EOS-5D mark III

Που βρήκες αυτή την τιμή
Sim Lim Square, Peninsula Plaza, Marina Square.

2238 ευρώ (3500 σιγκαπουριανικα) στο ισόγειο του Paragon (ψηλά στην Orchard Rd)

Ο κινέζος μου είπε ότι εφόσον ρετζιστραρω την μηχανή μέσω Ίντερνετ στην κανον, θα ισχύει κανονικά η εγγύηση της όπου και αν βρίσκομαι...
Η εδώ αντιπροσωπεία τι να λέει άραγε...

Η Ιντερσυς παντως σημερα που πηρα να ρωτησω μου ειπε οτι πρεπει να εχει πανΕυρωπαικη εγγυηση για να την καλυψουν.

Οχι ασιατικη ή αλλη....

Ο κινέζος μου είπε ότι εφόσον ρετζιστραρω την μηχανή μέσω Ίντερνετ στην κανον, θα ισχύει κανονικά η εγγύηση της όπου και αν βρίσκομαι...

Παλιότερα που είχα αγοράσει από Σιγκαπούρη και έβγαλε ζημιά, δεν βρήκα άκρη με τους εδώ και αναγκάστηκα να το στείλω Σιγκαπούρη με δικά μου έξοδα για αντικατάσταση…
Η τιμή που σου έδωσε είναι πολύ καλή….(Ο Κινέζος σηκώνει πολύ παζάρι)….

Απάντηση: Re: EOS-5D mark III

Η Ιντερσυς παντως σημερα που πηρα να ρωτησω μου ειπε οτι πρεπει να εχει πανΕυρωπαικη εγγυηση για να την καλυψουν.

Οχι ασιατικη ή αλλη....

Συνήθως τα προϊόντα που πουλάνε στην Σιγκαπούρη είναι grey market…

grey market η παραλληλη εισαγωγη η παραεισαγωγη ειναι οτιδηποτε διακινειται εκτος επισημου αντιπροσωπου/διανομεα σε μια χωρα

πχ αν ελληνικο καταστημα εχει φερει και πουλαει canon απο αμερικη κλπ ειναι grey market

ουσιαστικά παίρνεις το φακό 24-105 δώρο με τη μηχανή και σου μένουν και κάτι ψιλά ακόμα.

Μόνο σώμα Βλαση αυτή η τιμη

ναι αυτό λέω.... ότι τα 2250 της Σιγκαπούρης απέχουν από τα 3100 της Αθήνας, όσο ένας 24-105. Άρα με τα χρήματα που αγοράζεις σώμα μόνο στην Αθήνα, αγοράζεις και τον φακό αυτό αυτό στη Σιγκαπούρη.

Αααα, δεν είναι δώρο. Πρέπει να την πληρώσεις για να στην δώσω.

Αυτό τουλάχιστον είπα και στην γυναίκα μου :D

Η γυναίκα μου μου είπε να κάνω ότι θέλω, αρκεί αύριο που θα γυρίσω να παραγγείλω πετρέλαιο για το καλοριφέρ.

Της πήρα μια ηλεκτρική κουβερτα.

Να δω τι θα πρώτοεκτιμήσει :p

Κλείνω την αναφορά μου απο Σιγκαπούρη, 2820 ευρώ επίσημη τιμή εδώ στο αερορδομιο