μιας και πήγα δύο φορές στην έκθεση και κάθισα κανα 10ωρο ακούγοντας τα συστήματα,είπα να γράψω για αυτά που μου έκαναν καλή εντύπωση ηχητικά.Αυτό που με εξέπληξε περισσότερο ήταν το περίπτερο της meridian και αναφέρομαι στο compact σύστημά της (αυτό που κοστίζει 2800),πραγματικά στην αρχή και για αρκετη ώρα νόμιζα πως έπαιζαν τα ηχεία που ήταν στημένα λίγο πιο δίπλα.πολύ καλές εντυπώσεις μου άφησαν τα kef reference,ενώ είμαι σίγουρος πως σε μεγαλύτερο χώρο θα ζωγράφιζαν...(τρομερό χαμηλό).άξιο αναφοράς ήταν και το περίπτερο του mythos audio όχι μόνο για την απόδοση του ηχητικά αλλά και για την εξυπηρέτηση των πωλητών,οι οποίοι σημειωτέον ήταν οι μόνοι που οτι δισκάκι και να τους δίναμε τον έβαζαν μέσα χωρις δεύτερη σκέψη..ακόμη και ηλεκτρονική μουσική.στα συν το περίπτερο της audio spectrum με τον πολύ καλό ερμή..ενώ συνολικά αυτά τα οποία μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις ήταν τα totem acoustics,ειδικά αν σκεφτούμε και το κόστος απόκτησής τους(πραγματικά άψογα κατ'εμέ).
υ.γ:εντύπωση μου έκανε το περίπτερο της nordost στο οποίο ο πωλητής..(ξένος και δεν θυμάμαι όνομα)..ήταν πραγματικά ο ορισμός της εξυπηρέτησης...πρέπει να μιλούσαμε καμιά ώρα,ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως σίγουρα δεν περίμενε απο δύο 23χρονους να αγοράσουν nordost καλώδια,οι οποίοι στο τέλος του είπαν πως δεν διέκριναν διαφορά μεταξύ δύο καλωδίων της εταιρείας..
στα αρνητικά η συμπεριφορά του περιπτέρου της lamm,με το snob ύφος να χτυπάει κόκκινο...:argue:
τέλος ένα πολύ μεγάλο μπράβο για το περίπτερο του avclub με τα πιο ιδιόμορφα μηχανήματα....και τους πιο πρόθυμους ανθρώπους. :fahne90:
υ.γ:εντύπωση μου έκανε το περίπτερο της nordost στο οποίο ο πωλητής..(ξένος και δεν θυμάμαι όνομα)..ήταν πραγματικά ο ορισμός της εξυπηρέτησης...πρέπει να μιλούσαμε καμιά ώρα,ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως σίγουρα δεν περίμενε απο δύο 23χρονους να αγοράσουν nordost καλώδια,οι οποίοι στο τέλος του είπαν πως δεν διέκριναν διαφορά μεταξύ δύο καλωδίων της εταιρείας..
στα αρνητικά η συμπεριφορά του περιπτέρου της lamm,με το snob ύφος να χτυπάει κόκκινο...:argue:
τέλος ένα πολύ μεγάλο μπράβο για το περίπτερο του avclub με τα πιο ιδιόμορφα μηχανήματα....και τους πιο πρόθυμους ανθρώπους. :fahne90: