EOS-5D mark III

Μπορεί κάποιος που έχει τη μηχανή να δοκιμάσει όταν η μπαταρία της είναι κάτω από 50%, αν μπορεί να τραβήξει συνεχόμενα με 6 fps γιατί διαβάζω ότι όταν η μπαταρία είναι πάνω από 50% τραβάει συνεχόμενα με 6 fps, όταν πέσει κάτω από 50% η ταχύτητα μειώνεται σε 3 fps χωρίς λόγο.

Στο αμερικανικο Αμαζον εχει 3000 ντολαρς ($) το σωμα.

Στο αγγλικο Αμαζον εχει 2,387 παουντς το σωμα.

Στο γερμανικο Αμαζον εχει 2.850 ευρω το σωμα !!

Τρομακτικη διαφορα στο Αμερικα....

Αλλα πλακα πλακα δεν νοειται να ειμαστε 500-650 ευρω ακριβοτεροι απο ευρωπαικη χωρα. Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι .

Last edited:
Εδω ειναι κατω απο τα 3.000 πλεον, Ναθ, ειμαστε αρκετα κοντα

Πειτε το στον Βασιλη (vasada) που δεν με πιστευε...
Σε λιγο θα ειμαστε καπου στα 2850 και εδω οπως εχω εκτιμησει, θα ειναι η στιγμη που θα αγορασουμε .... το λουρι της.

3000 (δολαρια) δεν την βρηκα πουθενα στην αμερικη, σε αντιθεση με τον 70-200 f2,8, οπου ... διαβολε... 1500 ΕΥΡΩ (2099 δολλαρια, απο 2499)

Last edited:
Για όσους δεν τους ενδιαφερει αν καλυπτει η εγγυηση της ιντερσυς...

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230892739424

2011 ευρω, και με δυνατότητα μεχρι 18μηνου διακανονισμου....

Αραγε, αν πας εδω στην αντιπροσωπια, και τους πεις οτι πηρες την καμερα απο αμερικη, θα μπορουσαν πληρωνοντας του καποιο ποσο να έχει εδω εγγύηση ???

Ο συγκεκριμενος πωλητης στο ebay, ειχε πουλησει 33 κομματια μεσα σε 2μιση ωρες, (απο την στιγμη που ανεβασε την αγγελια) μεχρι που εγραψα το παραπανω ποστ, και απο τοτε μεχρι τωρα μιση ωρα αργοτερα ειναι στις 60 !!!!

Ας την μπορουσαμε, και αυτο δεν ειναι θεμα....

Ο κουμπαρος μου αμερικη μενει ....

Για όσους δεν τους ενδιαφερει αν καλυπτει η εγγυηση της ιντερσυς...

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230892739424

2011 ευρω, και με δυνατότητα μεχρι 18μηνου διακανονισμου....

Αραγε, αν πας εδω στην αντιπροσωπια, και τους πεις οτι πηρες την καμερα απο αμερικη, θα μπορουσαν πληρωνοντας του καποιο ποσο να έχει εδω εγγύηση ???

2011 ευρώ χωρίς δασμούς...Αν θα περάσει( που θα περάσει) από το τελωνείο
υπολόγισε ένα 40% στην καλύτερη, επάνω..

2011 + 166 ο φορος (8,25% για NYC). Και παλι, 800 ευρω λιγοτερα απο εδω.

Τελωνειο αμα σου την στειλουν με κουριερ, θα περασει σιγουρα. Με usps δεν περνανε
Και αμα την εχει στο χερι/τσαντα, σιγουρα οχι

Last edited:
Ο τυπος εχει πουλησει απο χθες 244 τεμαχια, σε τιμη 1000 δολαρια κατω απο την στρητ και εχει αναφερθει το σαιτ του και στο canonrumors και στο dpreview και πιθανοτατα και αλλου...

Τωρα, 1000 δολαρια κατω, ακομα και για grey market, αν ειναι, μου φαινονται πολλα ως κερδος για τους υπολοιπους μαγαζατορες... καποιο κερδος θα εχει και αυτος, δεν θα πουλαει για την ψυχη της μανας του...

Επισης, στην προιστορια του, εχει πουλησει και 100 δολαρια χαμηλοτερα πριν καποιες μερες... και εχει δωσει και καποιες 60D σε τιμη 700 δολαρια....!!!!

Tι deal κλεινει το ατομο λεμε και εξασφαλιζει τετοιες ποσοτητες.....

Προφανως και βγαζει κερδος εστω και μικρο αλλα με τις πποσοτητες που πουλαει προφανως βγαζει το ιδιο αν οχι μεγαλυτερο κερδος απο αυτους που πουλανε 15 μηχανες.

Μιας και εχω παει πολλες φορες στο γκισε για να πληρωσω ηθελημενα δασμους (κυριως σε φωτογραφικα) στην ουσια ειναι σαν να πληρωνεις το φπα που γλυτωνεις απο την αγορα του ειδους αν αυτο πουλιοταν στην Ελλαδα.

Αν η τιμη του ειναι τραγικα μικροτερη απο αυτην την εγχωριας αγορας συμφερει ακομα και με δασμους (αλλα εννοειται οτι θα πας στο αεροδρομιο να εκτελωνισεις ο ιδιος , ειναι μια διαδικασια που για 15 -17 περιπου γκισε σου παιρνει μια εως μιαμιση ωρα χωρια τις μετακινησεις.)

ειναι μια διαδικασια που για 15 -17 περιπου γκισε σου παιρνει μια εως μιαμιση ωρα χωρια τις μετακινησεις.)

Καλά, αυτό είναι πραγματικά τραγικό!! Δε νομίζω ότι υπάρχει πιο γραφειοκρατική διαδικασία... Την έχω κάνει μία φορά μόνο, παρέα με φίλο, πρώην συμβασιούχο του τελωνείου και μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση!!

Εγω να σου πω το διασκεδαζω.

Κατάρχην τα ταχυδρομικα γραφεια σου ζητουναπο 80 εως 100 ευρω για αυτην την δουλεια . Κραταει λιγο σχετικα κανεις την βολτα σου και τσεκαρεις και ποσο ηλιθιο συστημα εχουμε καταφερει να βαλουμε στην ζωη μας.