Η αυτόματη ίριδά του πολύ βελτιωμένη, θέλει ακόμα λίγο δουλειά όμως.
Επειδή ο Φραγκίσκος ανέφερε το μαύρο του να διευκρινήσουμε κάτι.
Μην ξεχνάτε σε τι περιβάλον έπαιζε ο προβολέας. Σχεδόν απαράδεκτες συνθήκες, ειδικά το κάτασπρο ταβάνι που ήταν σχεδόν κολητά στην οθόνη.
Όποιο προβολέα και να δείς κάτω από αυτές τις συνθήκες θα τον αδικήσεις.
Tακη , εσενα ποια ειναι η γνωμη σου για το θεμα της κινησης ?
Εχει να προσφερει κατι παραπανω απο τον 200αρη στο θεμα αυτο?
Καλημερα.Κι εγω νομιζω Μπαμπη οτι η εκφραση σου ηταν λιγο υπερβολικη.
Οι συνθηκες ηταν πολυ ικανοποιητικες φετος για δεδομενα εκθεσηςτο οποιο σημαινει για μενα να μην εχω φως να πεφτει στην οθονη απο την πορτα η καποιο παραθυρο και εκει εγινε σοβαρη προσπαθεια, δεν υπηρχε τετοιο θεμα
Αμα φτασει κανεις στις ανακλασεις παει λιγο μακρια..Εν πασει περιπτωσει δεν πιστευω οτι οι συνθηκες αλλοιωσαν την ιδεα που πηραμε.
Δημήτρη, δεν ξέρω αν ήμουνα υπερβολικός αλλά ξέρεις πώς θα έδειχνε ο CRT σου σ' αυτό το δωμάτιο; Άστα....
Καταρχην, μου εκανε εντυπωση η μετρια εως κακη κινηση του προβολέα στην θεση Off
Μπαμπη δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση CRT να ξαναεμφανιστει σε εκθεση,παντως κι εμενα το ταβανι μου ειναι λευκο και κανει ανακλασεις απλα ειναι βεβαια πιο ψηλα απ'οτι στο ξενοδοχειο.
Δημήτρη επειδή ξέρω το χώρο σου δεν έχει καμία σχέση. Εσύ δεν έχεις πλαϊνούς τοίχους, είναι πάρα πολύ μακρυά από την οθόνη. Και το ταβάνι σου σημαντικά πιό ψηλά.
Κάποια στιγμή που κατεβάσαμε το κάδρο του προβολέα 30 πόντους άλλαξε η εικόνα. Σε τέτοιους χώρους δεν βλέπεις τον προβολέα, το δωμάτιο βλέπεις.
Θυμάμαι τι γινόταν στο δωμάτιο του Νικόλα που ήταν παρόμοιο με αυτό του ξενοδοχείου και με τον CRT του... Κόλαση.
Όταν ο προβολέας πρόβαλε 0 IRE φαινόταν το μαύρο του CRT. Όταν όμως η εικόνα είχε και φωτεινά σημεία, που δεν υπάχει περίπτωση να μήν υπάρχουν φωτεινά σημεία σε ταινία, γινόταν το έλα να δείς.
Ελαφρώς ΟΤ:
Αυτή είναι κλασική τακτική εταιριών σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Το ‛πριν’ δλδ είναι εσκεμμένα πολύ χειρότερο απ’ ότι θα μπορούσε να είναι ή και από όσον ήταν σε προηγούμενα μοντέλα μόνο και μόνο για να δικαιολογηθεί η ‛αξία’ της νέας τεχνολογίας.
Θυμάμαι πχ την ιστορία με το XFi της Creative (http://gr.europe.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=668&product=15913) που είναι ύποπτα κακό στο ‛OFF’ προκειμένου να ‛δείξει ότι κάνει κάτι’ στον ΟΝ.
Μπαμπη δεν αμφιβαλλω οτι ο χωρος παιζει ρολο ολοι το ξερουμε αυτο.Απλα ετσι που το ειπες ακουστηκε σαν τα παιδια να κανανε προχειροδουλεια,ενω τοσα χρονια που παμε σε εκθεσεις ξερεις τα χαλια που εχουμε δει.Τα παιδια κανανε οτι μπορουσανε και ηταν ικανοποιητικη για τα δικα μου κριτηρια.![]()
Τι είναι αυτό που μας κάνει να απορρίπτουμε το καλύτερο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.