Επένδυση DIY ηχειων

--ουστ.. κάτω τα χέρια ωρέ... ---

σιγααααααα ρε μονοφαγα... :slapface:

Last edited:
Τα καταφερα τελικα και πηγα σημερα στον Νικο.
Εκανα τις λιθοτριψιες μου και ησυχασα!:grinning-smiley-043
ΩΡΑΙΟ μπασσο! Δυνατο, καθαρο, ξεσηκωτηκο!

Η μεσαια μου φανηκε λιγο μπροστα για τα γουστα μου αλλα τελικα αν πας πιο πισω ερχεται πολυ καλυτερα.
Θελουν χωρο τα ρημαδια, ειναι και τερατα πως να το κανουμε.
Παιζουν ομως, πολυ καλα, οπως και ο τελικος! Τα εζμπρωχνε ανελεητα!

Μενουμε δε τοσο κοντα. Σιγουρα θα τα ξαναπουμε με τον Νικο πολυ συντομα!

(Το μπασσο το ζηλεψα παντως!):violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Επένδυση DIY ηχειων

ομορφα ομορφα..να σε δω βεβαια τι θα κανεις αμα παντρευτεις...μπαουλο για σεντονια θα τα κανεις.... :flipout:

Γιατί να παντρευτεί ο άνθρωπας ρε?
Μια χαρά τον κόβω.
Ευτυχή!
Εμένα μ' έχει πρήξει τα σκώτια.
Το "τι αγόρασες πάλι" το ακούω και στον ύπνο μου...

Βαλε τωρα εμενα που. Σε καμια δυο βδομαδες θα μπουν μεσα στο σαλονακι: ενας yamaha rx-v2700 που θα αντικαταατησει εναν παλιο, τα jairo s-δαπεδου που θα αντικαταστησεi κατι civil, προενυσχητης λαμπατος+τελικος ενυσχητης+ dac+cd player που μπαινουν εξτρα... Αντε να πω κ το νεο ρακ για να χωρεσουν ολα...
Φαντασου το απλα!!!! Ξυλο θα πεσει!!!!

Last edited:
Όποιος θέλει βοήθεια, του τα δανείζω.
Μετά απ' το σοκ, τα άλλα θα φαίνονται μια χαρά...

να δω πώς θα τα βγάλεις από την πόρτα
hehe.gif

Λιγο πιο δυνατα να τα βαλει να παιξουν και θα φυγει η πορτα μαζι με το κουφωμα! :grinning-smiley-043

Καλημέρα σε όλους.

Η αναζήτηση λύσης για επένδυση τελείωσε...
Για 2 εβδομάδες έψαχνα καπλαμά για να τον κολλήσω μόνος μου.
Οι περισσότεροι δεν είχαν αυτό που ζήταγα κι από αυτούς που είχαν...ο ένας θα μου τον έφερνε σε 1 μήνα, ο άλλος δεν μπορούσε να κόψει τις στρογγυλές τρύπες, ο τρίτος δεν καταλάβαινε... Κλείναμε ραντεβού για να δω δείγματα και δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα κτλ. Κλασσικά ελληνικές business. Ε δεν το άντεξα και το Σάββατο πήγα στο χρωματοπωλείο της γειτονιάς. Το αποτέλεσμα φαίνεται παρακάτω (θα ανεβάσω και καλύτερη φωτό).

Δεν μπορώ να πω αν με αυτό το σκούρο ματ ανθρακί χρώμα είναι όμορφα ή άσχημα, πάντως έγιναν εντυπωσιακά και δεν έχω πρόβλημα να τα βλέπω μπροστά μου κάθε μέρα (ζω και μόνος - πολύ σημαντικό...).

Πέρα απ' την εμφάνιση τώρα, έχω ψιλοκαταλήξει στα κρος κι εκτός απ' το γεγονός ότι δεν χορταίνω να τ' ακούω, τα ηχεία έχουν αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια από (5) άτομα του χώρου που τα έχουν ακούσει και δεν χαρίζονται εύκολα. Πιστεύω ότι κάποιος θα γράψει και τις εντυπώσεις του απ' τη χθεσινή ακρόαση...

Συγνώμη, τι πήρες από το χρωματοπολείο; Δε φαίνεται καλά στις φωτό...
Ωραία τα θερία! Μόλς έφτιαξα ΟΒ με Visaton B200 (κοντραπλακέ) και σκέφτομαι τί να τα επενδύσω. Βέβαια επειδή τα δικά μου είναι ...τάβλες, μήπως να βάλω καπλαμά; Σκέφτομαι και για τπετσαρία αυτοκινήτου. Στη φωτό, ο κάδος πλυντηρίου είναι για να καθαρίσει ο ήχος. Βλέπετε και τον πατερα μου να απολαμβάνει μουσική.

Ευχαριστώ!

Πολύ καλό,
phy μου θυμίζει
από οτι λέει ο Γαλλος θελει συγκεκριμένες γωνίες και βαθος για τις δυο πλαϊνες.
Δεν βλέπω καλά στη φωτο, εχεις βάλει τρεις μεντεσεδες σε καθε πλευρα?
δοκιμασε και μεντεσεδες πιανου που ειναι σε ολο το μήκος, δεν ειναι ακριβοί

Υ.Γ. μακράν το κάδος στο κεντρο!!!

Ωραία τα θερία! Μόλς έφτιαξα ΟΒ με Visaton B200 (κοντραπλακέ) και σκέφτομαι τί να τα επενδύσω. Βέβαια επειδή τα δικά μου είναι ...τάβλες, μήπως να βάλω καπλαμά; Σκέφτομαι και για τπετσαρία αυτοκινήτου.
Ευχαριστώ!

φιλε εγω ψωνισα καπλαμα απο εδω: http://www.woodplus.gr/index.php
σου φτιαχνουν καπλαμα στις διαστασεις που θες, κ σου κολανε απο πισω ενα ειδικο χαρτι ωστε να δουλευεται ευκολα! Εγω σε μια πρωτη δοκιμη πριν ντυσω τα ηχεια μου, μου φανηκε παιχνιδακι! Το κολας με βενζινοκολα.

Συγνώμη, τι πήρες από το χρωματοπολείο; Δε φαίνεται καλά στις φωτό...
Ωραία τα θερία! Μόλς έφτιαξα ΟΒ με Visaton B200 (κοντραπλακέ) και σκέφτομαι τί να τα επενδύσω. Βέβαια επειδή τα δικά μου είναι ...τάβλες, μήπως να βάλω καπλαμά; Σκέφτομαι και για τπετσαρία αυτοκινήτου. Στη φωτό, ο κάδος πλυντηρίου είναι για να καθαρίσει ο ήχος. Βλέπετε και τον πατερα μου να απολαμβάνει μουσική.

Ευχαριστώ!

Αστάρι μετάλλου, ρολάκι και λαδομπογιές

Άσε Ζώρζ, ζω ένα δράμα!

Παντως μετα την επισκεψη στον Κινο, εριξα την ιδεα της 300λιτρης καμπινας "να σαν την (παλια) βιτρινα ητανε!" αλλα επεσε στο σιωπηλο ...ΚΕΝΟ! :slapface:

Μια λύση υπάρχει που να ικανοποιούνται και τα 2 φύλα.
Εντοιχισμός του woofer σε εξωτερικό τοίχο και υποστεγάκι από έξω να μη βρέχεται. Τεράστια μπάφλα, άπειρα λίτρα και μηδενική κατάληψη χώρου. Βέβαια ξεχνάμε τα χάρτινα μεγάφωνα...

Πολύ καλό,
phy μου θυμίζει
από οτι λέει ο Γαλλος θελει συγκεκριμένες γωνίες και βαθος για τις δυο πλαϊνες.
Δεν βλέπω καλά στη φωτο, εχεις βάλει τρεις μεντεσεδες σε καθε πλευρα?
δοκιμασε και μεντεσεδες πιανου που ειναι σε ολο το μήκος, δεν ειναι ακριβοί

Υ.Γ. μακράν το κάδος στο κεντρο!!!

Η έμπνευση είναι απο εδώ

http://www.sixmoons.com/audioreviews/roadtour5/roadtour5.html

δεν είναι μεντεσέδες αυτό που βλέπεις, ειναι gaffer tape. (βιαζόμουν να ακούσω!) Μεντεσέδες πιάνου έχω πάρει, θα μπούν μετά το φινίρισμα.