ομορφα ομορφα..να σε δω βεβαια τι θα κανεις αμα παντρευτεις...μπαουλο για σεντονια θα τα κανεις....![]()
Όποιος θέλει βοήθεια, του τα δανείζω.
Μετά απ' το σοκ, τα άλλα θα φαίνονται μια χαρά...
Καλημέρα σε όλους.
Η αναζήτηση λύσης για επένδυση τελείωσε...
Για 2 εβδομάδες έψαχνα καπλαμά για να τον κολλήσω μόνος μου.
Οι περισσότεροι δεν είχαν αυτό που ζήταγα κι από αυτούς που είχαν...ο ένας θα μου τον έφερνε σε 1 μήνα, ο άλλος δεν μπορούσε να κόψει τις στρογγυλές τρύπες, ο τρίτος δεν καταλάβαινε... Κλείναμε ραντεβού για να δω δείγματα και δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα κτλ. Κλασσικά ελληνικές business. Ε δεν το άντεξα και το Σάββατο πήγα στο χρωματοπωλείο της γειτονιάς. Το αποτέλεσμα φαίνεται παρακάτω (θα ανεβάσω και καλύτερη φωτό).
Δεν μπορώ να πω αν με αυτό το σκούρο ματ ανθρακί χρώμα είναι όμορφα ή άσχημα, πάντως έγιναν εντυπωσιακά και δεν έχω πρόβλημα να τα βλέπω μπροστά μου κάθε μέρα (ζω και μόνος - πολύ σημαντικό...).
Πέρα απ' την εμφάνιση τώρα, έχω ψιλοκαταλήξει στα κρος κι εκτός απ' το γεγονός ότι δεν χορταίνω να τ' ακούω, τα ηχεία έχουν αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια από (5) άτομα του χώρου που τα έχουν ακούσει και δεν χαρίζονται εύκολα. Πιστεύω ότι κάποιος θα γράψει και τις εντυπώσεις του απ' τη χθεσινή ακρόαση...
Ωραία τα θερία! Μόλς έφτιαξα ΟΒ με Visaton B200 (κοντραπλακέ) και σκέφτομαι τί να τα επενδύσω. Βέβαια επειδή τα δικά μου είναι ...τάβλες, μήπως να βάλω καπλαμά; Σκέφτομαι και για τπετσαρία αυτοκινήτου.
Ευχαριστώ!
Συγνώμη, τι πήρες από το χρωματοπολείο; Δε φαίνεται καλά στις φωτό...
Ωραία τα θερία! Μόλς έφτιαξα ΟΒ με Visaton B200 (κοντραπλακέ) και σκέφτομαι τί να τα επενδύσω. Βέβαια επειδή τα δικά μου είναι ...τάβλες, μήπως να βάλω καπλαμά; Σκέφτομαι και για τπετσαρία αυτοκινήτου. Στη φωτό, ο κάδος πλυντηρίου είναι για να καθαρίσει ο ήχος. Βλέπετε και τον πατερα μου να απολαμβάνει μουσική.
Ευχαριστώ!
Στη φωτό, ο κάδος πλυντηρίου είναι για να καθαρίσει ο ήχος.
Άσε Ζώρζ, ζω ένα δράμα!
Πολύ καλό,
phy μου θυμίζει
από οτι λέει ο Γαλλος θελει συγκεκριμένες γωνίες και βαθος για τις δυο πλαϊνες.
Δεν βλέπω καλά στη φωτο, εχεις βάλει τρεις μεντεσεδες σε καθε πλευρα?
δοκιμασε και μεντεσεδες πιανου που ειναι σε ολο το μήκος, δεν ειναι ακριβοί
Υ.Γ. μακράν το κάδος στο κεντρο!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.