εχεις δικιο και με το raw πιθανότατα θα παίρνει άνεταΚι' εμένα μου έκανε εντύπωση που από ένα JPEG βγήκε τόση πληροφορία χωρίς θόρυφο και σπασίματα. Μιλάμε για σχεδόν +2.5 stop από την αρχική. Δεν είχε τόσο θόρυβο η δικιά μου εκδοχή, εγώ έβαλα λίγο κόκκο. Για την αρχική που λέτε, σε εκτύπωση απλά δε θα φαίνεται τίποτα.. Πιστεύω πως ακόμα και η δικιά μου είναι σκοτεινή για εκτύπωση. Αν την εκτύπωνα θα έδινα άλλο μισό stop τουλάχιστον.
Ιάσωνα η Nikon "πετάει" ! Της έχω πιεί το αίμα που της άφησες εσύ
Σε σχέση με την "αρχαία" μου Minolta A200 και την σχετικά πιο νέα Fuji 2400 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες κι ας έχει μικρότερο αισθητήρα.
Να 'σαι καλά φίλε και να χαρείς το νέο σου απόκτημα, και την επόμενη φορά να έχεις ώρα να πιούμε κι ένα καφέ βρε αδερφέ.
Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και τις πολύτιμες συμβουλές. Έχω εξαφανιστεί αυτές τις μέρες γιατί είμαι εκτός έδρας και έχω περιστασιακά μόνο πρόσβαση σε ίντερνετ. Η επόμενη πρόκληση, που για την ώρα έχει στεφθεί από απόλυτη αποτυχία είναι το πώς να φωτίσει κάνεις σωστά την Times Square τη νύχτα. Οι διαθέσιμοι φακοι είναι ο κιτ 18-55, ο ζουμ 75-300 και ο διαβόητος 50αρης plastic fantastic. Συμβουλές ευπρόσδεκτες, θα ανεβάσω τις δοκιμές όταν βρω ίντερνετ.
Δυστυχώς δεν υπάρχει τρίποδο (μαζί μου)... Οπότε έκθεση μεγάλης διάρκειας καθίσταται αδύνατη. Αλλά θεωρώ πως με τέτοιο εκτυφλωτικό φως στην πλατεία από τις οθόνες (κυριολεκτικά χρειάζεσαι γυαλιά ηλίου) θα υπάρξει κάποιος τρόπος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.