Γιαννη νομιζω οτι δεν ειναι απολυτο αυτο...
τριπλασιαζοντας για παραδειγμα το fps(υλικο 24->fps 72..) εχω πολυ λιγοτερη βιντειλα απο οτι αν το κανω 60fps..
μαλλον εξηγειται απ το οτι στην 1η περ. εχουμε συγχρονισμο καθε 3 καρε αρα 2/3 interpolated ενω στην δευτερη καθε 5 αρα 4/5 interpolated...
το προβλημα ειναι οτι δεν κλειδωνει ο proj. στα 72hz οποτε μαλλον ειναι ανουσιο αφου γλιτωνουμε το motion judder απο τα 24fps αλλα παραμενει το judder απο το pulldown(μη πολλαπλασια hz /fps)..
με powerstrip μπορουμε να κανουμε κατι για να κλειδωσουμε σε 72?(αν κ δεν νομιζω..)
να ρωτησω και κατι αλλο
Στην τηλεοραση πρεπει να τα εχουμε απενεργοποιημενα τα αναλογα συστηματα
δηλαδη στην philips που εχω τα HD natural motion και 100hz?
Γιάννη μήπως να δοκιμασεις στα 48?σε μένα υπάρχει σημαντική μείωση στη CPU σε σχέση με 72..το θέμα είναι αν μπορείς να κλειδωσεις κ στα 48 την px80..
Φαντάζομαι ότι θα είναι το ιδανικό..1/2 interpolated κ αποφυγή του pulldown..
Νομίζω ότι έχεις δίκιο, αλλά, αν θυμάμαι καλά, είχα προσπαθήσει να το κάνω και δεν μου κλείδωνε στα 48Hz. Για τα 96 είμαι σίγουρος ότι δεν...
Αν καταφέρω να κλειδωσω τον προτζ.στα 72hz..πως διαπιστώνω αν δεν κάνει καμία εσωτερική μετατροπή?(όπως μερικοί που κλειδώνουν μεν στα 24 αλλά μετατρέπουν εσωτερικά σε 60..)
Γιατί δεν έχει νόημα, μιας και τα BDs είναι ούτως ή άλλως γραμμένα στα 23.976Hz και το FI για την ώρα γίνεται στα μέσα προβολής.
Σε εσένα απαντάω Γιάννη.
Αυτό που λέω είναι ότι δεν έχει νόημα για τους κατασκευαστές να υποστηρίξουν κλείδωμα σε υψηλά refresh, καθότι το F.I. γίνεται στα μέσα προβολής.
Αν υπήρχαν πηγές οι οποίες έκαναν F.I., θα είχε νόημα.
Τα HTPCs αποτελούν special case.
δεν μπορει κανενα παληκαρι να μας πει ποιο ειναι το καλυτερο script για ενα συστημα 2πυρινο μετριο?με μια tv κι αυτη μετρια αλλα που να μπορει να κλειδωνει σε 60,50,48 hertz?
ΘΕΛΩ ΒΙΝΤΕΙΛΑΑΑΑ
Γιάννη, δεν βλέπω μέτριο core 2 duo να σηκώνει pel=2 και mode=2. Το δικό μου phenom ΙΙ X3 @3.0GHz μόνο 720p και κάποια ελαφρά 1080p (καρτούν π.χ.) με pel=1 και mode=0.
Περιμένω πως και πως τους νέους Phenom II X6 95W
Γιάννη, δεν βλέπω μέτριο core 2 duo να σηκώνει pel=2 και mode=2. Το δικό μου phenom ΙΙ X3 @3.0GHz μόνο 720p και κάποια ελαφρά 1080p (καρτούν π.χ.) με pel=1 και mode=0.
Περιμένω πως και πως τους νέους Phenom II X6 95W
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.