Κοίταξε να δεις ή μάλλον άκουσε για να φρικάρεις. Το ποινικό μας (μπουρδ.......) σύστημα τιμωρεί την πράξη και όχι τον δράστη. Για να θεωρηθεί κάτι απόπειρα δε χρειάζεται να κάνει κίνηση ο άλλος να βγάλει το πιστόλι πρέπει να το σηκώσει, να οπλίσει και να αρχίσει να κινεί το δάχτυλο στη σκανδάλη. Δε σε τιμωρεί για κάθε πράξη που κάνεις, αλλά γίνεται συγχώνευση ποινών. Για να μπεις εν τοις πράγμασι φυλακή πρέπει να υπάρχει έγκλημα με αίμα στη μέση ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο και να κάνεις κυκλοφορείς ελεύθερος με την Cayenne σου. Υπάρχει το τεκμήριο της αθωώτητας όπου και να σε έχει δει όλη η Ελλάδα στην τηλεόραση live να ανοίγεις το κεφάλι κάποιου εσύ θεωρείσαι αθώος. Θα μπορούσα να γράφω μια μέρα. Για να έρθουμε στο δικό σου. Οι θεωρητικοί φωστήρες του ποινικού δικαίου λοιπόν θεωρούν ότι δικαιούσαι δεύτερη, τρίτη, τέταρτη ευκαιρία κλπ. Γι αυτό πρέπει να "θεραπεύσουμε" τους ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και να γυρίσουν πίσω στην κοινωνία παραδειγματισμένοι όπου θα ενταχθούν αρμονικά στο κοινωνικό σύνολο.Πράγματα ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. Εγώ ΔΙΑΦΩΝΩ με αυτό το σύστημα. Ο καθένας δικαιούται να έχει τις απόψεις του.
π.χ. Όταν εγώ πυροβολάω κάποιον για να τον σκοτώσω πρεπει να τιμωρηθώ εξ ίσου είτε τον σκοτώσω είτε αστοχήσω. Στο δικό μας σύστημα τιμωρείται με ποινή ελαττωμένη. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να τιμωρηθεί η ίδια η πρόθεση, όχι το αποτέλεσμα.