EOS-5D mark III

Kατι σοβαρο πρεπει να της λειπει, γιατι αλλιως θα κανει ανταγωνισμο στις μεγαλυτερες. Δεν ειναι τυχαιο οτι ολοι θα ηθελαν μια τετοια, αλλα καμια εταιρια δεν βγαζει. Σου λεει "εχω την 7D, και την 5D" αμα θες. Ποιος ο λογος να σκασεις τα 2500, αν σου δινει μια 7D FF?

Απάντηση: Re: EOS-5D mark III

Μια 5DII στα 1500-1600 μου μοιαζει λογικη περιπτωση τοτε.

Έτσι ναι. Αν και κάτι μου λέει ότι δεν θα πέσει η τιμή της ούτε ευρώ. Να μην πώ ότι μπορεί να ανέβει και ελάχιστα.

Ποτε θα σταματησει η παραγωγη της ΙΙ?

Γιατι αν θελουν να ανεβουν κατηγορια με την ΙΙΙ, και πεσει η τιμη της ΙΙ προς τα 1500 ευρω, δεν θα προλαβαινουν να πουλανε ΙΙ.

Επειδη καποιοι θελουν φουλφρειμ με τοσα, γι'αυτο λεω. Τωρα θα ειναι η 5ΙΙ ή καποια νεα, αν γινει, θα ειναι ζημια για την ΙΙΙ.

εξαρταται απο την τιμη της.

Ισως να "ακριβυνει" λιγο και ο αντικαταστατης της 7D.

Γενικα πιο πολλα ερωτηματικα γεννησε αυτη η γεννεση παρα ελυσε.

Άμα βρείτε μεταχειρισμένη mkII στα 1500 να μου πείτε κι εμένα... Αφού όλοι παγκοσμίως ψάχνουν σαν λυσσασμένοι και δεν...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κι ενα βιντεακι στα 6400!!

Υποψιν προσωπικα ποτε δεν περνουσα σε ληψη βιντεο με την ΙΙ τα 1600-2000 οταν επροκειτο για επαγγελματικη χρηση προτιμουσα να προσθετω φως. Αυτο εδω μοιαζει απιστευτα καλο.

Mη ψαρωνεις, μπορω να σου βαλω βιντεο με 10.000 ISO απο GH2 και 3200 apo Nex και να φαινεται σαν ISO 800 .... ολα εχουν σχεση με τη σωστη εκθεση .

Last edited:
Απάντηση: Re: EOS-5D mark III

Κι ενα βιντεακι στα 6400!!

μας σήκωσες.... την ψυχολογία βραδυάτικα ρε Kosh!! :smash:

Re: Απάντηση: EOS-5D mark III

Βρε πού τα ονειρεύεστε τα 1500 ευρώ... (τιμές Ελλάδος φαντάζομε εννοείτε, που τώρα κάνει 2+ )

Δηλαδη, τα 1600-1700 ευρω για την ΙΙ θεωρουνται καλη επενδυση, για AF 8 ετων? Μηπως ειναι προτιμοτερη (ως αναβαθμιση/επενδυση) η 7D σε τιμη 1100-1200 ευρω (και τα ρεστα στο σακουλι) αφου δεν μπορουμε να φτασουμε σε D800 (για την ΙΙΙ ουτε λογος)...? H η nikon D700 που βγαινει ιδια τιμη με την ΙΙ, ειναι προτιμοτερη?

Μπερδεμα ρε γμτ...

Ηλια εξαρταται τι χρειαζεται κανεις
Εγω πηγα απο την 7D στην markii και δεν το μετανοιωσα καθολου,ισα ισα θα ελεγα
τωρα εσυ που κυνηγας τα σλοβακακια θελεις καλο AF :Banane0: