Επένδυση DIY ηχειων

μωρε και σε πολυκατοικία να εισαι, ανοιγεις το ποτενσιόμετρο στο "are you nuts" και δεν ακουει κανεις τιποτα που δεν πρεπει :D

Κοιταξε, αλλο το λαιβ και αλλο η κονσερβα!
Θες πολλα db! Η δυναμικη περιοχη ειναι σαφως μεγαλυτερη στο ζωντανο!
:flipout:

Re: Απάντηση: Επένδυση DIY ηχειων

Κοιταξε, αλλο το λαιβ και αλλο η κονσερβα!
Θες πολλα db! Η δυναμικη περιοχη ειναι σαφως μεγαλυτερη στο ζωντανο!
:flipout:

καλά. Πάνε άκου τα bass reflex του Νικου και τα ξαναλέμε. Τα ακουσα χθες απογευμα. Εψαχνα να πετάξω κανενα μπουκάλι στον drummer να βαράει πιο ήρεμα γιατι μου πήρε τα άντερα. Αλλα δεν υπήρχε drummer... και μετά σου λεει δεν παιζει το bass reflex χαχαχαχαχα... αμα ξέρεις και θες, παίζει και παραπαίζει...

σε σημείο που αν ψαξει καποιος να βρει τι υστερεί στο πακέτο, μαλλον θα πρεπει να στραφει στην διακόσμηση αντι το ηχοσύστημα, οπου θα περίμενε κανεις ανοιγοντας τα ματια αντι για κλασικό living room να αντικρύζει εγχρωμα spotακια, ραφια με μπουκάλια στους τοιχους, κρεμασμένες κιθάρες ή πνευστά και γενικά περιβάλλον που να συνάδει με την ζωντανή ατμόσφαιρα που δημιουργεί το ηχοσύστημα if you know what i mean.

ευχαριστώ, και μπραβο στον φιλόξενο και Νίκο που φτιάχνει τόσο καλό espresso οπως και μηχανήματα που παιζουν μουσική.

Re: Απάντηση: Επένδυση DIY ηχειων

καλά. Πάνε άκου τα bass reflex του Νικου και τα ξαναλέμε. Τα ακουσα χθες απογευμα. Εψαχνα να πετάξω κανενα μπουκάλι στον drummer να βαράει πιο ήρεμα γιατι μου πήρε τα άντερα. Αλλα δεν υπήρχε drummer... και μετά σου λεει δεν παιζει το bass reflex χαχαχαχαχα... αμα

Τα είπαμε βρέ, αυτό το ρεφλέξ παίζει.
"Έχει πράγματι "μεγάλο ήχο" με χαρακτηριστικό το καλό και γρήγορο μπάσο και βέβαια τα δυναμικά. " Απο το πόστ 57.

John, έβγαλες τον κιτρινιάρη με τη μούτζα και ομόρφηνες :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επένδυση DIY ηχειων

καλά. Πάνε άκου τα bass reflex του Νικου και τα ξαναλέμε. Τα ακουσα χθες απογευμα. Εψαχνα να πετάξω κανενα μπουκάλι στον drummer να βαράει πιο ήρεμα γιατι μου πήρε τα άντερα. Αλλα δεν υπήρχε drummer... και μετά σου λεει δεν παιζει το bass reflex χαχαχαχαχα... αμα ξέρεις και θες, παίζει και παραπαίζει...

σε σημείο που αν ψαξει καποιος να βρει τι υστερεί στο πακέτο, μαλλον θα πρεπει να στραφει στην διακόσμηση αντι το ηχοσύστημα, οπου θα περίμενε κανεις ανοιγοντας τα ματια αντι για κλασικό living room να αντικρύζει εγχρωμα spotακια, ραφια με μπουκάλια στους τοιχους, κρεμασμένες κιθάρες ή πνευστά και γενικά περιβάλλον που να συνάδει με την ζωντανή ατμόσφαιρα που δημιουργεί το ηχοσύστημα if you know what i mean.

ευχαριστώ, και μπραβο στον φιλόξενο και Νίκο που φτιάχνει τόσο καλό espresso οπως και μηχανήματα που παιζουν μουσική.

Σιγουρα θα παω!! Ειμαστε και γειτονοι. Ουτε 3 λεπτα ποδαροδρομος:a0210:.

εγω στην εισοδο της πολυκατοικίας ειδα antigen (λεγε με forefront srv security), δεν θα περασεις ευκολα :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επένδυση DIY ηχειων

... και μετά σου λεει δεν παιζει το bass reflex χαχαχαχαχα... αμα ξέρεις και θες, παίζει και παραπαίζει...

Έχω περάσει κι'εγώ από εκεί!
Το πιο ωραίο με το μπάσο αυτών των ηχείων, είναι οτι με το υψηλό κροσσάρισμα, βγαίνει όλο το όργανο με τις αρμονικές του από ένα μόνο μεγάφωνο. Εντελώς φυσικό και αβίαστο αποτέλεσμα.

Τι κριμα να μενω μακρυα.... Μ αρεσει κ ο εσπρεσσο... Να ναι κ η ayswiwaro-τετοια να πουμε..

Μπήκε και τελάρο με πανί (χωρίς τρύπες στην καμπίνα φυσικά) αλλά ηχητικά δεν... Δεν πειράζει, για τη σκόνη στις διακοπές....
Οι φωτό πρόχειρες

Attachments

• 02032010_005.jpg
    02032010_005.jpg
    33.6 KB · Views: 87
  • 02032010_007.jpg
    02032010_007.jpg
    34.6 KB · Views: 77
ομορφα ομορφα..να σε δω βεβαια τι θα κανεις αμα παντρευτεις...μπαουλο για σεντονια θα τα κανεις.... :flipout:

πολύ τις ζηλεύω αυτές τις ντουλάπες...ή μήπως ζηλεύω την εργένικη ζωή?