Έπεσε ελικόπτερο Apache!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Δημοσιογραφος Πικος Απικος.
Μετα απο χρονια εγκριτης δημοσιογραφιας στην Ονειρεμενη Φρουτοπια ηρθε ο καιρος να αλλαξω τοπο και εργοδοτη.
Με χαρα σας ανακοινωνω την μεταγραφη μου στο Εγκριτο Newsroom! χωρα Ελλαδα!Λαχανα και καροτα θα μου λειψετε πολυ!Ιδιος ο φιλος μου και συναγωνιστης Αιμιλιος το Μηλο!

Εχω να σας ανακοινωσω την πρωτη αποκλειστικη ειδηση βομβα,Μεγκα θεμα!!
Κατα την παρελαση της 28ης Οκτωβριου και ενω πετουσαν πανω απο την πολη της Aθηνας ελικοπτερα Apache! κατω απο αδιευκρινιστες συνθηκες εκτοκξευθηκε απο λαθος του πιλοτου,σιγουρα!πυραβλος! ο οποιος
κατεπεσαι στο πρωτο(1) Νεκροταφειο Αθηνων!!
Μεχρι την στιγμη αυτη εχουν βρεθει χιλια(1000)πτωματα!
Οι ερευνες και για αλλα πτωματα συνεχιζονται!!

Πικος Απικος-εγκριτος δημοσιογραφος του ΝEWSROOM!

Μααα.....κυριε Απικοο........
Παψε εσυ....παψε.....!
:music-smiley-006:

Η

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Πικος Απικος.
Συγκλονιστικες εξελιξεις!
Ο πυραυλος μετα απο ερευνες, στοιχεια, μαρτυριες,σας αποκαλυπτω οτι ηταν ΤΙΓΚΑΑ..! στο ΟΥΡΑΝΙΟ!
Οι ερευνες συνεχιζονται!
(Ειδησεις σε ανανεωση)
:music-smiley-006:

Φαινεται οτι ουρανιο δεν υπηρχε, ομως μια αλλη πτυχη της υποθεσης, ξεδιπλωσε εχτες το βραδυ στην εκπομπη κιτρινος τυπος, με συγκλονιστικο τροπο, ενας πρωην χειριστης-εκπαιδευτης Apache.

Μεταξυ πολλων αλλων ανεφερε οτι τα Apache, δεν πεφτουν απο μονα τους με τιποτε. Για να πεσουν χρειαζεται ενα μεγάλο puzzle αιτιων.
Τα ερωτηματα που απηυθυνε ηταν συγκεκριμενα αλλα οι απαντησεις ευνοητες:
1) Ηταν αρκετα εμπειρος ο κυβερνητης στα Apache? (Αναφέρθηκε οτι ηταν εκπαιδευμενος βασικα στα Χιουι, οτι ηταν αποσπασμενος σε γραφεια και γι αυτο πετουσε μονο με ειδικη αδεια)
2) τηρηθηκε πρωτοκολο αξιλογησης κινδυνου απο τους προισταμενους στην επιλογη χειριστών για αυτη την αποστολη ?
3)Επρεπε να ηταν οπλισμενο το ελικοπτερο στο συγκεκριμενο τυπο εκπαιδευτικης αποστολης ?

Αναφερθηκε επισης και στις σοβαρές ελλειψεις τεχνικου προσωπικου που βρηκε κατα την διαρκεια της υπηρεσιας του, καθως και στις απαραδεκτες συνθηκες εργασιας.

Μεταξύ άλλων ανεφερε οτι κατα την διαρκεια της υποχρεωτικης γυμναστικης των χειριστων ελικοπτερων, τους υποχρέωναν να φωναζουν ....ΛΟΚ, οτι τους απαγορευόταν να φορουν την στολη του χειριστου, παρα μια απλη φορμα εργασιας για να μην .....κομπλεξάρεται το ...υπολοιπο προσωπικο, και οτι τους βαζανε συνοδηγους σε ...καναντερ για αποριψη σκουπιδιων.

Κατεληξε αναρωτωμενος, πως μετα απο ολα αυτα, αυτοι που ειναι υπευθυνοι για τις ψυχες των χειριστων αλλα και για τα χρηματα του λαου, ειναι δυνατον, να πηγαινουν στα σπιτια τους και να κοιμουνται ησυχοι το βραδυ.

Last edited:
ΧΕΧΕΧΕ...Θα σας δειξω εγω καθαρματα, που με σουταρατε απο το ωραιο μαναβικο που ειχα το γραφιακη μου!
Ποιος Ναυτης θα μου φτιαχνει τωρα τον φραπε μου? εεεεε........?
Κυριεε...Απικο?
Ναι....ζουμπουλακι μου!!
Το φως....το κοκκινοο.....μπροστα σας?
Ε τι ζουμπουλακι μου?
Ειναιιι....αναμενω!!!
:blink::speechless-smiley-0:bang::devil-smiley-029::flute:

Καλά κι εμείς στη γυμναστική κάτι θυμάμαι φωνάζαμε. Νομίζω το όνομα της ίλης μας μας με ένα ουσιαστικό (τώρα εάν ήταν "3η ίλη δύναμη" ή "3η ίλη αετοί" θα σας γελάσω). Όλα τα προαναφερθέντα, φαντάζομαι είναι βάσει κανονισμού και διαταγών της μονάδας. Και οι αρχηγοί πληρώματος αρμάτων αλλά και αρματιστές εν γένει, όταν δεν χειρίζονται/λειτουργούν/κυβερνούν άρμα, κοινή παραλλαγή φορούν και όχι την ειδική φόρμα, αυτή την εμπειρία τουλάχιστον είχα από τη θητεία μου αυτήν λέω.

Τα παραπάνω τα ακούω -ειδικώς αφού έμαθα την προέλευσή τους- με πολύ σηκωμένο το φρύδι, συγγνώμη.

Φυσικά και οι υπεύθυνοι εάν υπάρχουν τέτοιο διόλου περίεργο είναι να προσπαθήσουν να καλυφθούν, αλλά εξίσου λογικό είναι εκπομπές όπως η παραπάνω και επαγγελματίες όπως ο Βερύκιος να προσπαθούν να βγάλουν λαγό, υπάρχει δεν υπάρχει λαγός.

Απάντηση: Re: Έπεσε ελικόπτερο Apache!!

Καλά κι εμείς στη γυμναστική κάτι θυμάμαι φωνάζαμε. Νομίζω το όνομα της ίλης μας μας με ένα ουσιαστικό (τώρα εάν ήταν "3η ίλη δύναμη" ή "3η ίλη αετοί" θα σας γελάσω). Όλα τα προαναφερθέντα, φαντάζομαι είναι βάσει κανονισμού και διαταγών της μονάδας. Και οι αρχηγοί πληρώματος αρμάτων αλλά και αρματιστές εν γένει, όταν δεν χειρίζονται/λειτουργούν/κυβερνούν άρμα, κοινή παραλλαγή φορούν και όχι την ειδική φόρμα, αυτή την εμπειρία τουλάχιστον είχα από τη θητεία μου αυτήν λέω.

Τα παραπάνω τα ακούω -ειδικώς αφού έμαθα την προέλευσή τους- με πολύ σηκωμένο το φρύδι, συγγνώμη.

Φυσικά και οι υπεύθυνοι εάν υπάρχουν τέτοιο διόλου περίεργο είναι να προσπαθήσουν να καλυφθούν, αλλά εξίσου λογικό είναι εκπομπές όπως η παραπάνω και επαγγελματίες όπως ο Βερύκιος να προσπαθούν να βγάλουν λαγό, υπάρχει δεν υπάρχει λαγός.

Ώπα... "Μαύρος" κι εσύ; -bye-

Πάντως το 87 στο στρατόπεδο Καρατάσου εμείς τραγουδάγαμε το "Μπάρμπα Μπίλιο" !!!!!!! και γέλαγε όλο το λύκειο δίπλα ......

βάσει διαταγής κανένας "ειδικός" δεν φόραγε την στολή της ειδικότητας του όταν είμαστε εκτός υπηρεσίας ........αυτά το 87 που ήμουν εγώ στο Πεζικό.

Όσο για τις διάφορες εκπομπές της Ελληνικής τιβι, κρατάτε μικρό καλάθι γιατί τα νούμερα χρειάζονται στις διαπραγματεύσεις των χορηγών και της διαφημιστικής πίτας !!!!

Επιβεβαιώνω για τις φόρμες για το 1994 στην 34 Μ/Κ ΤΑΞ. Επειδή πρόκειται για μονάδα άμεσης επέμβασης και αυτή που βρίσκεται στο Κόσοβο, επιβεβαιώνω ότι δεν είχε μέχρφι το 1994 καθόλου τέτοιο υλικό (απεμπλουτισμένο ουράνιο).

Τόσο ο 36χρονος ταγματάρχης Δημήτρης Σκούρας από την Γραμμενίτσα Άρτας, πατέρας δύο παιδιών, όσο και ο 33χρονος λοχαγός Αθανάσιος Κακαμπάκος από τη Λάρισα, πατέρας ενός παιδιού θεωρούνταν από τους πλέον έμπειρους πιλότους στα Απάτσι. Ο ταγματάρχης Σκούρας είχε συμπληρώσει 1200 ώρες πτήσης και μάλιστα ήταν εκπαιδευτής στα Απάτσι (τον Αύγουστο του 2008 ολοκλήρωσε το σχολείο εκπαιδευτών στις Ηνωμένες Πολιτείες), ενώ και ο λοχαγός Κακαμπάκος είχε 560 ώρες στο συγκεκριμένο τύπο ελικοπτέρων.

Re: Απάντηση: Έπεσε ελικόπτερο Apache!!

Τόσο ο 36χρονος ταγματάρχης Δημήτρης Σκούρας από την Γραμμενίτσα Άρτας, πατέρας δύο παιδιών, όσο και ο 33χρονος λοχαγός Αθανάσιος Κακαμπάκος από τη Λάρισα, πατέρας ενός παιδιού θεωρούνταν από τους πλέον έμπειρους πιλότους στα Απάτσι. Ο ταγματάρχης Σκούρας είχε συμπληρώσει 1200 ώρες πτήσης και μάλιστα ήταν εκπαιδευτής στα Απάτσι (τον Αύγουστο του 2008 ολοκλήρωσε το σχολείο εκπαιδευτών στις Ηνωμένες Πολιτείες), ενώ και ο λοχαγός Κακαμπάκος είχε 560 ώρες στο συγκεκριμένο τύπο ελικοπτέρων.

Καλά, κι αυτά που είπε ο "πρώην εκπαιδευτής" στον Μάκη? :grandpa:

"Πολλές φορές υπάρχουν ειδήσεις οι οποίες «περνάνε στα ψιλά», ενώ θα έπρεπε τουλάχιστον να μας θυμώνουν. Με αφορμή την πρόσφατη πτώση του ελικοπτέρου τύπου «Απάτσι» πληροφορηθήκαμε πως δώδεκα ελικόπτερα, του ιδίου τύπου, αλλά πολύ πιο σύγχρονα, βρίσκονται εδώ και ένα χρόνο αποθηκευμένα στην Πάχη Μεγάρων, γιατί το ΓΕΣ αρνείται να τα παραλάβει. Πρόκειται για ελικόπτερα τα οποία κόστισαν 675 εκατομμύρια δολάρια, παραγγέλθηκαν το 2002 και προφανώς υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στις σχετικές συμβάσεις και τις προδιαγραφές τους. Πρόκειται ακόμη για...

ελικόπτερα τα οποία διαφημίστηκαν δεόντως την εποχή της παραγγελίας με τίτλους του τύπου «φτάνει το ιππικό». Μόνο που το ιππικό δεν έφτασε γιατί είτε κάποιος δεν έκανε τη δουλειά του είτε πάλι κάποιος διέπραξε απιστία έναντι του Δημοσίου.

Λίγο ενδιαφέρει αν η σχετική παραγγελία έγινε επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ ή οιουδήποτε άλλου κόμματος. Σημασία έχει πως ο Ελληνας φορολογούμενος πληρώνει εδώ και πολλά χρόνια εξαιρετικά πολλά χρήματα για την άμυνά του με επίσης εξαιρετικά αμφίβολα αποτελέσματα. Την ίδια περίοδο ακούει, αλλά και βλέπει, ότι υπάρχουν ενδείξεις πως κάποιοι που είχαν σχέση με τις μεγάλες παραγγελίες εξοπλισμών έχουν πλουτίσει ασύμμετρα σε σχέση με τα κανονικά τους εισοδήματα. Η οργή είναι απολύτως δικαιολογημένη σε μια περίοδο όπου το κράτος δεν έχει χρήματα για νοσηλευτές".

(Του Αλέξη Παπαχελά- ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

Re: Απάντηση: Έπεσε ελικόπτερο Apache!!

Μεταξυ αλλων το αρθρο καταληγει ως εξης:

"Πολύ φοβούμαι ότι το άλλοθι του κινδύνου εξ Ανατολών δημιούργησε μια βιομηχανία μεσαζόντων, «εμπόρων επιρροής» και διεφθαρμένων κρατικών αξιωματούχων, οι οποίοι ζουν σε βάρος ημών των υπολοίπων. Καιρός όμως να σπάσει αυτό το ταμπού και να αποδοθούν ευθύνες με ονοματεπώνυμο για κάθε χθεσινό ή σημερινό φαινόμενο σπατάλης ή απάτης στον κρίσιμο τομέα των εξοπλισμών."

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_12/11/2008_291836

Last edited: