JohnJohn
AVClub Addicted Member
- 25 June 2006
- 2,480
ωραιο πραμα να μενεις μονος ρε παιδι μου.....:a0210:
φερνεις οτι μωρα γουσταρεις

ωραιο πραμα να μενεις μονος ρε παιδι μου.....:a0210:
φερνεις οτι μωρα γουσταρεις![]()
Κοιταξε, αλλο το λαιβ και αλλο η κονσερβα!
Θες πολλα db! Η δυναμικη περιοχη ειναι σαφως μεγαλυτερη στο ζωντανο!
![]()
καλά. Πάνε άκου τα bass reflex του Νικου και τα ξαναλέμε. Τα ακουσα χθες απογευμα. Εψαχνα να πετάξω κανενα μπουκάλι στον drummer να βαράει πιο ήρεμα γιατι μου πήρε τα άντερα. Αλλα δεν υπήρχε drummer... και μετά σου λεει δεν παιζει το bass reflex χαχαχαχαχα... αμα
καλά. Πάνε άκου τα bass reflex του Νικου και τα ξαναλέμε. Τα ακουσα χθες απογευμα. Εψαχνα να πετάξω κανενα μπουκάλι στον drummer να βαράει πιο ήρεμα γιατι μου πήρε τα άντερα. Αλλα δεν υπήρχε drummer... και μετά σου λεει δεν παιζει το bass reflex χαχαχαχαχα... αμα ξέρεις και θες, παίζει και παραπαίζει...
σε σημείο που αν ψαξει καποιος να βρει τι υστερεί στο πακέτο, μαλλον θα πρεπει να στραφει στην διακόσμηση αντι το ηχοσύστημα, οπου θα περίμενε κανεις ανοιγοντας τα ματια αντι για κλασικό living room να αντικρύζει εγχρωμα spotακια, ραφια με μπουκάλια στους τοιχους, κρεμασμένες κιθάρες ή πνευστά και γενικά περιβάλλον που να συνάδει με την ζωντανή ατμόσφαιρα που δημιουργεί το ηχοσύστημα if you know what i mean.
ευχαριστώ, και μπραβο στον φιλόξενο και Νίκο που φτιάχνει τόσο καλό espresso οπως και μηχανήματα που παιζουν μουσική.
... και μετά σου λεει δεν παιζει το bass reflex χαχαχαχαχα... αμα ξέρεις και θες, παίζει και παραπαίζει...
Τι κριμα να μενω μακρυα.... Μ αρεσει κ ο εσπρεσσο... Να ναι κ η ayswiwaro-τετοια να πουμε..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.