Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EOS-1D mark V
Οπότε δε θα το λέγαμε και "κοντά" αυτό...
όταν αποκτήσουμε ξανά αγοραστική δύναμη οι Έλληνες,
Οπότε δε θα το λέγαμε και "κοντά" αυτό...
όταν αποκτήσουμε ξανά αγοραστική δύναμη οι Έλληνες,
Οπότε δε θα το λέγαμε και "κοντά" αυτό...![]()
1)
2) Ασύλληπτη ταχύτητα 12 FPS με 14bit raw (έναντι 10fps της 1D mkIV, η οποία όμως είχε λιγότερα mp) και 14fps σε high-speed mode υπό περιορισμούς (κλείδωμα καθρέπτη και jpeg).
Φαίνεται να έχει αφουγκραστεί αποκλειστικώς τις ανάγκες των επαγγελματιών φωτορεπόρτερς. Λογικό είναι να βγει και ένα υψηλής ανάλυσης με τουλάχιστον τα διπλά mp.
Μια ματια πιο προσεκτικη στις δυνατοτητες βιντεο της καμερας.
Δεν βλεπω καμμια γκατζετια με φιλτρα ΑΑ κατ επιλογην, που ακουστηκε στη νικον (που πρεπει να ειναι καλο, αν μπορει να γινει τεχνικα) ουτε μιρορλες καταστασεις που μαλλον δεν συμβαδιζουν -ακομα- με τις ζητουμενες ταχυτητες AF.
Αφου το ψαχνει το βιντεο, μια σπαστη οθονη δεν θα εξυπηρετουσε σε επαγγελματικο μοντελο? Ακομα και φωτορεπορτερ που πιο συχνα τραβανε στα τυφλα απο ψηλα παρα απο το ματακι?
Ή φοβουνται οτι θα αφηνε χρονους απο το στριμωξιδι σε χρονους dt?
Δηλαδή η ταχύτητα του bluetooth μπορεί να συγκριθεί με usb 3.0?
USB έχει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.