GEORGE PAPAS
Senior Member
- 18 June 2006
- 530
μου αρεσει οπως σκεφτεσαι, και εγω της ιδιας σχολης ειμαι αν και θα πηγαινα κατευθειαν στον μπερυ αν ημουν στην θεση σου....ουτος η αλλως το κοστος του ειναι εξισου χαμηλο και απο τι λεγετε δεν θα πεσεις εξω...και τα υπολοιπα τα κρατας για τον δευτερο μπερυ ;)
Τα Artemis με δυο μπερυ,επαιξαν πολυ καλυτερα.
Καλα αυτα τα Αρτεμις τι θελουν τελικα για να παιξουν σωστα ???
Καλα αυτα τα Αρτεμις τι θελουν τελικα για να παιξουν σωστα ???
Σωστά! Τα 100 επιπλέον (αν και στην πραγματικότητα είναι 50% παραπάνω!) δεν είναι λογος να ρισκάρει κανείς. Αυτό που με φρενάρει είναι οτι ενώ πλέον έχω δεί ένα σωρό τέτοιους ενισχυτές (στο διαδίκτυο) όπως Yamaha P???, Phonic max-???, DP electronics, Gemsound EXA-2950, Wharfedale pro MP1200, με παραπλήσια και μερικές φορές καλύτερα χαρακτηριστικά, δεν έχω ακούσει(διαβάσει) κανένα θετικό σχόλιο, εκτός ίσως για τον Alessis RA-500 αν δεν κάνω λάθος.
Αναρωτιέμαι δηλαδή μήπως επειδή η ποιότητα του behringer είναι εντυπωσιακά υψηλή για την τιμή του, δεν έχουν δοκιμαστεί και άλλα μηχανάκια που μπορεί να είναι (λίγο έως πολύ) καλύτερα, έστω και κάπως ακριβότερα.
Η σκέψη μου είναι πως αντί να δώσω π.χ. 550 για NAD C272 2X150W, δίνω άνετα 400 (και γιατί όχι και 500 ?) για 2Χ250W, ειδικά αν είναι να μην καταλαβαίνω διαφορά στην ποιότητα αλλά να καταλαβαίνω διαφορά στην ποσότητα των Watts.
Από την άλλη, κανείς μας δεν θέλει να πετάει λεφτά, ακόμη και 300 (άσε που δεν πετιούνται εντελώς αν τον πουλήσεις αλλά δεν παύει να είναι και αυτό μια ταλαιπωρία!), και εκτός αυτού, για μένα το χειρότερο είναι η απογοήτευση από μία αγορά που δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου...
φιλε μου επειδη τους ειχα πανω απο 4 χρονια και τους συγκρινα με πολλους
ενισχυτες σου λεω οτι τον nad που αναφερης τον εχουν για πρωινο οπως και
τους rotel.(ειχα πριν)
μετα τα 1500 ευρω κατι αρχιζη να γινεται
εαν τωρα υπαρχη καποιος αλλος επαγγελματικος σε παρομοιο κοστος που να
ειναι καλυτερος.
ασχετος χαρακτηριστικων αλλα μουσικα δεν τον εχουμε ανακαλυψη ακομα.
ισως να εισαι εσυ ο τυχερος.
παντως ο alesis δεν ειναι.
:ernaehrung004:Ευχαριστώ και για το χρόνο σου αλλά και για την αισιόδοξη προοπτική που δίνεις στην μελλοντική αγορά μου : του μπέρρυ!!)
(Ελπίζω η αναφορά στην τύχη μου να μην ήταν προιόν παρεξήγησης!).
Κι εγώ έτσι έχω ακούσει, ότι τα γκάζια (ρεύματα) δεν περισσεύουν, ακόμη κι αν δεν ακούς σε μεγάλες εντάσεις.
Η Behringer είναι μια εταιρεία η οποία έχει κάνει θραύση στην αγορά του επαγγελματικού ήχου στην Ελλάδα λόγω των απίστευτα χαμηλών τιμών που προσφέρει σε σχέση με την πολύ καλή ποιότητα και τα παρεχόμενα προϊόντα.
Απλώς δεν περίμενα ότι κάποια στιγμή θα διάβάζα σχόλια που θεωρούν πως ένας επαγγελματικός ενισχυτής μπέρρυ, αφήνει πίσω τους NAD, όχι μόνο στα γκάζια αλλά και στον ήχο. Γιαυτό εξάλλου και μου κίνησε το ενδιαφέρον να κάνω μια δοκιμή.
Πιστεύω λοιπόν ότι μια δοκιμή είναι το καλύτερο, δεδομένου μάλιστα και του μεγάλου χώρου που βρίσκονται τα ηχεία μου. Οπότε όταν βρεθεί εύκαιρος ένας EP-1500 από κάποιον γνωστό προμηθευτή, θα επιδιώξω να τον ακούσω.
ΥΓ. Για επαγγελματική χρήση πάντως, δεν πρέπει ναναι κι ότι καταλληλότερο, αφού εδώ σε σπίτια μπαίνουν 2-3. Πόσο μάλλον να έχεις να βγάλεις κανένα live. Θα πρέπει να έχεις καμιά 10αριά!
... παντως αυτη η περιφημη δυνατοτητα οδηγησης του μπερυ μου φαινεται λιγο μουφα: σε μετριο - μικρο χωρο τα Zanadu σαν δορυφοροι (200 κυκλοι και πανω), μολις ανεβεναν λιγο οι σταθμες αναβανε τα λαμπακια.
Ευτυχως ο φιλος μου ο Βαγγελης τα εδωσε (σοφη αποφαση) και μπορω πλεον να τα κραζω αμφοτερα τα μηχανακια.
αν υπηρξε ΠΟΤΕ ενας ενισχυτης που να οδηγήσει τα ηχεια αυτα, ήταν ο μπερυ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.