Stergito
Μέλος Σωματείου
Re: Απάντηση: Επάγγελμα: Σιτιστής Λαρισαίων φοιτητών
Γιατρός, παντρεμένη με γιατρό, ένα catering δε μπορούσαν να μισθώσουν; Τόση τσιγκουνιά;
Καλά, τη γαϊδουριά την αφήνω ασχολίαστη...
ένα ακόμα παράδειγμα έτσι για να έχουμε γενικότερα μια άποψη του τι παίζει πέραν των φοιτητών..
γνωστή μου, γιατρός στο επάγγελμα παντρεμένη επίσης με γιατρό στην Αθήνα τηλεφωνεί μια τετάρτη στην μάνα της η οποία ζει στην βόρειο Ελλάδα να της πει το εξής..
-μάνα, το σάββατο έχω καλέσει 25 άτομα στο σπίτι για την γιορτή μου και θέλω να μου ετοιμάσεις τα πάντα επειδή εγώ δεν έχω καθόλου χρόνο !!!!!
- μα παιδί μου σήμερα είναι τετάρτη βράδυ, πότε θα προλάβω εγώ να ετοιμάσω τόσο φαγητό, να το πακετάρω και να το στείλω έτσι ώστε να το έχεις σπίτι σου στην ώρα του?
- ..... (καμία απάντηση απο την κόρη)
-επίσης ξέρεις πολύ καλά οτι αυτήν την εβδομάδα, κρατάω κάθε μέρα μέχρι τις δώδεκα το βράδυ το μωρό της αδερφής σου, πότε θα τα κάνω όλα αυτά ???
- μάνα έχεις δίκιο και σε καταλαβαίνω αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός οτι εγώ τους έχω καλέσει και τα θέλω έτοιμα μέχρι το σάββατο. κανόνισε το
- ... (η μάνα έχει φρικάρει και δεν μπορεί να μιλήσει)
- α μάνα, τώρα που το θυμήθηκα, στείλε μου και μερικά καλά τραπεζομάντιλα να στρώσω στα τραπέζια !!!!!!!!!!!
όπως καταλαβαίνετε η -καημένη- μάνα καθόταν για δυο μέρες μετά τις δώδεκα το βράδυ και ετοίμαζε φαγητό για 25 άτομα έτσι ώστε να τα στείλει στην κανακάρισσα της ........
φταίνε οι γονείς.- τέλος !!!!!!!!!
Γιατρός, παντρεμένη με γιατρό, ένα catering δε μπορούσαν να μισθώσουν; Τόση τσιγκουνιά;
Καλά, τη γαϊδουριά την αφήνω ασχολίαστη...