωτογράφισης από μέλος με καλή

Καλησπέρα παίδες.

Για να μην ανοίγω καινούριο νήμα, χρειάζομαι έναν FF για ΜΚΙΙ (24-70) για 05/10. Αυτός που χρησιμοποιώ πάει για service Θεσσαλονίκη και δε θα είναι πίσω πριν από 15 ημέρες.
Ξέρω ότι είναι αρκετά δύσκολο αλλά όποιος έχει τη δυνατότητα δανεισμού του δικού του για 1 ημέρα θα με εξυπηρετούσε αφάνταστα.

Κοίταξα και για ενοικίαση αλλά λέω μήπως γλυτώσω τα 70 περίπου ευρώ που μου ζητάνε.

Χτες σε μία μικρή φωτογραφική βόλτα στο Σκλαβοχωριό της Τήνου.

10152727545_13ff8e432c_b.jpg

Απάντηση: Re: Ενοικίαση φακού Nikon για βάφτιση ή προσφορά φωτογράφισης από μέλος με

Τελικά έχει πρόβλημα στο usm.

450 γιούρια. Με τσι υγειές μας.....

παρα πολλα χρηματα αδελφε....
Τελικα τι εγινε τον εφταξες?

Έβγαλα κάποιες νυκτερινές φωτογραφίες μια προπόνηση μπάσκετ.
Όποιος θέλει να με βοηθήσει με τη γνώμη του ας μου στείλει p.m. να του στείλω το link.
Δε θέλω να ανεβάσω δημόσια τις φωτογραφίες.
Ευχαριστώ.

Παρέλαβα μεταχειρισμένο αλλά σαν καινούργιο τον nikkon 55-200mm vr από τον χρήστη etsap και ήταν άψογη η συνεργασία μας.
Όποιος θέλει να μου δώσει καμιά συμβουλή για τον συγκεκριμένο φακό πάντα είμαι δεκτικός.
2-3 φωτογραφίες που έβγαλα πάντως μου άρεσαν πιο πολύ από ότι περίμενα.
Πάντως πια με βεβαιότητα μπορώ να πω ότι πια μου αρέσουν πιο πολύ οι φωτογραφίες που βγάζω και η κύρια αιτία είναι η d7000 και μετά ο tamron.
Τελικά ήταν ουσιαστική η αναβάθμιση από την d3100.

Re: Απάντηση: Re: Ενοικίαση φακού Nikon για βάφτιση ή προσφορά φωτογράφισης από μέλος

παρα πολλα χρηματα αδελφε....
Τελικα τι εγινε τον εφταξες?

Ναι, αλλά δεν έχει γυρίσει ακόμα από το service

Πως τα φέρνει ο καιρός και η ζωή κύκλους κάνει.
Πάλι ψάχνομαι για φωτογράφιση σε βάφτιση και θα είμαι εγώ ο βασικός φωτογράφος.
Είναι αδελφικού φίλου το παιδί και θέλω να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Τι κάνουμε λοιπόν?
Χ-Μ1 + 18-55 + 23 με το δικό της φλας γιατί το nissin δεν έχει βγει ακόμη ή
ενοικίαση μηχανής ή δανεισμός nikon d3100 από φίλο?

εγω θα προτεινα απλα ενα φτηνο αλλα αξιοπιστο manual flash (π.χ. yognguo 560 III) που θα κοιταζει προς τα πανω (με το μικρο reflector που εχει να ειναι προς τα εξω) με καποιο diffuser επιπλεον αν θελεις.
Η Νικον d3100 με τι φακο? π.χ. με τον 17-55 f/2.8 θα κανεις δουλεια καλή.

Επειδη περασα προσφατα απο παρομοια φαση, καλυτερη επιλογη θα ηταν η X-M1 που την ξερεις καλα αλλα με καποιο φλας με bounce/diffuser και η Nikon d3100 με τον 35mm f1.8 περασμενη στον αλλο σου ωμο.

Και σιγουρα RAW για να διορθωσεις τυχον λαθη μετα ευκολα.