Αν θελει κυρίως jpg ναι, αν θελει raw , πρέπει να πάει σε pro.
Στο RAW τι θέμα θα έχει που θα τον κρατάει πίσω το απλό Γιάννη;
Αν θελει κυρίως jpg ναι, αν θελει raw , πρέπει να πάει σε pro.
Οποίο και να πάρεις Γιώργο μια χαρά θα είσαι, προσωπικά είμαι με το Ipad air του 2019 και δεν βρίσκω κυριολεκτικά κανένα λόγω να το αλλάξω, σφαίρα πάνε όλα, εξαιρετική οθόνη και Photo και Video editing νεράκι. Πάντως να ξέρεις ότι παίζουν πολλές αγγελίες σε νορμαλ τιμές για Ipad pro του 2018, θα σου έλεγα πάρε όποιο από αυτά βρεις πιο φτηνά καθώς ολα είναι εξαιρετικά, απέφυγε μόνο την απλή σειρά λόγω της οθόνης κυρίως.Καλησπέρα σε όλους σας.Σκέφτομαι να προβώ στην αγορα ενός ıpad,αγοραζοντας ταυτοχρονα το Affinity Photo για να κανω επεξεργασία.Το ερώτημά μου ειναι,με το Ipad Air 10.9 (2020) ειμαι καλυμμένος ή πρέπει να παω στήν αγορά iPad Pro 2021;
Για να συνδέσεις σκληρό πάνω θες Usb C οπότε Ipad air 2020 και Ipad pro 2018/2020/2021 και είσαι μια χαρά. Πάρε όποιο από αυτά βρεις πιο φτηνό και είσαι έτοιμος!!Ευχαριστω πολυ κυριοι για τις απαντησεις σας.Ποια απλη σειρα Νικολα μου λες να αποφυγω;
Υ.Γ.Θα εχω την δυνατότητα να συνδεσω σκληρο πανω για να μεταφέρω ολα τα επεξεργασμενα αρχεια ή να βαλω τον καταλογο του Affinity εκει;
Καταρχην ευχαριστω πολυ Κωστα για την αναλυτικη περιγραφη που εκανες παραπανω.Νικολα ποιος ειναι ο ανταπτορας+SD card που χρησιμοποιεις;Μια από τα ίδια Κώστα, και εγώ με Lighting θύρα είμαι του Ipad Air 2019 και δεν έχω κάποιο πρόβλημα (σαφώς βέβαια καλύτερα αν έχει κάποιος usb-c), έχω τον ίδιο αντάπτορα με εσένα και τον SD card reader. Η επεξεργασία φώτος γίνεται σφαίρα, απλά χρησιμοποιώ κυρίως το Pixelmator Photo που είναι εξαιρετικό και γρήγορα για αυτά που θέλω, κάνει και συνολική επεξεργασία πολλών αρχείων αν θες και διαβάζει και από φακέλους. Και για τον χώρο συμφωνώ, εμένα είναι 256gb και το θεωρώ το Minimum για ipad, σε ταξίδι περνάω όλες τις φώτος/βίντεο μέσα σε αυτό έτσι έχω και Backup και γρήγορη επεξεργασία κάνω. Για πιο αναλυτικό editing καταφεύγω στην μεγάλη οθόνη του υπολογιστή στην συνέχεια γιατί να πω την αλήθεια με τις 10-11 ίντσες των Ipad δεν μπορείς να κάνεις 100% αυτά που θες.
Υ.Γ. Στα υπόψη και μια αγορά NVME δίσκου όπως αναφέρεις, τον σκέφτομαι καιρό και αν βρω καμία καλή τιμή ή στο Blackfriday τον Νοέμβριο θα χτυπήσω έναν.
Υ.Γ. Με το νέο Ipados τον Σεπτέμβριο πάντως θα βελτιωθεί πολύ η όλη εμπειρία Backup, αρχεία κλπ. Θα πάρει νέα πνοή το Ipad ακόμα και τα παλιά που έχουμε εμείς, δεν βρίσκω πραγματικά κανένα λόγο να το αλλάξω, ίσως μόνο αν βγει σε 10-11αρι κάποια στιγμή με miniled που θα δείχνει τις φώτος και τα βίντεο ακόμα καλύτερα!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.