EOS-5D mark III

Βλεπω οτι και η ΙΙ τσιμπησε ενα 100ρικακι περιπου.... απο τα 1700 στα 1775 την βλεπω σημερα... :HTEHETH63:

Αν της εβαζαν και περισσοτερα καρε ποιος θα αγοραζε μετα την eos 1Dx ? Σκεφτεσαι καθολου απο την πλευρα της εταιρειας ή απλα τα θεωρεις ολα πολυ λιγα ? :D

Ηδη πχ οι μελλοντικοι κατοχοι της αναυαρχιδας παραπονιουνται που η eos1 δεν εχει εισοδο για ακουστικα οπως η ΙΙΙ.

Η καινοτομια που περιγραφει το παραπανω βιντεο δεν αφορα τον αριθμο ριπης. Αφορα το Mode silent shutter.

εγω παντως θα ηθελα η κανον η νικον να βγαλει και μια πιο entrylevel full frame που να ειναι πιο μηκρη σε μεγεθος, σαν την δ600 πχ για εμας τους amateurs.
παντως αν πεσει η τιμη της μκ2 κατω απο 1000 ευρω, θα παρω μαλλον καμια

Αυτην την στιγμη Παυλο η εταιρεια εχει στην γκαμα της μια σπουδαια καμερα (7D) που κοστιζει 1400 ευρω και η.... αμεσως επομενη θα κοστιζει τουλαχιστον 3000 !!! Δεν εχει καμια λογικη.

Θεωρω δεδομενο οτι καποια στιγμη θα σταματησει η διαθεση της mkII οποτε το χασμα θα ειναι πελωριο.

Το θεωρω βεβαιο οτι θα βγαλουν και ενα φτηνοτερο μοντελο FF.

Ένα μοντέλο ff με δυνατότητες iso σαν την 5dmkiii με πιο λίγα mp ,λιγότερο fps, αν γίνεται χωρίς βίντεο με τιμή λίγο κάτω από 2000 ευρώ θα έκανε πάταγο στους ερασιτέχνες και όχι μόνο.

Re: Απάντηση: EOS-5D mark III

Ένα μοντέλο ff με δυνατότητες iso σαν την 5dmkiii με πιο λίγα mp ,λιγότερο fps, αν γίνεται χωρίς βίντεο με τιμή λίγο κάτω από 2000 ευρώ θα έκανε πάταγο στους ερασιτέχνες και όχι μόνο.

Αυτο το βλεπω λιγο δυσκολο. Το βιντεο απο οτι λεγεται, δεν εχει σημαντικο κοστος να το προσθεσεις (στις κομπακτ πχ. υπαρχει εδω και χρονια) και αν ειχε ιδιο iso και AF σαν την ΙΙΙ σε τι θα διεφερε απο αυτη και πως θα δικαιολογουσε την χαμηλοτερη τιμη? Αυτο που ζητας, ειναι η ΙΙ και υπαρχει ηδη σε καλη τιμη κατω απο τα 2.000Ε...

Αν βγαλουν κατι τετοιο οπως λες, και το παρουσιασουν σαν νεο ενδιαμεσο μοντελο, μαλλον θα δειχνει downgrade, κατι σαν την 60D, θα φαει το κραξιμο της αρκουδας και δεν θα την περνει κανενας...

Θα ήθελα μία 5d πρώτης γενιάς με 12mp και 2 στοπ καλύτερα ισο και καλύτερη οθόνη. Τίποτα άλλο.
Πάλι πολλά ζητάω ? :bigcry:

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι................... γιατι δεν περνεις την.... D700 ????? (νικον ειναι, δεν ειναι κατι κακο... :music-smiley-005:)

Απάντηση: Re: EOS-5D mark III

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι................... γιατι δεν περνεις την.... D700 ????? (νικον ειναι, δεν ειναι κατι κακο... :music-smiley-005:)

Εμ όταν έκανα την προίκα μου δεν υπήρχε η d700 και διάλεξα canon , τώρα είναι αργά .

αυτο που ελεγα εγω ειναι να βγαλει πιο απλο ΦΦ σωμα, λιγοτερο επαγελματικο, με πιο απλη εστιαση, με μικροτερο σκοπευτρο, χωρις μεταλικο σκελετο και τετια, θα ηταν και πιο βολικο για μικροτερους prime φακους.
Μακαρι να βγαλει κατι τετιο, καπια απο τις εταιριες

αυτο που ελεγα εγω ειναι να βγαλει πιο απλο ΦΦ σωμα, λιγοτερο επαγελματικο, με πιο απλη εστιαση, με μικροτερο σκοπευτρο, χωρις μεταλικο σκελετο και τετια, θα ηταν και πιο βολικο για μικροτερους prime φακους.
Μακαρι να βγαλει κατι τετιο, καπια απο τις εταιριες

Χμ.... αφου δεν αναφερεις τιμη, εχω και για σενα προταση... !!!!!

FF, οχι επαγγελματικο (βλεπε μεγαλη μαυρη γκουμουτσα), απο εστιαση βραστα κι αστα, το σκοπευτρο επισης "αλλο βλεπω αλλο βγαζω", μικρους prime φακους, εεεε τωρα για τον μεταλλικο σκελετο, θα κανεις τα στραβα ματια...:idea:

Αυτην την στιγμη Παυλο η εταιρεια εχει στην γκαμα της μια σπουδαια καμερα (7D) που κοστιζει 1400 ευρω και η.... αμεσως επομενη θα κοστιζει τουλαχιστον 3000 !!! Δεν εχει καμια λογικη.

Θεωρω δεδομενο οτι καποια στιγμη θα σταματησει η διαθεση της mkII οποτε το χασμα θα ειναι πελωριο.

Το θεωρω βεβαιο οτι θα βγαλουν και ενα φτηνοτερο μοντελο FF.

Και οταν βγηκε η πρωτη 5αρα ιδια διαφορα υπηρχε με την αμεσως επομενη 30d.

εγω θα ηθελα να ηταν καπου στα 1000-1200 ευρω, αλλα και στα 1400 να ηταν, παλι θα ηταν ενδιαφερον νομιζω.
Γενικα θα ηθελα κατι απλο, οπως η δ1100 των full frame, να εχει 5-7 σημεια εστιασης, και ενα αξιοπρεπες σκοπευτρο, και να ειναι οσο μικρη γινεται

Last edited:

εγω θα ηθελα να ηταν καπου στα 1000-1200 ευρω, αλλα και στα 1400 να ηταν, παλι θα ηταν ενδιαφερον νομιζω.
Γενικα θα ηθελα κατι απλο, οπως η δ1100 των full frame, να εχει 5-7 σημεια εστιασης, και ενα αξιοπρεπες σκοπευτρο, και να ειναι οσο μικρη γινεται

Ακριβώς αυτό που είπα , μία 5d με καλύτερο ισο λιγα και καλά mp τιμή προσιτή και άλλη ονομασία.