...ηρωικά μεν στη χειρότερη ώρα δε... και κάπως απότομα μου φάνηκε !!! :BXVZCBXZ6:
Πάνω που με τις ρυθμίσεις του Μανώλη (μάλλον ακόμα θα τσιμπάει τέτοια ώρα.... έμαθα ότι πέρασε από του Μιχάλη
!!!) είχα μια εικόνα όπως την... ονειρευόμουνα, η λάμπα του 600ρη παρουσίασε έντονη και απότομη πτώση φωτεινότητας λίγο πριν τις 700 ώρες λειτουργίας.
Μέχρι τώρα, η απόδοσή της ήταν σταθερή και αν έπεφτε η έντασή της, έπεφτε πολύ σταδιακά χωρίς να γίνεται αντιληπτή.
Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει η εικόνα μου, ακόμα κι έτσι, αλλά δεν έχει πλέον την ζωντάνια στα χρώματα που είχα συνηθίσει. Να πω, ότι έχω δει σε φίλους, προβολείς με ρυθμισμενη φωτεινότητα ίσως και χαμηλότερα από όπως δείχνει τωρα ο δικός μου (λόγω επιλογής τους) αλλά σε μένα μου άρεσε να δείχνει ζωηρά και έντονα.
Το μαύρο οφείλω να πω ότι βελτιώθηκε σε ...μεγάλο βαθμό (ουδέν κακό αμιγές καλού) αλλά.... θέλω πίσω τα χρώματά μου ....:BDGBGDB55:
Το να αλλάξω λάμπα από τώρα δεν το βλέπω...
Το να αλλάξω mode επίσης, μια και εκτός των TB1 και ΤΒ2 όλα τα άλλα είναι υπερβολικά θορυβώδη...
Κάτι ρυθμίσεις που έχει το μενού φωτίζουν μεν δημιουργούν πέπλο δε...
Υπάρχει καμμιά ..."μπακαλίστικη" λύση για την αύξηση της φωτεινότητας?
Να φέρω τον προβολέα πιο κοντά στην οθόνη?
Να αλλάξω gamma/brightness/contrast?
Να .... φρεσκάρω ξανά τον τοίχο?
Να ζητήσω αντικατάσταση στα πλαίσια της εγγύησης?(βάζοντας και ολίγη από ανομοιομορφία, σκόνες, σύγκλιση)
Να πάρω τον 1000ρη? (Του Μελίδη ??? :BDGBDGB53: )
Πάνω που με τις ρυθμίσεις του Μανώλη (μάλλον ακόμα θα τσιμπάει τέτοια ώρα.... έμαθα ότι πέρασε από του Μιχάλη
Μέχρι τώρα, η απόδοσή της ήταν σταθερή και αν έπεφτε η έντασή της, έπεφτε πολύ σταδιακά χωρίς να γίνεται αντιληπτή.
Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει η εικόνα μου, ακόμα κι έτσι, αλλά δεν έχει πλέον την ζωντάνια στα χρώματα που είχα συνηθίσει. Να πω, ότι έχω δει σε φίλους, προβολείς με ρυθμισμενη φωτεινότητα ίσως και χαμηλότερα από όπως δείχνει τωρα ο δικός μου (λόγω επιλογής τους) αλλά σε μένα μου άρεσε να δείχνει ζωηρά και έντονα.
Το μαύρο οφείλω να πω ότι βελτιώθηκε σε ...μεγάλο βαθμό (ουδέν κακό αμιγές καλού) αλλά.... θέλω πίσω τα χρώματά μου ....:BDGBGDB55:
Το να αλλάξω λάμπα από τώρα δεν το βλέπω...
Το να αλλάξω mode επίσης, μια και εκτός των TB1 και ΤΒ2 όλα τα άλλα είναι υπερβολικά θορυβώδη...
Κάτι ρυθμίσεις που έχει το μενού φωτίζουν μεν δημιουργούν πέπλο δε...
Υπάρχει καμμιά ..."μπακαλίστικη" λύση για την αύξηση της φωτεινότητας?
Να φέρω τον προβολέα πιο κοντά στην οθόνη?
Να αλλάξω gamma/brightness/contrast?
Να .... φρεσκάρω ξανά τον τοίχο?
Να ζητήσω αντικατάσταση στα πλαίσια της εγγύησης?(βάζοντας και ολίγη από ανομοιομορφία, σκόνες, σύγκλιση)
Να πάρω τον 1000ρη? (Του Μελίδη ??? :BDGBDGB53: )
Last edited: