alefantos2007
Supreme Member
παντως παιδες αυριο θα πεταχτω μεχρι την αντιπροσωπεια της πιο στη βιεννη να ρωτησω να δω αν και τι προσφερουν ετσι για να παρουμε μια ιδεα... βεβαια πρεπει να πετυχω τον αγγλοφωνο φωστηρα αλλιως ζητω που καηκαμε......
Αυτό νομίζω είναι το θέμα, η σχετικότητα στην διατύπωση αυτή. Ποιά είναι τα μέγιστα, πόση διαφορά έχουν σε σχέση με αυτό που βλέπει σε κάθε τβ, θα του αρέσει τελικά περισσότερο, και πόσα ευρώ στην τελική αξίζει; Και όταν αλλάξει πηγή ή "γράψει" το πάνελ περισσότερες ώρες;
Νομίζω εύλογες απορίες όταν διοργανώνονται powerbuys και ψάχνουμε στο σκρουτζ για 50-100 ευρώ διαφορά.![]()
Το calibration ειναι η ρυθμιση της tv απο επαγγελματια, ετσι ωστε αυτη να αποδιδει τα μεγιστα.Ρε παιδιά, ο παντελώς άσχετος εδώ, τι είναι αυτό το calibration? Συσκευή? Εγώ που έχω την Philips PFL379603d κάνει να το βάλω? Θα έχω πολύ καλύτερη εικόνα όταν βλέπω αναλογικά κανάλια (u know, ΕΡΤ1, ΝΕΤ, ANT1, MEGA κ.λπ.)?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.