Να εκφράσω και εγώ τις εντυπώσεις μου και από την φετινή έκθεση. Ασχέτως με τον μικρότερο αριθμό σε εκθέτες, πιστεύω πως το κλίμα γενικά ήταν πιο ''ζεστό'' από τις προηγούμενες χρονιές. Για την απουσία των '''μεγάλων'''( σε πολλά εισαγωγικά) εταιριων, που απουσίασαν, θα συμφωνήσω με έναν προλαλήσαντα συμφορουμίτη, "αντιμετωπίστε τους αναλόγως'' και θα συμπληρώσω, οτί δυστυχώς θα συνεχίζουν να πουλάνε μηχανήματα και συσκεύες, και όχι μουσική. (όχι πως δεν υπήρξε και τώρα το φαινομένο).
-Νομίζω φτάνει με την εισαγωγή, επί του θέματος, απότι θυμάμαι πρώτο δωμάτιο κατά σειρά, ήταν εκείνο με τo συστημα με avantgarde, δε πρέπει να κάθησα περισσότερο απο 2 λεπτά, εκείνη τη στιγμή, δε πρέπει να έπαιζε μουσική, αν θυμαμαι καλά, ακουγόντουσαν αστραπές ( τι φαινόμενο και αυτό, και σε άλλα δωμάτια) καθόλου μουσική, ή και κακή μουσική, τέλος πάντων. Μπορεί να χρειαζότανε μερικά purifiers ακόμα για να παίξει καλά...επείδη είχα ακούσει τα συγκεκριμένα ηχεία στην περασμένη έκθεση( με τους μικρους ongaku) σε κάποιο δικό μου cd, έτσι και τώρα, για κανένα λόγο, δεν ανταποκρίνεται του κόστους του.Υπερβολικά υπερεκτιμημένο.
-Κάπως ''απότομα'' τα monitor audio.
-Zingali-vandersteen, θα λεγα οτι ήταν ευχαριστη έκπληξη τα zingali , γλύκος ήχος ,ταίριαζε με τα cayin.
-Lamm , έπαιζε εκείνη τη στιγμή το πλατό, νομίζω οτι οι αρμονικές ήταν τουλαχιστον κορυφαίες, εξαιρετικά ομαλός και ευθύς ήχος, ακόμα και αν τα horning δεν αναδύκνυαν όσο θα πρεπε τα υπόλοιπα σύνοδα.
-Joseph και viva, ακόμη και για monitor ηχεία, το μπάσο ήταν απίστευτα βαθύ, γρήγορο και γέμιζε τον χώρο, πραγματικα δε πιστευα οτι ακουγόταν τοσο καλά!!!
-Devialet: μετά απο τα διθυραμβικα σχόλια του τύπου, αρχικά δεν τον πρόσεξα καν οτι βρισκόταν πάνω στο ρακ, μέτα το συνειδητοποίησα, εκπληκτική κατασκευή.
-Quad, τη στιγμη που πέρασα, έπαιζε κάποιου είδους demo, με κλακέτες, νομιζω θαφτηκε το συστημα.
-Burmester,Acapela : το δωματιο που πέρασα και τον περισσότερο χρόνο, άκουσα 3 κομμάτια δικών μου cd, (telegraph road,once upon a time in the west, the man who sold the world), για το παιδι που ηταν υπευθυνο στο συστημα, πολύ φιλικός & συμπαθής. Των 28 χιλιάδων ευρώ όμως ηχεία, με τα πανακριβα valhalla και τα υπολοιπα, σύνοδα, πραγματικά δε μπορουσα να πιστεψω πόσο χαμηλότερα των προσδοκιών μου έπαιζαν, ειδικά στο telegraph road, όπου έιχε αυξήσει και την ένταση, ανύπαρκτο μπάσο, ή φωνή του knopfler στα ξεσπάσματα σαν να ερχόταν απτο υπερπέραν, δυστηχώς απογοήτευση.
-Audio exlusiv,ASR : απλά επικό εμφανισιακά, απιστευτες κατασκεύες τα asr, ταχύτατα τα πανελ, πολύ καλό σύστημα.
-Ηarmonic Labs: To μόνο που μου έκανε εντυπωση ήταν το πόσο χαμηλά ακουγόταν η ένταση παρόλο που ήταν στο -10db.
- Tsakiridis,Geometry : Όμορφες κατασκεύες τα ηχεία, πολυ ''δυνατος'' ήχος για την κατηγόρια τιμής, βαζει κατω πολυ ακριβότερα, δεν ήταν τυχαίως το δώματιο παντα γεμάτο!
Και να πω και την ταπείνη μου γνώμη, την μεγαλύτερη έκπληξη μου προξένησε ο ήχος της μπομπινας του avclub με τα jamο. Απλά ΥΠΕΡΟΧΗ!!!!
Συγχαρητηρια, στο forum για το όλο στησιμο, έτυχε να συνομιλήσω λίγο με τον tmjuju(thnx for the notabadge) ,όπου γνώρισα και για πρωτη φορα, περί υπολογιστων.
Και του χρόνου να μαστε καλά πρώτα ο θεός. Να περάσουμε το ίδιο όμορφα!