Επανάσταση στην κίνηση των 24p

λοιπον τα καταφερα!!:afro:
βρηκα μια 64bit εκδοση του avisynth κ καποιων .dll κ επαιξε!!Δεν του εδινα ουτε μια στο εκατομυριο αλλα τελικα ολα τελεια....
δοκιμασα στην οθονη του pc(@60hz) με το script που εχει ποσταρει ο Γιαννης πιο πανω..
με 6750 cpu(@2.66ghz) και ατι 5670 ,εχω 60-70% cpu σε υλικο 720p...evr custom και decoding με ffdshow..απλα εχω επιλεξει το ffmpeg anti gia to libavcodec για h264 decoding, που νομιζω οτι υποστηριζει ΜΤ..
θα ανεβασω λιγο cpu κ θα παιξω λιγο με τα διαφορα script γιατι χθες ξημερωσε κ δεν προλαβα!

ΥΓ ελπιζω μια κ τον προβολεα θα τον κλειδωνω στα @50hz να ελαφρυνει κιαλλο λιγο η cpu

Ρε παιδιά,αυτό το τελευταίο σκριπτ του Σωτήρη (που ομολογουμένως δουλεύει θαυμάσια) υποτίθεται ότι είναι για 50fps αν δεν κάνω λάθος.Στη συγκεκριμένη παράμετρο όμως δεν μπορούμε να βάλουμε num=25 ή 30 αλλά αναφέρει num=FramerateNumerator(last)*2.Αυτό πώς το αλλάζουμε για 60fps;

Επίσης για κλείδωμα στα 50hz και στα 60hz πρέπει να βάζουμε num=25 και num=30, ή είναι προτιμώτερο το num=50 και num=60 αντίστοιχα; Στους guru ένας ψαγμένος τύπος υποστηρίζει ότι για κλείδωμα στα 50hz θα πρέπει να βάζουμε num=75 και για 60hz num=90.Στη συνέχεια το 1/3 των καρέ απορρίπτεται και έχουμε καλύτερο cinema effect. Τί έχετε να πείτε περί τούτου;

Στη συγκεκριμένη παράμετρο όμως δεν μπορούμε να βάλουμε num=25 ή 30 αλλά αναφέρει num=FramerateNumerator(last)*2.Αυτό πώς το αλλάζουμε για 60fps;

Αλλάζεις το παρακάτω...

num=FramerateNumerator(last)*2, den=FramerateDenominator(last)*1

Με αυτό:

num=60

Απάντηση: Re: Επανάσταση στην κίνηση των 24p

Επίσης για κλείδωμα στα 50hz και στα 60hz πρέπει να βάζουμε num=25 και num=30, ή είναι προτιμώτερο το num=50 και num=60 αντίστοιχα; Στους guru ένας ψαγμένος τύπος υποστηρίζει ότι για κλείδωμα στα 50hz θα πρέπει να βάζουμε num=75 και για 60hz num=90.Στη συνέχεια το 1/3 των καρέ απορρίπτεται και έχουμε καλύτερο cinema effect. Τί έχετε να πείτε περί τούτου;

Αν σου αρέσει το βίντεο look στην ταινία και έχεις ισχυρό επεξεργαστή βάζεις num=50 ή 60. Αν δεν σου αρέσει και προτιμάς να μην χαλιέται πολύ η κινηματογραφική αίσθηση, βάζεις 25 ή 30.

Ο τύπος με τα 75 και τα 90 καρέ πρέπει να έχει στήσει το HTPC του μέσα στο εργοστάσιο της Intel με καμμιά δεκαριά πυρήνες να παίζουν μπάλα για να πάρει μια εικόνα σούπερ μαρμελάδα!!!:D:D

λοιπον τα καταφερα!!:afro:
βρηκα μια 64bit εκδοση του avisynth κ καποιων .dll κ επαιξε!!Δεν του εδινα ουτε μια στο εκατομυριο αλλα τελικα ολα τελεια....
δοκιμασα στην οθονη του pc(@60hz) με το script που εχει ποσταρει ο Γιαννης πιο πανω..
με 6750 cpu(@2.66ghz) και ατι 5670 ,εχω 60-70% cpu σε υλικο 720p...evr custom και decoding με ffdshow..απλα εχω επιλεξει το ffmpeg anti gia to libavcodec για h264 decoding, που νομιζω οτι υποστηριζει ΜΤ..
θα ανεβασω λιγο cpu κ θα παιξω λιγο με τα διαφορα script γιατι χθες ξημερωσε κ δεν προλαβα!

ΥΓ ελπιζω μια κ τον προβολεα θα τον κλειδωνω στα @50hz να ελαφρυνει κιαλλο λιγο η cpu

:award::award:

Μην ξεχάσεις αν κλειδώσεις στα 50Hz να δώσεις num=25.

Εντυπώσεις από αυτό που είδες?? Πώς σου φάνηκε??

Πώς γράφεις λοιπόν ότι προτιμάς την κινηματογραφική αίσθηση όταν η εικόνα γίνεται μαρμελάδα??

Ε εντάξει δεν είναι τόσο πολύ μαρμελάδα η εικόνα με αυτές τις αλλαγές.

Επειδή μου φαίνεσαι "εραστής" της εικόνας, θα καθίσω να δω την αρχή του i am legend γιατί είμαι περίεργος να δω τι ακριβώς βλέπεις και δεν ενοχλείσαι απο τα τεχνουργήματα. :D

Εγώ τις δοκιμές τις έχω κάνω σε 3 ταινίες.
Στο Exam που έχει μια σκηνή στην αρχή με οριζόντιο πάνινγκ της κάμερας,
στο Incredible Hulk στην αρχή που δείχνει τις φαβέλες στην Βραζιλία και
στο Green Zone.

Η βιντεϊλα γίνεται αισθητη στην τελευταία ταινία με το script που χρησιμοποιώ.

Οπότε να αναμένεις τα σχόλια μου -bye-

Ε εντάξει δεν είναι τόσο πολύ μαρμελάδα η εικόνα με αυτές τις αλλαγές.

Επειδή μου φαίνεσαι "εραστής" της εικόνας, θα καθίσω να δω την αρχή του i am legend γιατί είμαι περίεργος να δω τι ακριβώς βλέπεις και δεν ενοχλείσαι απο τα τεχνουργήματα. :D

Εγώ τις δοκιμές τις έχω κάνω σε 3 ταινίες.
Στο Exam που έχει μια σκηνή στην αρχή με οριζόντιο πάνινγκ της κάμερας,
στο Incredible Hulk στην αρχή που δείχνει τις φαβέλες στην Βραζιλία και
στο Green Zone.

Η βιντεϊλα γίνεται αισθητη στην τελευταία ταινία με το script που χρησιμοποιώ.

Οπότε να αναμένεις τα σχόλια μου -bye-

Τα αναμένω εναγωνίως!!!-bye-

Η επιλογή του πρώτου δεκαλέπτου του I am Legend έγινε από τον Tegonik και είχε απόλυτο δίκιο αφού τα παναρίσματα κάθετα και οριζόντια της κάμερας δίνουν και παίρνουν μέσα σε λίγα λεπτά καθώς και μεγάλη πληροφορία στην πρώτη σκηνή του κυνηγητού. Θα την χαρακτήριζα ιδανική για τεστ...

Να σου πω και το άλλο...

Παίζοντας χθες με τις ρυθμίσεις, κυρίως για τα τεχνουργήματα που αναφέρεις, πειράζοντας τις γνωστές τιμές, είχα βρέξει-χιονίσει κάποια από αυτά να εμφανίζονται συνέχεια και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο παρότι άλλαζα ρυθμίσεις. Βρε λες, λέω, να είναι από κακή μεταφορά στη συμπίεση της ταινίας και όχι από τον FFdshow?? Ανοίγω το απόσπασμα με τον VLC και όντως συνέβαινε αυτό που φοβόμουν. Δεν έφταιγε το FFdshow αλλά η συμπίεση του υλικού αφού τα τεχνουργήματα που πρόβαλαν συνέχεια ήταν ένα εγγενές πρόβλημα του αρχείου!!!

Όπως καταλαβαίνεις μετά, έκανα και την ανάλογη πλάκα στον Tegonik!!!:D:D-bye-

Επειδή έκανα κι εγώ αυτό που λες, δηλαδή απενεργοποιούσα το Avisynth με το script, τα τεχνουργήματα εξαφανίζονταν αμέσως, άρα δεν επρόκειτο για συμπίεση της ταινίας.

Το ότι παίζω στα 50Hz στην γραμμή που έκανες bold, από που το καταλαβαίνεις;

Re: Απάντηση: Re: Επανάσταση στην κίνηση των 24p

:award::award:

Μην ξεχάσεις αν κλειδώσεις στα 50Hz να δώσεις num=25.

Εντυπώσεις από αυτό που είδες?? Πώς σου φάνηκε??

δυστυχως δεν ειχα το κουραγιο να κανω αρκετα τεστ χθες...
ειδα λιγο την αρχη του underworld evolution 720p με copy-paste ενα script που δυστυχως δεν θυμαμαι πιο ηταν(μονο οτι το num=60 θυμαμαι) κ η βιντειλα ηταν παρα πολυ εντονη...
εβαλα μετα αυτο που εχεις ποσταρει εσυ λιγο πιο πανω κ ελαχιστοποιηθηκε....
παναρισματα δεν εκανα τεστ για να τσεκαρω την κινηση...
εχω δουλεια αποψε!!

μιας κ εχω πιο καθαρο μυαλο πλεον θελω να καταλαβω την ουσια ολου αυτου του εγχειρηματος..
για εμας που δεν μας τρελαινει το τοσο εντονο αποτελεσμα(βιντειλα) του F.I,γιατι το κανουμε ολο αυτο:drummer:
δηλ. καποιος που το μεσο προβολης του κλειδωνει-δεχεται σημα 24hz ή πολλαπλασιο της,ποιο το κερδος?Ακομη κ αυτοι(που "συμβαδιζουν" τα fps της ταινιας με τα hz του μεσου προβολης) εχουν το φαινομενο του judder?
Ή αφορα μονο οσους(μεσα κ εγω) οπου το μεσο μας κλειδωνει σε 50/60hz μονο και γλιτωνουμε pulldown κ δεν ξερω πως αλλιως λεγεται??

ΥΓ το reclock τελικα χρειαζεται??

Last edited:
Επειδή έκανα κι εγώ αυτό που λες, δηλαδή απενεργοποιούσα το Avisynth με το script, τα τεχνουργήματα εξαφανίζονταν αμέσως, άρα δεν επρόκειτο για συμπίεση της ταινίας.

Το ότι παίζω στα 50Hz στην γραμμή που έκανες bold, από που το καταλαβαίνεις;

Δεν είπα ότι είναι απαραίτητο να οφείλεται πάντα σε σφάλμα του αρχείου, απλώς, ανέφερα ότι έτυχε στην περίπτωσή μου.

Αν αναφέρεσαι στο ποστ 178, δεν έγραψα 50Hz, είπα 50 καρέ βάσει του σκριπτ...είναι τελείως διαφορετικά πράγματα. Υποθέτω δε, ότι παίζεις στα 50 Hz διότι αν είχες κλειδώσει στα 60 με υλικό 50fps θα είχες έντονο judder...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επανάσταση στην κίνηση των 24p

μιας κ εχω πιο καθαρο μυαλο πλεον θελω να καταλαβω την ουσια ολου αυτου του εγχειρηματος..
για εμας που δεν μας τρελαινει το τοσο εντονο αποτελεσμα(βιντειλα) του F.I,γιατι το κανουμε ολο αυτο:drummer:
δηλ. καποιος που το μεσο προβολης του κλειδωνει-δεχεται σημα 24hz ή πολλαπλασιο της,ποιο το κερδος?Ακομη κ αυτοι(που "συμβαδιζουν" τα fps της ταινιας με τα hz του μεσου προβολης) εχουν το φαινομενο του judder?
Ή αφορα μονο οσους(μεσα κ εγω) οπου το μεσο μας κλειδωνει σε 50/60hz μονο και γλιτωνουμε pulldown κ δεν ξερω πως αλλιως λεγεται??

ΥΓ το reclock τελικα χρειαζεται??

Πολύ ωραία ερώτηση θέτεις, αδερφέ, και μάλιστα σούπερ καίρια!!!

Το κάνουμε διότι δεν αντέχουμε τα σκαλώματα στην ταινία, το κοινώς λεγόμενο judder. Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές...δεν έχει σημασία που κλειδώνει ο προβολέας, δηλαδή τι δέχεται σαν σήμα, αλλά που τα παίζει αυτά που παίρνει. Έτσι λοιπόν, ακόμα και αν κλειδώνει η συσκευή στα 24Hz όμως τα παίζει εσωτερικά στα 60Hz είναι δώρον-άδωρον διότι θα έχουμε pulldown 3:2 και επομένως σπασίματα λόγω μη ακέραιου πολλαπλασίου.

Με την ιστορία αυτή, προσθέτουμε ψευδοκαρέ ώστε να πετύχουμε αληθινό ακέραιο πολλαπλάσιο στην αναπαραγωγή (25 στα 50 και 30 στα 60) εξομαλύνοντας σε μεγάλο-μεγάλο βαθμό την κίνηση. Η πρόσθεση, δε, των επιπλέον καρέ προσθέτει και καθαρότητα-ευκρίνεια στην εικόνα όχι όμως όπως στο διπλασιασμό ώστε να γίνεται βίντεο η εικόνα.

Νομίζω ότι είναι ένα πολύ πετυχημένο πρόγραμμα. Προσωπικά είμαι κατενθουσιασμένος!!!

Το ρικλόκ δεν χρειάζεται..

όπως ειπώθηκε υπάρχει και ένα θεματάκι όμως, ότι το script του Sotiris παλεύεται στα 1080 mkv, ενώ το δικό σας αγαπητέ mod κάνει τη CPU να γονατίζει, προφανώς λοιπόν οι ρυθμίσεις αγγίζουν critical επίπεδα στην επεξεργασία από τη cpu.

αυτά βλέπω και αρχίζω και βολεύομαι το media player της samy c650 που κανένα πρόβλημα με panning δεν έχει δείξει μέχρι τώρα. Έχω υπάρξει θερμός υποστηρικτής των HTPC αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι και κάθε άλλο παρά υπέρ εξόδων...

Last edited:
όπως ειπώθηκε υπάρχει και ένα θεματάκι όμως, ότι το script του Sotiris παλεύεται στα 1080 mkv, ενώ το δικό σας αγαπητέ mod κάνει τη CPU να γονατίζει, προφανώς λοιπόν οι ρυθμίσεις αγγίζουν critical επίπεδα στην επεξεργασία από τη cpu.

αυτά βλέπω και αρχίζω και βολεύομαι το media player της samy c650 που κανένα πρόβλημα με panning δεν έχει δείξει μέχρι τώρα. Έχω υπάρξει θερμός υποστηρικτής των HTPC αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι και κάθε άλλο παρά υπέρ εξόδων...

Φίλε μου, μάλλον ανάποδα τα λες. Εγώ παίζω μ' ένα λάπτοπ, διπύρηνο επεξεργαστή διετίας στα 2,4 ο οποίος χωρίς τη χρήση της GPU δεν μπορεί καν να παίξει τα 1080. Από την άλλη, πως είναι δυνατόν τα 25 και 30 καρέ να γονατίζουν το PC και τα 50 και 60 όχι???

Αν δεν βλέπεις κανένα πρόβλημα στην κίνηση της Samsung, μείνε με αυτήν. Όντως, είναι δύσκολος καιρός για έξοδα...-bye-

Γιάννη να σου πω ότι όλες τις δοκιμές μέχρι στιγμής τις κάνω στο 24 monitor του pc, το οποίο παίζει στα 60 Hz.
Δεν έχω προλάβει ακόμη να πάιξω στο htpc με τον προβολέα.
Μήπως τελικά εκεί έχουμε τη διαφορά.
Δοκίμασα το script σου με τ i am legend. Όπως είπα και πριν, πράγματι δεν έχει τόση βιντεϊλα αλλά υπάρχει λίγο judder. Εκεί που κυλάει καλά ξαφνικά κάνει κάποια σπασίματα. Με αυτά όμως ζω κανονικά.
Δεν με ενοχλούν καθόλου. Εδώ ζούσαμε με περισσότερα σπασίματα τόσο καιρό :D
Με την κινηματογραφική αίσθηση είμαι ικανοποιημένος.
Με τα τεχνουργήματα όμως, δεν παλεύεται.
Η αρχή των προβλημάτων ξεκινάει στο 2:20 όταν φαίνεται η πόλη, η οποία κινείται ολόκληρη από το τρέμουλο !!!!!
Σε αυτές τις αργές κινήσεις της κάμερας έχω εντοπίσει τα προβλήματα.
Στο γυάλινο κτίριο μετά (πάλι με αργή κίνηση της κάμερας) γίνεται το έλα να δεις στα παράθυρα. Όλα τρεμοπαίζουν.
Αυτά ακριβώς τα προβλήματα είχα συναντήσει στην ταινία Exam όπου κι εκεί υπάρχει αργή κίνηση της κάμερας, όπου στην αρχή κάνει ένα zoom in σε ένα ρολόι και το ρολόι φαίνεται να κουνιέται.

Μήπως σε σένα δεν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα;
Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν σε ενοχλούνε.
Δεν είμαι ψείρας, γιαυτό έχω κολλήσει μήπως δεν κάνω κάτι σωστά.
Περιμένω βοήθεια :)

Να συμπληρώσω ότι στο script που παίζω εγώ, δεν έχει τόσα πολλά τεχνουργήματα, αλλά η εικόνα που το είδα και σήμερα, όντως είναι λίγο βιντεϊλα.
Μέχρι στιγμής δηλαδή δεν είμαι ικανοποιημένος με κάποιο από ολα.

Last edited:
Γιάννη να σου πω ότι όλες τις δοκιμές μέχρι στιγμής τις κάνω στο 24 monitor του pc, το οποίο παίζει στα 60 Hz.
Δεν έχω προλάβει ακόμη να πάιξω στο htpc με τον προβολέα.
Μήπως τελικά εκεί έχουμε τη διαφορά.
Δοκίμασα το script σου με τ i am legend. Όπως είπα και πριν, πράγματι δεν έχει τόση βιντεϊλα αλλά υπάρχει λίγο judder. Εκεί που κυλάει καλά ξαφνικά κάνει κάποια σπασίματα. Με αυτά όμως ζω κανονικά.
Δεν με ενοχλούν καθόλου. Εδώ ζούσαμε με περισσότερα σπασίματα τόσο καιρό :D
Με την κινηματογραφική αίσθηση είμαι ικανοποιημένος.
Με τα τεχνουργήματα όμως, δεν παλεύεται.
Η αρχή των προβλημάτων ξεκινάει στο 2:20 όταν φαίνεται η πόλη, η οποία κινείται ολόκληρη από το τρέμουλο !!!!!
Σε αυτές τις αργές κινήσεις της κάμερας έχω εντοπίσει τα προβλήματα.
Στο γυάλινο κτίριο μετά (πάλι με αργή κίνηση της κάμερας) γίνεται το έλα να δεις στα παράθυρα. Όλα τρεμοπαίζουν.
Αυτά ακριβώς τα προβλήματα είχα συναντήσει στην ταινία Exam όπου κι εκεί υπάρχει αργή κίνηση της κάμερας, όπου στην αρχή κάνει ένα zoom in σε ένα ρολόι και το ρολόι φαίνεται να κουνιέται.

Μήπως σε σένα δεν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα;
Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν σε ενοχλούνε.
Δεν είμαι ψείρας, γιαυτό έχω κολλήσει μήπως δεν κάνω κάτι σωστά.
Περιμένω βοήθεια :)

Να συμπληρώσω ότι στο script που παίζω εγώ, δεν έχει τόσα πολλά τεχνουργήματα, αλλά η εικόνα που το είδα και σήμερα, όντως είναι λίγο βιντεϊλα.
Μέχρι στιγμής δηλαδή δεν είμαι ικανοποιημένος με κάποιο από ολα.

Όπως καταλαβαίνεις, μετά το ποστ σου, είδα για τετρακοσιοστή φορά το πρώτο επτάλεπτο της ταινίας...:p

Το τεστ το κάνω σ' ένα 19άρι Acer συνδεδεμένο με το λάπτοπ. Έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτά που γράφεις περί ελαφρού judder και κινηματογραφικής αίσθησης. Ακριβώς τα ίδια διαπιστώνω και 'γω. Η κίνηση μπορεί να καλυτερεύσει αν πειράξεις τις γνωστές τιμές, όμως....

Στο θέμα περί τεχνουργημάτων διαφωνώ γιατί δεν τα βλέπω!! Οι τιμές που έχω δώσει, άλλωστε (searchparam=0, plevel=0) βοηθούν ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση ''θυσιάζοντας'' ελαφρώς την κίνηση. Στη φάση με το κάθετο πανάρισμα μπροστά από το μπλε κτήριο δεν κουνιέται ΤΙΠΟΤΑ και η κίνηση είναι σαφώς ομαλότερη από την αναπαραγωγή της ταινίας χωρίς το FFdshow. Τα ίδια και στο πέρασμα πάνω από την πόλη. Τις φάσεις αυτές τις ξαναείδα πειράζοντας κιόλας το κάδρο σε 16:9 μήπως και μου ξέφευγαν λόγω μικρού μόνιτορ....τίποτα, nada.

Θέλω να ξεκαθαρίσω, όμως, κάτι. Δεν προσπαθώ επουδενί να σε πείσω ότι δεν βλέπεις τεχνουργήματα, ούτε φυσικά να πω ψέμματα αν βλέπω και δεν το λέω. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για πολλούς λόγους. Τα set up μας είναι διαφορετικά, οι κάρτες γραφικών διαφορετικές, ο τρόπος αναπαραγωγής διαφορετικός, παίζεις χωρίς H.A. ενώ εγώ με....

Με λίγα λόγια, υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μετά τη Δευτέρα που θα είμαι σπίτι θα δοκιμάσω και με το desktop μου που έχει ακριβώς το ίδιο σετ απ με το λάπτοπ πλην της κάρτας (Nvidia 8600 GT), αλλά και το HTPC που φοράει ΑΤΙ (δεν νομίζω να μπορέσω να παίξω 1080 χωρίς H.A. αλλά θα το παλέψω), σ' έναν Ινφόκους και 126 ίντσες....-bye--bye-

στο i am a lengend εβλεπα και εγώ τεχνουργήματα μέχρι που ο Γιάννης που είπε να παίξω την ταινία στα 24 και να παρατηρήσω ότι και εκεί υπάρχουν τα ίδια....οντως τα τεχνουργήματα ήταν της ταινίας και όχι εξαιτίας του ffdshow...απλα δεν τα είχα παρατηρήσει διότι δεν πρόσεχα την ταινία τόσο έντονα όσο με το script.Για το ότι τώρα πλέον βλεπω ξανά σε 24 δεν θα κάνω θέμα....:rifle:

Αν το script του post 178 το τρέχεις με HA enabled όπως μόλις είδα λογικό είναι να μην έχεις κανένα πρόβλημα. Σκέψου όμως και εμάς τους κατόχους ΑΤΙ που έχουμε μείνει με τη CPU στο χέρι και ψαχνόμαστε μόνο για pure DXVA λύσεις.

Λίγο off-topic πάλι αλλά μόλις είδα ότι στο νέο VLC 1.1.0 υποστηρίζει GPU decoding... πάλι μόνο για κάρτες nVidia...

Ντάξη φάγαμε τη νήλα με τον Core πριν τόσο καιρό και τα χτυπήματα συνεχίζονται...

Παιδια γεια σας,

παρακολουθω αυτο το θεμα εδω και μερικες μερες.

Μια και δεν θεωρω τον εαυτο μου ιδιαιτερα ψαγμενο με την εικονα (αλλα και τον ηχο..) αυτο που εβλεπα μεχρι τωρα με καλυπτε σ' ενα μεγαλο βαθμο. Σιγουρα σε καποιες ταινιες και σε συγκεκριμενες σκηνες η ροη της κινησης της εικονας με χαλουσε αρκετα..

Μετα ομως που ειδα τον ενθουσιασμο αρκετων απο σας μπηκα στο πειρασμο να δοκιμασω τις παραπανω ρυθμισεις.

Το setup μου εχει ως εξης: Την εικονα την προβαλει η LG 60PS7000 ενω το HTPC εχει ενα AMD 2core, 4800, 2.50Ghz καθως και την Ati Radeon HD 4550 σε περιβαλον windows 7-32bit.

Εκανα λοιπον τις δοκιμες μου αλλα οπως ηταν αναμενόμενο στα 1080 εχω πολλα κολληματα ενω στα 720 καποιες ταινιες παιζουν με λιγα ή καθολου κολημματα (με cpu περιπου στο 70-80%) ενω σε γρηγορες σκηνες παρατηρω καποια "σπασιματα" στα περιγραματα..

Θα ηθελα τη γνωμη σας κατα ποσο αξιζει να μπω σε διαδικασια αναβαθμισης (επεξεργαστη ή καρτας γραφικων ή και των 2) και τι μου προτεινετε?

Ευχαριστω πολυ!

Θα ηθελα τη γνωμη σας κατα ποσο αξιζει να μπω σε διαδικασια αναβαθμισης (επεξεργαστη ή καρτας γραφικων ή και των 2) και τι μου προτεινετε?

Ευχαριστω πολυ!

Εξαρτάται από το πόσο σου άρεσε αυτό που έβλεπες ώστε να θεωρήσεις ''απαραίτητη'' την αναβάθμιση...-bye-

Re: Απάντηση: Re: Επανάσταση στην κίνηση των 24p

Εξαρτάται από το πόσο σου άρεσε αυτό που έβλεπες ώστε να θεωρήσεις ''απαραίτητη'' την αναβάθμιση...-bye-

Δεν θα με χαλουσε να πω την αληθεια... :D
Για πειτε καμοια γνωμη.. Τι θα μπορουσα ν' αλλαξω στην παρουσα φαση? :confused: