+++1το "πρόβλημα" οφειλόταν στο uplink και όχι στις καιρικές συνθήκες (αφού την ίδια ώρα όλοι οι υπόλοιποι tp του hotbird δούλευαν κανονικά).
Αν και ετεροχρονισμένη απάντηση, το "πρόβλημα" οφειλόταν στο uplink και όχι στις καιρικές συνθήκες (αφού την ίδια ώρα όλοι οι υπόλοιποι tp του hotbird δούλευαν κανονικά). Δε νομίζω το uplink να επηρεάστηκε από τον καιρό, αφού χρησιμοποιούν πολύ μεγάλες κεραίες. Κάποιο άλλο τεχνικό πρόβλημα θα είχαν.
Άκουσα και μία φήμη για παρεμβολές στο δορυφόρο από αγανακτισμένους Άραβες ιδιοκτήτες payservers, αλλά δε νομίζω να ευσταθούν.
Όντως το uplink δεν πέφτει τόσο εύκολα όσο νομίζουμε,όντως θα έγινε κάτι άλλο και θα το δικαιολόγησαν έτσι..
Αν και ετεροχρονισμένη απάντηση, το "πρόβλημα" οφειλόταν στο uplink και όχι στις καιρικές συνθήκες (αφού την ίδια ώρα όλοι οι υπόλοιποι tp του hotbird δούλευαν κανονικά). Δε νομίζω το uplink να επηρεάστηκε από τον καιρό, αφού χρησιμοποιούν πολύ μεγάλες κεραίες. Κάποιο άλλο τεχνικό πρόβλημα θα είχαν.
Άκουσα και μία φήμη για παρεμβολές στο δορυφόρο από αγανακτισμένους Άραβες ιδιοκτήτες payservers, αλλά δε νομίζω να ευσταθούν.
Aυτό το ξέρουμε ή το υποθέτουμε; :ears:
Το πιάτο με το οποίο ανεβαίνει το uplink στον δορυφόρο δεν είναι ούτε 60,ούτε 80 cm αλλά πολύ μεγαλύτερο.Οπότε και δεν μπορούμε να λέμε με τόση φυσικότητα ότι έπεσε το uplink.
Κάνεις υποθέσεις όμως ακόμα.
Κανένας δεν είπε ότι έχουν 60άρι πιάτο , δεν παίζει κανένας με τα Uplink.
Aπλά είναι περίεργη η ώρα που συνέβη εν μέσω μεγάλης καταιγίδας.
Δεν ξέρω πραγματικά τι συνέβη, απλά θα πω πως το σήμα χάθηκε στους πομπούς και μόνο της νόβα από τον Hotbird και όχι μονομιάς σε όλους, και αργότερα όταν ήρθε το σήμα ήρθε περιοδικά σε ένταση.
Υπόψιν θεσ/νίκη είχαμε καλοκαιρία.
Θα μου πεις με τι ασχολούμαστε τώρα, αλλά καλό είναι όταν λέμε κάτι να το τεκμηριώνουμε.
Έχετε υπόψη ότι οι συχνότητες είχαν πέσει πριν έρθει η κακοκαιρία στη Αθήνα και μάλιστα είχε και ελαφριά λιακάδα όταν αναφέρθηκε εδώ και σε άλλα φόρα ότι δεν έχει σήμα η νόβα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.