Epg 7 Days,test

Re: Απάντηση: Epg 7 Days,test

Αντε παλι πρωι πρωι βρε ορεξη εχεις.
Και βρε malakudi τι σκας?κανε και εσυ αυτο που εκανε και δωστα μετα εδω μεσα να τα δει ο κοσμος.

Εγώ αυτό που έφτιαξα για nabilo έγραψα αμέσως πως το 99% του credit πρέπει να πάει στον Τάσο Μπασούκο για το tv_grab_el script του. Επίσης έγραψα πως το utility που χρησιμοποιώ είναι κατά πολύ βασισμένο στο source του crossepg.

Δε μου αρέσουν οι "κλέφτες" του open source, αυτό είναι όλο ...

Τωρα λες βαρια πραματα,αντε τωρα να δουμε τι θα απαντηση και ο devilcosta.
open source ειναι ανοικτο λογισμικο,οποτε οποιος θελει κανει και οτι θελει.
Αλλα απο την αλλη υπαρχει καποιο στοιχειο που λες οτι ο devilcosta εχει αντιγραψει το script και οτι πανω σε αυτο εκανε την προσπαθεια αυτη?

Τωρα λες βαρια πραματα,αντε τωρα να δουμε τι θα απαντηση και ο devilcosta.
open source ειναι ανοικτο λογισμικο,οποτε οποιος θελει κανει και οτι θελει.
Αλλα απο την αλλη υπαρχει καποιο στοιχειο που λες οτι ο devilcosta εχει αντιγραψει το script και οτι πανω σε αυτο εκανε την προσπαθεια αυτη?

τα filenames είναι τυχαία ίδια με το plugin του milo;

open souce δε σημαίνει πως κάνω ότι θέλω. Σημαίνει πως δίνω κώδικα πίσω, κάτι που ο devilcosta δεν έκανε και τον καλώ να κάνει. Αλλά αν δώσει κώδικα ίσως δούμε πως δεν έκανε καμία αλλαγή. Λέω, ίσως ...

Βλέπω το πας μακριά,και δεν βλέπω τον λόγο γιατί δεν είχα ποτε σχέση μαζί σου που να δικαιολογεί αυτή την επιθετικότητα,αν και βλέπω πολύ καλά ότι είναι λόγου ζήλιας
που δεν κατάφερες να το κανεις εσύ.

Μιλάς για πράγματα που υποθέτεις, και προσβάλεις χωρίς να έχεις ιδέα

Για το αρχείο xml δεν θα δώσω credit σε κανέναν, γιατί δεν είναι μονο το αρχείο του Τάσου που κάνει αυτή την δουλειά,αλλα που να το ξέρεις τα περιμένεις έτοιμα.

Για το plugin και τα υπόλοιπα αναφέρθηκα πιο πάνω.

Δημιούργησα το αρχείο xml που διαβάζετε και μετατρέπεται σε epg.dat για το epg στα αγγλικά, από τα epg -epgimport-xmltvimport (ambrosa milo ) αλλα τα έβγαλα ξεχωριστά για να έχουνε μονο τα ελληνικά epg sources

Μιλάς για code source,ηθική,credits,gpl, κλ κλ ,και ανεβάζεις ένα epg.dat που μας λες ότι το έγραψες από code source του crossepg την στιγμή που δεν έχεις καταφέρει να αναπαράγεις το αρχείο xml,που για αυτό τρώγεσαι,αυτό να το περάσεις σε άλλους όχι σε εμενα.

Το αρχείο που αναπαράγεις προέρχεται από το crossepg, αλλα το crossepg το αναπαράγει από αρχείο csv που δεν δημιούργησες εσύ,αλλα κάποιοι άλλη,εδώ δεν τίθεται θέμα ηθικής?

Το Αρχείο το δικό μου που ανεβάζω δεν υπάρχει αλλου ακόμα ,και είναι αποδειγμένο ότι μετατρέπεται σε epg.dat από τα plugin

Από την άρχει είσαι επιθετικός,υποθέτεις και ζητάς απόδειξης,με την σειρά σου να απόδειξης ότι και εσύ δεν είσαι σαν και εμενα που κλέβω την δουλειά τον άλλον και την περνάω για δικια μου

Σιγά μη ζηλέψω τις ικανότητές σου στην αρπαγή κώδικα open source. Εγώ ότι κάνω λέω ακριβώς ποιες είναι οι πηγές μου και τι κώδικα άλλων έχω χρησιμοποιήσει.

Αντί στο πρώτο σου post για το plugin σου να αναφέρεις από που είναι ο κώδικας, έκανες το μουγκό. Ο λόγος που δεν έδωσες .py files είναι προφανής, για να μη δούμε από που πήρες τον κώδικα. Ο milo δίνει .py files, εσύ όμως όχι.

Το xmltv αρχείο είναι απίθανο να μη το παράγεις από το script του Τάσου, πολύ απλά γιατί θα ήταν χαζό εκ μέρους σου να "ξαναανακαλύψεις" τον τροχό.

Το δικό μου epg.dat παράγεται από xmltv output του Τάσου, αφού περάσει από το utility tv_sort των xml-utils. Έπειτα, κάνοντας χρήση ενός utility του οποίου των κώδικα θα δώσω σύντομα, μιας και βασίζεται στο επίσης open source crossepg, μετατρέπεται σε epg.dat. Ουσιαστικά άλλαξα το crossepg_import ώστε να διαβάζει xml αντί για csv, και με το crossepg_dbconverter μετατρέπεται σε epg.dat. Δε δίνω τώρα τον κώδικα γιατί πολύ απλά θέλω να προθέσω τη δυνατότητα για cetegories αλλά και τους ηθοποιούς, όπως μου έχουν ζητήσει.

Αντί να επιτίθεσαι λοιπόν, δώσε τα .py αρχεία για να δούμε αν έκανες καμιά αλλαγή στο plugin του Milo ή είναι 100% αντιγραφή της δουλειάς του άλλου.

Για να σου λύσω και αυτή την απορία πάρε την έξοδο τον καναλιών που δεν έχει καμια σχέση με αυτά που αναφέρεις,τάσου μήτσου και δεν ξέρω τι άλλο

channelInfo.xml

Εσύ άρχισες την επίθεση,και έχω δόση credits σε όλους για το plugin,εκτος του αρχείου xml

Απόδειξε και εσύ ότι γραφής το xml από το crossepg ,και άσε τα θέλω να συμπληρώσω,δώσε και εσύ τα .pyc που και όχι τα py που γράφουνε το xml

Όμως δεν θα δόσης τίποτα γιατί δεν υπάρχουνε

το τι έχουν προσφέρει ελληνικές ομάδες πάνω σε enigma 1 και τώρα σε enigma 2 μάλλον οι περισσότερη εδώ μέσα να μην γνωρίζουν, οπότε απλά να ενημερώσω και να υπενθυμίσω

το εβδομαδιαίο πρόγραμμα nova είναι σχεδόν από τότε που υπάρχει το enigma 2 μέσα στο sgc menu
με το που βγήκε το drtic ενσωματώθηκε πρώτο για τα ελληνικά μέσα στο sgc menu, με όλοι την βάση δεδομένων από το enigma1
υπήρχε πάντα η δυνατότητα να εγκαταστήσεις διάφορα plugin μέσα από αυτό αν δεν το είχε το server του image,και πρόσφατα και emu σε cvs image
επίσης εγκατάσταση και upgrade μέσα από sgc menu για το barryallen για όσους τα έβρισκαν σκούρα με telnet
διάφορα skin pal και hd μάλλον είναι στα εύκολα οπότε τα αφήνω έξω

εντελώς τυχαία σε όλα αυτά έχει χέρι και ο devilcosta

να θυμίσω επίσης ότι πριν μερικούς μήνες κάποιοι μας υποσχέθηκαν nova epg (μπράβο τους για την προσπάθεια και το χρόνο που σπατάλησαν )
μετά όμως κάποιος άλλος έρχεται και λέει παίδες δοκιμάστε κάτι ,epg nova για όλα τα image να το παλέψουμε μαζί για τα bugs
και εμείς του λέμε σιγά ρε φιλε γιατί κλέβεις εμάς που το ξεκινήσαμε πρώτοι και δεν μας δίνεις και την δουλειά σου για να πάρουμε τα εύσημα εμείς σαν ήρωες του φόρουμ

απορώ με τους moderator που δεν έχουν πάρει θέσει ακόμα μιας και ξέρουν πολύ καλά το ποιος έχει προσφέρει τι

φιλε @malakudi ποσώς με ενδιαφέρει τι θα γράψεις μιας και δεν πρόκειται να το διαβάσω

να είστε όλοι καλά

Για να σου λύσω και αυτή την απορία πάρε την έξοδο τον καναλιών που δεν έχει καμια σχέση με αυτά που αναφέρεις,τάσου μήτσου και δεν ξέρω τι άλλο

channelInfo.xml

Εσύ άρχισες την επίθεση,και έχω δόση credits σε όλους για το plugin,εκτος του αρχείου xml

Απόδειξε και εσύ ότι γραφής το xml από το crossepg ,και άσε τα θέλω να συμπληρώσω,δώσε και εσύ τα .pyc που και όχι τα py που γράφουνε το xml

Όμως δεν θα δόσης τίποτα γιατί δεν υπάρχουνε

Άρα παραδέχεσαι πως το plugin είναι του milo και δεν έκανες καμία αλλαγή; Κάτι είναι κι αυτό.

Το channelinfo αλλάζει με ένα απλό find and replace, για χαζούς μας περνάς; Θες να μας πεις πως έχεις φτιάξει δικό σου Perl script (ή σε άλλη γλώσσα) που κάνει grab το EPG της nova και δε χρησιμοποίησες καθόλου του Τάσου; Αμφιβάλλω, αλλά να το δεχτώ. Και πάλι όμως έχεις υποχρέωση να αναφέρεις ότι το Plugin είναι του Milo και να δίνεις και τα .py αρχεία, είτε έχεις κάνει αλλαγές είτε όχι.

Θα δώσω πολλά, και πρωτ' απ' όλα θα δώσω τις αλλαγές στο plugin του milo για να υποστηρίζει ελληνικά. Αλλαγές που τις έχω ήδη δώσει στον Milo και θα ενσωματωθούν σε επόμενη έκδοση. Πάρε προσωρινά για να αρχίσεις να μαθαίνεις:

Code:
mpserver:~/2/2# diff xmltvconverter.py 1/xmltvconverter.py
40c40,45
<     return r.encode('iso-8859-7')
---
>     try:
>       # latin-1 is DVD default charset
>       return r.encode('latin-1')
>     except:
>       # Enigma DVB encoding for UTF8 is a string that starts with 0x15?
>       return '\x15' + r.encode('utf-8')

Code:
mpserver:~/2/2# diff epgdat.py 1/epgdat.py
163,164c163,164
<         self.s_B3sBB = struct.Struct("B3sBB")
<         self.s_3sB = struct.Struct("3sB")
---
>         self.s_B3sBBB = struct.Struct("B3sBBB")
>         self.s_3sBB = struct.Struct("3sBB")
178c178
<         res = self.s_3sB.pack('gre', len(s)) + str(s) + "\0"
---
>         res = self.s_3sBB.pack('eng', len(s)+1, 0x05) + str(s) + "\0"
189c189
<             sres = self.s_B3sBB.pack((i << 4) + (num_tot_desc-1),'gre',0x00,len(ssub)) + str(ssub)
---
>             sres = self.s_B3sBBB.pack((i << 4) + (num_tot_desc-1),'eng',0x00,len(ssub)+1,0x05) + str(ssub)

το τι έχουν προσφέρει ελληνικές ομάδες πάνω σε enigma 1 και τώρα σε enigma 2 μάλλον οι περισσότερη εδώ μέσα να μην γνωρίζουν, οπότε απλά να ενημερώσω και να υπενθυμίσω

το εβδομαδιαίο πρόγραμμα nova είναι σχεδόν από τότε που υπάρχει το enigma 2 μέσα στο sgc menu
με το που βγήκε το drtic ενσωματώθηκε πρώτο για τα ελληνικά μέσα στο sgc menu, με όλοι την βάση δεδομένων από το enigma1
υπήρχε πάντα η δυνατότητα να εγκαταστήσεις διάφορα plugin μέσα από αυτό αν δεν το είχε το server του image,και πρόσφατα και emu σε cvs image
επίσης εγκατάσταση και upgrade μέσα από sgc menu για το barryallen για όσους τα έβρισκαν σκούρα με telnet
διάφορα skin pal και hd μάλλον είναι στα εύκολα οπότε τα αφήνω έξω

εντελώς τυχαία σε όλα αυτά έχει χέρι και ο devilcosta

να θυμίσω επίσης ότι πριν μερικούς μήνες κάποιοι μας υποσχέθηκαν nova epg (μπράβο τους για την προσπάθεια και το χρόνο που σπατάλησαν )
μετά όμως κάποιος άλλος έρχεται και λέει παίδες δοκιμάστε κάτι ,epg nova για όλα τα image να το παλέψουμε μαζί για τα bugs
και εμείς του λέμε σιγά ρε φιλε γιατί κλέβεις εμάς που το ξεκινήσαμε πρώτοι και δεν μας δίνεις και την δουλειά σου για να πάρουμε τα εύσημα εμείς σαν ήρωες του φόρουμ

απορώ με τους moderator που δεν έχουν πάρει θέσει ακόμα μιας και ξέρουν πολύ καλά το ποιος έχει προσφέρει τι

φιλε @malakudi ποσώς με ενδιαφέρει τι θα γράψεις μιας και δεν πρόκειται να το διαβάσω

να είστε όλοι καλά

Το πρόγραμμα της nova σε ένα plugin είναι παντελώς άχρηστο. Αν δεν είναι ενσωματωμένο μέσα στο EPG του dreambox, τι να το κάνεις;

Δε ξέρω για ομάδες και τι έχουν προσφέρει. Εγώ είδα κάποιον να βγάζει ένα plugin με ένα xml αρχείο και να λέει πως είναι δικό του, ενώ από τη πρώτη στιγμή κατάλαβα πως είναι ίδιο με το plugin του Milo. Το οποίο ποτέ δεν το αναφέρατε.

Ζητάς να επέμβουν οι moderators για ποιο θέμα; Ότι γράφω το συνοδεύω με στοιχεία. Ο devilcosta οικιοποιήθηκε ένα plugin άλλου και το εμφάνισε για δικό του. Ποτέ δεν ανέφερε ότι είναι του Milo, παρά μόνο μετά τη δική μου παρέμβαση.

Η προσφορά όλων κρίνεται, και δε περιμένω από εσένα να μου πεις για τη δική μου προσφορά. Αν δεν διαβάσεις τα ποστ μου εσύ θα χάσεις, γιατί συνήθως περιέχουν ουσία.

Δώσε και εσύ τα credits εκεί που κλέβεις το epg.dat

Δεν κλέβω κανένα epg.dat, έγραψα αναλυτικότατα πως παράγεται, και πλέον μπορώ να το παράγω και με το Plugin του Milo με τις αλλαγές που έδωσα.

Δεν απαντάς σε αυτά που έγραψα, άρα να υποθέσω πως πλέον παραδέχεσαι πως το plugin σου είναι του milo χωρίς καμία αλλαγή.

Γιατί δεν είμαι κακός όπως εσύ,και γιατί σέβομαι το forum
δεν θα πω από που προέρχεται το epg.dat που περνάς για δικά σου,μπορώ όμως να το αποδείξω συγκρίνοντας τα αρχεία σου με αυτά που προέρχονται από αλλου και μπορώ να τα ανεβάσω αν θέλεις για να τα συγκρίνουνε ορισμένη,ακόμα να δώσω και url,το δικό σου και το άλλο,έχω και τα δυο σημερινά

Με το crossepg δεν μπορείς να αναπαράγεις το xml αλλιώς θα το έκανες και δεν θα είχες ασχοληθεί καθόλου με το plugin,και σε πληροφορώ όταν ο milo ένταξη τα ελληνικά και το αναπαράγεις θα δεις με έκπληξη ότι το epg που ανεβάζεις με αυτό του milo τα προγράμματα δεν θα έχουνε την ίδια σειρά.

Γιατί δεν είμαι κακός όπως εσύ,και γιατί σέβομαι το forum
δεν θα πω από που προέρχεται το epg.dat που περνάς για δικά σου,μπορώ όμως να το αποδείξω συγκρίνοντας τα αρχεία σου με αυτά που προέρχονται από αλλου και μπορώ να τα ανεβάσω αν θέλεις για να τα συγκρίνουνε ορισμένη,ακόμα να δώσω και url,το δικό σου και το άλλο,έχω και τα δυο σημερινά

Με το crossepg δεν μπορείς να αναπαράγεις το xml αλλιώς θα το έκανες και δεν θα είχες ασχοληθεί καθόλου με το plugin,και σε πληροφορώ όταν ο milo ένταξη τα ελληνικά και το αναπαράγεις θα δεις με έκπληξη ότι το epg που ανεβάζεις με αυτό του milo τα προγράμματα δεν θα έχουνε την ίδια σειρά.

Για να μη μπερδεύουμε και όσους μας διαβάζουν, προφανώς αναφέρεσαι στο csv που έχει το rudream για το crossepg. Το δικό μου αρχείο δεν έχει καμία σχέση με αυτό και αν συνέπεσε ήταν καθαρά θέμα ότι πήραμε την ίδια ώρα dump. Άλλωστε το δικό μου από σήμερα έχει μέσα και το νέο κανάλι Disney Channel, ενώ το csv της rudream δε το έχει.

Στην επόμενη έκδοση του milo plugin που θα υποστηρίζει σωστά και τα ελληνικά, θα δεις και το όνομά μου στους συντελεστές που τον βοήθησαν. Γιατί πολύ απλά εγώ όταν βρίσκω κάτι πάνω σε open source κώδικα, το δίνω πίσω και δε προσπαθώ να το παίξω πως έφτιαξα δικό μου plugin από το 0.

Ακόμα περιμένουμε εκείνα τα .py files

Αυτό που ανέβαζες μέχρι σήμερα ήτανε το epg του RUDREAM δήθεν το έγραψες με το crossepg για να πουλάς μούρη,έχω το αρχείο σου για όσους ενδιαφέρονται

Αυτό που ανέβασες τώρα είναι από το xmltvimport που τα προγράμματα είναι λανθασμένα

Διαμόρφωσα το αρχείο xml και το προσάρμοσα να δουλεύει χωρίς την βοήθεια του milo,και κανενός αλλου,ενώ εσύ περιμένεις από αυτούς,φυσικά και ο Milo θα το κάνει και ο Rytec και πολύ άλλοι,εσύ όμως δεν είσαι ικανός να κανεις ούτε ένα ipk, και παίρνεις το epg τις rudream έτοιμο και το παρουσιάζεις χωρίς να κανεις εντελώς τίποτα,γιατί αλλιώς θα ανέβαζες το crossepg με το αρχείο δήθεν που γραφή

Αυτό που σε ενδιαφέρει εσένα είναι να γράφετε το όνομα σου κάπου,ενώ εμενα να βοηθάω όσο μπορώ να τους φίλους πάνω σε αυτό που αποκαλώ hobby

Δεν θα ασχοληθώ μαζί σου πια γράψε ότι θέλεις,και οποιος θέλει καταλαβαίνει, ποιος είναι ο κλέφτης:ernaehrung004:

Αυτό που ανέβαζες μέχρι σήμερα ήτανε το epg του RUDREAM δήθεν το έγραψες με το crossepg για να πουλάς μούρη,έχω το αρχείο σου για όσους ενδιαφέρονται

Αυτό που ανέβασες τώρα είναι από το xmltvimport που τα προγράμματα είναι λανθασμένα

Διαμόρφωσα το αρχείο xml και το προσάρμοσα να δουλεύει χωρίς την βοήθεια του milo,και κανενός αλλου,ενώ εσύ περιμένεις από αυτούς,φυσικά και ο Milo θα το κάνει και ο Rytec και πολύ άλλοι,εσύ όμως δεν είσαι ικανός να κανεις ούτε ένα ipk, και παίρνεις το epg τις rudream έτοιμο και το παρουσιάζεις χωρίς να κανεις εντελώς τίποτα,γιατί αλλιώς θα ανέβαζες το crossepg με το αρχείο δήθεν που γραφή

Αυτό που σε ενδιαφέρει εσένα είναι να γράφετε το όνομα σου κάπου,ενώ εμενα να βοηθάω όσο μπορώ να τους φίλους πάνω σε αυτό που αποκαλώ hobby

Δεν θα ασχοληθώ μαζί σου πια γράψε ότι θέλεις,και οποιος θέλει καταλαβαίνει, ποιος είναι ο κλέφτης:ernaehrung004:

Συνεχίζεις το παραλήρημα. Το αρχείο που φτιάχνω δεν έχει κανένα λάθος!!! Που τα είδες τα λάθη; Κανένα πρόγραμμα δεν είναι λανθασμένο. Να γράψουν όλοι αυτοί που το κατεβάζουν αν έχει λάθη ή όχι, έλεος!!!
Το αρχείο μου έχει και Disney Channel, ενώ της rudream δεν έχει. Το δικό μου έχει sub-tiltle ενώ της rudream δεν έχει. Το αρχείο μου θα έχει και category από σήμερα (το έφτιαξα από χτες αλλά έκανα λάθος, το σημερινό update θα παίζει και αυτό), της rudream δεν έχει.

Αυτό που σε ενοχλεί είναι ότι σε αποκάλυψα, και πετάς λάσπη για να θολώσεις τα νερά.

Σέβομαι την προσπάθεια των άλλων, γι' αυτό και το xml import για το crossepg θα δώσω στην κοινότητα μόλις είναι πλήρες, και τα patches για το milo plugin ώστε να δουλεύει με ελληνικά ήδη τα έχω δώσει στον Milo. Εσύ δεν έδωσες τίποτα, μόνο προσπάθησες να οικειοποιηθείς την δουλειά άλλου. Ακόμα περιμένουμε τα .py files.

Δεν το καταλαβαίνω όλο αυτό... ειλικρινά...

Αν και τιμώ τον malakudi για το χρόνο που αφιερώνει, οφείλω να πω ότι η "επίθεσή" του κατά τη γνώμη μου δεν χρειαζόταν. Σε κανένα σημείο των δημοσιεύσεών του ο devilcosta δεν "κοκορεύεται" για το plugin που δίνει ούτε δίνει την εντύπωση ότι παρουσιάζεται ως "σωτήρας". Νομίζω τον αδικείς με το μέγεθος της επίθεσής σου μιας και προεξοφλείς δόλο εκ μέρους του.

Για ό,τι και αν θέλεις να πεις υπάρχει πάντα και ο ευγενικός τρόπος ή έστω πιο διακριτικός. Το ότι και οι δύο δουλεύετε πάνω σε παρεμφερές project θα έπρεπε να ενώνει προσπάθειες και όχι να χωρίζει.

Γενικότερα, ακόμα και αν έχεις δίκιο, ο τρόπος που επιτέθηκες σε κάποιον που επί χρόνια προσφέρει στην ελληνική dreambox κοινότητα δεν είναι και ο πιο κομψός. Γιατί με τα λόγια σου, ουσιαστικά τον αποκαλείς δημοσίως "κλέφτη"...

Νομίζω είναι καλύτερα να σταματήσει εδώ η ένταση. Οι χρήστες δεν είναι κουτοί. Μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιήσει ότι θέλει και να κρίνει το μέγεθος ή την ουσία της προσπάθειας καθώς και να καταλάβει από που προερχονται οι πηγές της. Οι εκατέρωθεν προσβολές στερούν σοβαρότητα από το όλο εγχείρημα.

ΥΓ. Δεν είστε οι μοναδικοί developers που παρακολουθούν το forum αυτό. Σας τιμούμε για το ότι αφιερώνετε χρόνο που εμείς δεν μπορούμε να αφιερώσουμε λόγω υποχρεώσεων, ωστόσο πρέπει να γνωρίζετε ότι καταλαβαίνουμε ακριβώς αυτά που λέτε και γνωρίζουμε ακριβώς τι είναι αυτά που λέτε. Και λόγω του παραπάνω, γίνεται αμέσως αντιληπτό ποιος γνωρίζει "ακριβώς" τι κάνει και ποιος γνωρίζει "περίπου" τι κάνει.

Δεν το καταλαβαίνω όλο αυτό... ειλικρινά...

Αν και τιμώ τον malakudi για το χρόνο που αφιερώνει, οφείλω να πω ότι η "επίθεσή" του κατά τη γνώμη μου δεν χρειαζόταν. Σε κανένα σημείο των δημοσιεύσεών του ο devilcosta δεν "κοκορεύεται" για το plugin που δίνει ούτε δίνει την εντύπωση ότι παρουσιάζεται ως "σωτήρας". Νομίζω τον αδικείς με το μέγεθος της επίθεσής σου μιας και προεξοφλείς δόλο εκ μέρους του.

Για ό,τι και αν θέλεις να πεις υπάρχει πάντα και ο ευγενικός τρόπος ή έστω πιο διακριτικός. Το ότι και οι δύο δουλεύετε πάνω σε παρεμφερές project θα έπρεπε να ενώνει προσπάθειες και όχι να χωρίζει.

Γενικότερα, ακόμα και αν έχεις δίκιο, ο τρόπος που επιτέθηκες σε κάποιον που επί χρόνια προσφέρει στην ελληνική dreambox κοινότητα δεν είναι και ο πιο κομψός. Γιατί με τα λόγια σου, ουσιαστικά τον αποκαλείς δημοσίως "κλέφτη"...

Όταν δίνεις στον κόσμο να δοκιμάσει ένα plugin που είναι ηλίου φαεινότερο ότι είναι αντίγραφο στη χειρότερη ή derived work στην καλύτερη από το plugin του milo (το οποίο είναι derived work από άλλους προγενέστερους, e2_loadepg plugin κτλ) και ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, αλλά και δεν δίνεις τα source py files, τότε, ναι, είσαι "κλέφτης" του open source. Με δόλο ή από παράλειψη, δεν έχει σημασία.

Μετά από τόσες μέρες και τόσες αναφορές, δεν είδαμε κανένα py file από τον devilocosta, και δε πρόκειται να δούμε, γιατί πολύ απλά ο κώδικας είναι 100% ίδιος με του milo. Το xmltvconverter.pyc κάνοντάς το decompile δίνει ακριβώς το ίδιο source με το plugin του milo, και γι' αυτό άλλωστε δε μπορεί να κάνει import τα ελληνικά.

Επιπλέον για να καλύψει την αδυναμία του, πετάει λάσπη πως αντιγράφω το epg.dat από το csv της rudream. Το csv της rudream το χρησιμοποίησα σαν sample input για να τσεκάρω το output στις δοκιμές μου και τίποτ' άλλο. Έγραψα από την αρχή πως παράγεται το epg.dat που δίνω και έδωσα το credit εκεί που αρμόζει. Σιγά το δύσκολο να γράψεις ένα xml parser και να αλλάξεις το csv.c σε xml.c (από το crossepg_importer). Ο κώδικας ήταν 95% έτοιμος (libxml2 κτλ). Γι' αυτό και από την αρχή δε θεώρησα πως κάνω κάτι σημαντικό.

Το θέμα το ανέφερα απλά γιατί έχω μία αλλεργία στους "κλέφτες" του open source, that's all.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Epg 7 Days,test

...Το θέμα το ανέφερα απλά γιατί έχω μία αλλεργία στους "κλέφτες" του open source, that's all.

Δε νομίζω ότι για σένα είναι τόσο απλό. Τουλάχιστον δεν το δείχνεις...

Χωρίς καμμία αφορμή εκ μέρους του devilcosta (δεν διεκδίκησε credits, επαίνους ή οτιδήποτε σχετικό) μπήκες στον κόπο να ελέγξεις αυτό που έδωσε. Πράγμα που κατά την ταπεινή μου γνώμη θα πει ότι από την αρχή το είδες με καχυποψία, σα να σε ενόχλησε κάτι. Στα δε posts #72 και #74 αφήνεις έναν "απόηχο" του τύπου "και εγώ κάνω κάτι, προσέξτε το"... Άσε δε που τα περισσότερα από τα σχετικά posts σου περιέχουν ορολογία που δεν μπορεί να παρακολουθήσει ο μέσος χρήστης, πράγμα το οποίο φαντάζομαι γνωρίζεις και άρα δικαιολογείται κανείς να συμπεράνει ότι γίνονται για λόγους εντυπωσιασμού. Όπως ξαναέγραψα όμως, δεν είστε οι μοναδικοί με αυτές τις γνώσεις που παρακολουθούν αυτό το forum. Και άρα, δεν εντυπωσιάζονται όλοι. Έχω την τιμή να ανήκω σε αυτή την κατηγορία...

Φίλε μου, δεν αμφισβητώ καθόλου τις γνώσεις σου και τον κόπο/χρόνο που αφιλοκερδώς προσφέρεις. Όμως όλο αυτό αφήνει μια αρνητική "μυρωδιά" στον αέρα. Δείχνει να ενοχλήθηκες από το γεγονός ότι κάποιος άλλος πρόλαβε, και μπήκες στη διαδικασία να ελέγξεις, να συγκρίνεις, να δοκιμάσεις το πως πέτυχε ο άλλος το αποτέλεσμα για να τον "ξεμπροστιάσεις" όπως λες στην περίπτωση που κάτι ανακαλύψεις.

Γιατί δε μένεις καλύτερα στη δική σου προσπάθεια; Ξεκίνησες κάτι πολύ καλό. Τελείωσέ το λοιπόν και άσε όποιον άλλο θέλει να κάνει αυτό που νομίζει. Κατηγόρησέ τον μόνο αν δεις ότι πάει να καρπωθεί τις προσπάθειες άλλου για δικό του όφελος. Στην περίπτωση του devilcosta δε νομίζω ότι συνέβη κάτι τέτοιο...