Πάντως εμένα συνεχίζει να πέφτει που και που.
Χρησιμοποιείς τον panasat;Τι λέει στην στάθμη σήματος και στην ακρίβεια;Με αυτόν τον καιρό θα έπρεπε πάνω από 80% η στάθμη σήματος και 100% η ακρίβεια(με 60άρι της νόβα τα παραπάνω,αλλιώς ένα καλά κεντραρισμένο πιάτο μπορεί να έχει και 100 ακρίβεια)
Η νόβα έχει συνεχείς διακοπές στον ήχο ανεξάρτητα με τον καιρό,παραξένως δεν έχω δει διακοπή στο eurosport πχ αλλά μόνο στα δικά της...
Γιατί πολύ απλά το Eurosport δεν είναι μετάδοση της NOVA! Η κάρτα της το ανοίγει από τη δικιά του συχνότητα, καμία σχέση λοιπόν με κανάλια που διαχειρίζεται η εν λόγω συνδρομητική πλατφόρμα σε αποκλειστικότητα!
Μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις τον εξοπλισμό σου, εγώ βλέπω 4-5 ώρες τη μέρα nova τα τελευταία χρόνια και δεν έχω παρατηρήσει ούτε μια διακοπή ήχου.
Στα 6 χρόνια που έχω nova θυμάμαι νομίζω άλλη μια φορά να έχει πέσει μαύρο για λίγο, την καταστροφή φέρατε...
Το ίδιο κι εγώ.Μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις τον εξοπλισμό σου, εγώ βλέπω 4-5 ώρες τη μέρα nova τα τελευταία χρόνια και δεν έχω παρατηρήσει ούτε μια διακοπή ήχου.
Τι να πω βρε παιδί μου....nova είμαι ότι θέλω κάνω! Θα κάνω ένα τσεκ και στην ταράτσα, μήπως με μικρορυθμίσεις του lnb βελτιωθεί κάτι. Δυστυχώς έχω και εγώ "το πιατάκι του καφέ":HTEHETH63: που δίνει η κυρία και είμαι και νότια. Οπότε αν είναι πρόβλημα από αυτούς τι κάνουμε; Περιμένουμε.....γιατί τα έξοδα είναι πολλά. (Ήδη έχω δώσει 300 σε καλώδια - διακόπτες κλπ για την νέα εγκατάσταση στο νέο σπίτι - και δέκα λεπτά για αποχαιρετηστήρια κάρτα να τους την στείλω με το που πάω!! Άντε γεια...![]()
με panasat 1110 ειμαι σχεδόν 2 χρόνια συνδρομητης και δεν υπαρχει μέρα να μην κάνει έστω και μια μικρη διακοπή ήχου 5 δευτερολεπτών, μερικές φορές μπορεί να κάνει και 2 λέπτα να επιστρέψει ο ήχος.και δεν λύνετε ουτε με κλείσιμο του δέκτη η αλλάγη καναλιου.Το ίδιο κι εγώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.