Έπεσε η NOVA????

2 Βροχές έκανε καλοκαιριάτικα στην αθηνα και στης δυο έπεσε. Δηλαδή το χειμώνα που θα είναι ποιο δύσκολα τα πράγματα με βροχές που θα είναι μέρες τι θα γίνετε ? Εδώ εβρεξε μερικά λεπτά.

Re: Απάντηση: Έπεσε η NOVA????

Πάντως εμένα συνεχίζει να πέφτει που και που.

Χρησιμοποιείς τον panasat;Τι λέει στην στάθμη σήματος και στην ακρίβεια;Με αυτόν τον καιρό θα έπρεπε πάνω από 80% η στάθμη σήματος και 100% η ακρίβεια(με 60άρι της νόβα τα παραπάνω,αλλιώς ένα καλά κεντραρισμένο πιάτο μπορεί να έχει και 100 ακρίβεια)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Έπεσε η NOVA????

Χρησιμοποιείς τον panasat;Τι λέει στην στάθμη σήματος και στην ακρίβεια;Με αυτόν τον καιρό θα έπρεπε πάνω από 80% η στάθμη σήματος και 100% η ακρίβεια(με 60άρι της νόβα τα παραπάνω,αλλιώς ένα καλά κεντραρισμένο πιάτο μπορεί να έχει και 100 ακρίβεια)

Μπορεί να έχει μετακινηθεί το πιάτο. Θα το δω.

παιδιά ψιλοάσχετο έχει παρατηρήσει κανείς ανα τακτικά χρονικά διαστήματα κολλήματα με τον πανασατ 1110 στην εικόνα και στον ήχο?

@@ σας τα 2 ειναι, βροχες και μακαριες. Τα αλλα πακετα γιατι παιζαν.... Δυο μερες εφυγα και τα καναν σκατα εκει στην γοβα. Το προβλημα δεν ειναι απο καιρο, αλλα δεν το καταλαβατε ολοι σας. Ετσι πως παει το πραμα δεν την βλεπω καλα.

Η νόβα έχει συνεχείς διακοπές στον ήχο ανεξάρτητα με τον καιρό,παραξένως δεν έχω δει διακοπή στο eurosport πχ αλλά μόνο στα δικά της...

Γιατί πολύ απλά το Eurosport δεν είναι μετάδοση της NOVA! Η κάρτα της το ανοίγει από τη δικιά του συχνότητα, καμία σχέση λοιπόν με κανάλια που διαχειρίζεται η εν λόγω συνδρομητική πλατφόρμα σε αποκλειστικότητα!

Η νόβα έχει συνεχείς διακοπές στον ήχο ανεξάρτητα με τον καιρό,παραξένως δεν έχω δει διακοπή στο eurosport πχ αλλά μόνο στα δικά της...

Μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις τον εξοπλισμό σου, εγώ βλέπω 4-5 ώρες τη μέρα nova τα τελευταία χρόνια και δεν έχω παρατηρήσει ούτε μια διακοπή ήχου.

Στα 6 χρόνια που έχω nova θυμάμαι νομίζω άλλη μια φορά να έχει πέσει μαύρο για λίγο, την καταστροφή φέρατε...

Απάντηση: Re: Έπεσε η NOVA????

Γιατί πολύ απλά το Eurosport δεν είναι μετάδοση της NOVA! Η κάρτα της το ανοίγει από τη δικιά του συχνότητα, καμία σχέση λοιπόν με κανάλια που διαχειρίζεται η εν λόγω συνδρομητική πλατφόρμα σε αποκλειστικότητα!

Για αυτό το έθεσα και σαν παράδειγμα.

Μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις τον εξοπλισμό σου, εγώ βλέπω 4-5 ώρες τη μέρα nova τα τελευταία χρόνια και δεν έχω παρατηρήσει ούτε μια διακοπή ήχου.

Στα 6 χρόνια που έχω nova θυμάμαι νομίζω άλλη μια φορά να έχει πέσει μαύρο για λίγο, την καταστροφή φέρατε...

Πρόβλημα του 1110 πρέπει να είναι,αυτοί λένε ότι για το πρόβλημα ευθύνεται το scart,αλλά δεν είμαι και σίγουρος,δεν το έχω κοιτάξει.

Το ίδιο κι εγώ.

Έχετε κανένα πρόβλημα σήμερα; Αν και μου φαίνεται ότι κάτι τρέχει με πιάτο - lnb και δεν είναι της nova, σήμερα από τις 9 το πρωί η μία τηλεόραση εμφανίζει μια οριζόντια "γραμμή" με χιόνια πάχους δύο εκ. η οποία εμφανίζεται σε διάφορα σημεία της τηλεόρασης. Μου θυμίζει τις παρεμβολές που κάνει η αναλογική κεραία αν περάσει μηχανή κοντά. Και η δεύτερη τηλεόραση κάνει έντονα πιξελιάσματα. Έχω τον pvr της nova και στις ενδείξεις σήματος μου βγάζει ένταση για την πρώτη 63% και ακρίβεια 86% και για την δεύτερη ένταση 55% και ακρίβεια από 30% - 75%!
Μάλλον κάτι παίζει με το πιάτο...

τον τελευταιο καιρο πρεπει να μεταδιδει οριακα και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.
ο γειτονας απεναντι με μαμα πιατο,εχει κοψιματα συνεχως
(ανεξαιρετως καιρου).
ο ξαδερφος μου παλι με μαμα πιατο,τα ιδια.
εγω με 1μετρο δεν εχω κανενα προβλημα.
κατι παιζει...

Τι να πω βρε παιδί μου....nova είμαι ότι θέλω κάνω! Θα κάνω ένα τσεκ και στην ταράτσα, μήπως με μικρορυθμίσεις του lnb βελτιωθεί κάτι. Δυστυχώς έχω και εγώ "το πιατάκι του καφέ":HTEHETH63: που δίνει η κυρία και είμαι και νότια. Οπότε αν είναι πρόβλημα από αυτούς τι κάνουμε; Περιμένουμε.....γιατί τα έξοδα είναι πολλά. (Ήδη έχω δώσει 300 σε καλώδια - διακόπτες κλπ για την νέα εγκατάσταση στο νέο σπίτι - και δέκα λεπτά για αποχαιρετηστήρια κάρτα να τους την στείλω με το που πάω!! Άντε γεια...-bye-

Τι να πω βρε παιδί μου....nova είμαι ότι θέλω κάνω! Θα κάνω ένα τσεκ και στην ταράτσα, μήπως με μικρορυθμίσεις του lnb βελτιωθεί κάτι. Δυστυχώς έχω και εγώ "το πιατάκι του καφέ":HTEHETH63: που δίνει η κυρία και είμαι και νότια. Οπότε αν είναι πρόβλημα από αυτούς τι κάνουμε; Περιμένουμε.....γιατί τα έξοδα είναι πολλά. (Ήδη έχω δώσει 300 σε καλώδια - διακόπτες κλπ για την νέα εγκατάσταση στο νέο σπίτι - και δέκα λεπτά για αποχαιρετηστήρια κάρτα να τους την στείλω με το που πάω!! Άντε γεια...-bye-

μην σε παρω στο λαιμο μου-ισως ειναι τυχαιο.
βλεπω ομως πολλα παραπονα.

Λοιπόν κουφο! Έκανα restart τον δέκτη και η tv1 έστρωσε! Με ένταση 63% και ακρίβεια 88%. Στην ανίχνευση σήματος για την 2η tv η ακρίβεια εξακολουθεί να παίζει από το 70% στο 12%! Θα βγω στην ταράτσα τώρα. Το θέμα με την ακρίβεια του σήματος, μπορεί να διορθωθεί με το lnb ή θα θέλει και το πιάτο "παίξιμο";

Κανονικά θέλεις πεδιόμετρο,αλλά προσπάθησε σρχηκά με το lnb.

Re: Απάντηση: Re: Έπεσε η NOVA????

Το ίδιο κι εγώ.
με panasat 1110 ειμαι σχεδόν 2 χρόνια συνδρομητης και δεν υπαρχει μέρα να μην κάνει έστω και μια μικρη διακοπή ήχου 5 δευτερολεπτών, μερικές φορές μπορεί να κάνει και 2 λέπτα να επιστρέψει ο ήχος.και δεν λύνετε ουτε με κλείσιμο του δέκτη η αλλάγη καναλιου.

Λοιπόν βγήκα στην ταράτσα και το μόνο που έκανα είναι να αλλάξω θέσεις στα καλώδια του quad lnb. Το αποτέλεσμα: Έφυγαν τα πιξελιάσματα και από τις δύο tv. Αλλά.... Η μια έχει ένταση 75% και ακρίβεια 85% και η δεύτερη τώρα 18% ένταση και ακρίβεια 89%. Το τρίτο καλώδιο, σε όποιο tuner από τα τρία του δέκτη και να το βάλω...0% + 0%! Από το ίδιο lnb είναι λογικό να υπάρχουν τέτοιες διαφορές ή να πάω να πάρω ένα νέο; Αυτό που έχω τώρα είναι του πακέτου με 0,6db.
Sorry αν βγαίνω off topic!-bye-