Επιβραβευση Παιδοφιλων,τζογαδορων,πυρομανων κ.λ.π

Καμια σχεση με το παρον thread Γιαννη.....Ηταν καθαρη απαντηση στο ποστ που προηγηθηκε του δικου μου....

??? Tώρα μπερδεύτηκα εγώ... Επειδή του δικού σου προηγήθηκε το δικό μου, για αποσαφήνισε τι εννοείς...

Απάντηση: Re: Επιβραβευση Παιδοφιλων,τζογαδορων,πυρομανων κ.λ.π

??? Tώρα μπερδεύτηκα εγώ... Επειδή του δικού σου προηγήθηκε το δικό μου, για αποσαφήνισε τι εννοείς...

Τι να αποσαφηνίσω??? Ξεκάθαρο είναι.....

Αναφέρθηκες ειρωνικά με το εξής...
"Θέλετε να ξεσηκώσετε την μήνιν των "υπερασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" ? Εχει γίνει σε άλλο thread σχετική συζήτηση - αλλοι τους θεωρούν άρρωστους κι αλλοι τους έχουν για την Φαλκονέρα..."

Και εγώ αναφέρθηκα στους "υπερασπιστές" αναλόγως....
"Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη μερικοί που υπερασπίζουν τα ρημαγμένα ανθρώπινα δικαιώματα, στην κοινωνία που ζούμε...."

Re: Απάντηση: Re: Επιβραβευση Παιδοφιλων,τζογαδορων,πυρομανων κ.λ.π

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη μερικοί που υπερασπίζουν τα ρημαγμένα ανθρώπινα δικαιώματα, στην κοινωνία που ζούμε....

όσον αφορά το συγκεκριμένο..... "Δουλειά δεν είχε ο διάολος........"
Τελείως αποπροσανατολιστικό....

"Ευφυής" ο συντάκτης του γελοίου κειμένου.....

Τι να αποσαφηνίσω??? Ξεκάθαρο είναι.....

Αναφέρθηκες ειρωνικά με το εξής...
"Θέλετε να ξεσηκώσετε την μήνιν των "υπερασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" ? Εχει γίνει σε άλλο thread σχετική συζήτηση - αλλοι τους θεωρούν άρρωστους κι αλλοι τους έχουν για την Φαλκονέρα..."

Και εγώ αναφέρθηκα στους "υπερασπιστές" αναλόγως....
"Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη μερικοί που υπερασπίζουν τα ρημαγμένα ανθρώπινα δικαιώματα, στην κοινωνία που ζούμε...."

Οχι δεν είναι ξεκάθαρο, και δεν αποσαφήνισες τίποτα...

α)Ποιό πράγμα είναι τελείως αποπροσανατολιστικό...
β)... και με τι σκοπούς.
γ)Ποιός είναι ο "ευφυής" συντάκτης...
δ)... και ποιό το γελοίο κείμενο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιβραβευση Παιδοφιλων,τζογαδορων,πυρομανων κ.λ.π

Οχι δεν είναι ξεκάθαρο, και δεν αποσαφήνισες τίποτα...

α)Ποιό πράγμα είναι τελείως αποπροσανατολιστικό...
β)... και με τι σκοπούς.
γ)Ποιός είναι ο "ευφυής" συντάκτης...
δ)... και ποιό το γελοίο κείμενο.

Μάλλον έχεις την μύγα....

Απέσπασα απο το κείμενο μου το σημείο που απαντά στο post σου.....

Τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι για τον συντάκτη του άρθρου του ΦΕΚ.... το οποίο θεωρώ γελοίο και αποπροσανατολιστικό...αν μου επιτρέπεται να έχω άποψη.....

Καιάδας χρειάζεται παιδιά σε όλους αυτούς τους τύπους, αλλά και στους πολιτικούς που δείχνουν την "κοινωνική τους ευαισθησία" μ' αυτόν τον τρόπο.

Μάλλον έχεις την μύγα....

Απέσπασα απο το κείμενο μου το σημείο που απαντά στο post σου.....

Τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι για τον συντάκτη του άρθρου του ΦΕΚ.... το οποίο θεωρώ γελοίο και αποπροσανατολιστικό...αν μου επιτρέπεται να έχω άποψη.....

απάντησε ρε !!! γρήγορα και με σειρά ,, δεν παίζουμε εδω μέσα ,,, ΑΝΑΚΡΙΝΟΥΜΕ

ρε συ bios ... έχεις κανει κανα φεγγάρι ανακριτής ???

συγνώμη δλδ ... πολυ ευαισθησία ρε αδερφέ ....

Πάσχω από χρόνια μυελογενή λευχαιμία. Έως τώρα είχα 67% αναπηρία αλλά με το νέο νόμο η αναπηρία μου με όλες τις παρενέργειες από το θαυματουργό κατά τα άλλα φάρμακο glivec φτάνει μέχρι 20%. Δηλαδή με εξισώνει με το ποσοστό αναπηρίας των παιδόφιλων και λοιπών ανώμαλων. Τι άλλο να πω. Τα σχόλια δικά σας.....

Πάσχω από χρόνια μυελογενή λευχαιμία. Έως τώρα είχα 67% αναπηρία αλλά με το νέο νόμο η αναπηρία μου με όλες τις παρενέργειες από το θαυματουργό κατά τα άλλα φάρμακο glivec φτάνει μέχρι 20%. Δηλαδή με εξισώνει με το ποσοστό αναπηρίας των παιδόφιλων και λοιπών ανώμαλων. Τι άλλο να πω. Τα σχόλια δικά σας.....

+10000000 !!!

μπορείτε να με ονομάσετε όπως θέλετε αλλά στους Παιδοφιλους μόνο θάνατος τους αρμόζει.....
αλλά επειδή κατι τέτοιο δεν μπορεί να το κάνει ενα "πολιτισμένο κράτος" , το αναλαμβάνουν οι τρόφιμοι των φυλακών !!! --> http://www.hyper.gr/makthes/960227/60227f04.html
θυμηθείτε την περίπτωση του Δουρη.... ---> http://www.pare-dose.net/?p=2982

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιβραβευση Παιδοφιλων,τζογαδορων,πυρομανων κ.λ.π

απάντησε ρε !!! γρήγορα και με σειρά ,, δεν παίζουμε εδω μέσα ,,, ΑΝΑΚΡΙΝΟΥΜΕ

ρε συ bios ... έχεις κανει κανα φεγγάρι ανακριτής ???

συγνώμη δλδ ... πολυ ευαισθησία ρε αδερφέ ....

χαχαχαχα!!!

Last edited:

Το άδικο φίλε μου ειναι στην αντιμετώπιση του κράτους σε ΑMEA, κλπ και στην κοινωνική πρόνοια....που το κράτος την εχει καταρρακώσει για να σώσει τις τράπεζες!

Last edited:
Ανάπηροι είναι όσοι ψηφίζουν τέτοιους νόμους. Αίσχος. Έχουμε ξεφύγει τελείως με τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα προσωπικά δεδομένα, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και όλες αυτές τις μπούρδες.

Ανάπηροι είναι όσοι ψηφίζουν τέτοιους νόμους. Αίσχος. Έχουμε ξεφύγει τελείως με τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα προσωπικά δεδομένα, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και όλες αυτές τις μπούρδες.

Όταν λες "μπούρδες"...???

Εννοώ μπούρδες και τη δημοκρατία μαζί στη σημερινή της μορφή. Ανθρώπινα δικαιώματα για κάποιους εις βάρος των υπολοίπων, προσωπικά δεδομένα και ανθρώπινη αξιοπρέπεια προς κάλυψη εγκληματιών και εγκλημάτων. Γι αυτό καταντήσαμε ρεντίκολο παγκοσμίως.

Εννοώ μπούρδες και τη δημοκρατία μαζί στη σημερινή της μορφή. Ανθρώπινα δικαιώματα για κάποιους εις βάρος των υπολοίπων, προσωπικά δεδομένα και ανθρώπινη αξιοπρέπεια προς κάλυψη εγκληματιών και εγκλημάτων.

Οκ....

+10000000 !!!

μπορείτε να με ονομάσετε όπως θέλετε αλλά στους Παιδοφιλους μόνο θάνατος τους αρμόζει.....
αλλά επειδή κατι τέτοιο δεν μπορεί να το κάνει ενα "πολιτισμένο κράτος" , το αναλαμβάνουν οι τρόφιμοι των φυλακών !!! --> http://www.hyper.gr/makthes/960227/60227f04.html
θυμηθείτε την περίπτωση του Δουρη.... ---> http://www.pare-dose.net/?p=2982

Μήπως είσαι λίγο ακραίος;

Συγνώμη δηλαδή για να καταλάβω: πως αποδεικνύεται οτι κάποιος είναι παιδόφιλος; Μαζί με την αίτηση καταθέτει και κατάσταση με τα ανήλικα που έχει βιάσει;

Θα συμφωνήσω με τον συνονόματο: Ήμαρτον!

:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Επιβραβευση Παιδοφιλων,τζογαδορων,πυρομανων κ.λ.π

Κοίταξε να δεις ή μάλλον άκουσε για να φρικάρεις. Το ποινικό μας (μπουρδ.......) σύστημα τιμωρεί την πράξη και όχι τον δράστη. Για να θεωρηθεί κάτι απόπειρα δε χρειάζεται να κάνει κίνηση ο άλλος να βγάλει το πιστόλι πρέπει να το σηκώσει, να οπλίσει και να αρχίσει να κινεί το δάχτυλο στη σκανδάλη. Δε σε τιμωρεί για κάθε πράξη που κάνεις, αλλά γίνεται συγχώνευση ποινών. Για να μπεις εν τοις πράγμασι φυλακή πρέπει να υπάρχει έγκλημα με αίμα στη μέση ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο και να κάνεις κυκλοφορείς ελεύθερος με την Cayenne σου. Υπάρχει το τεκμήριο της αθωώτητας όπου και να σε έχει δει όλη η Ελλάδα στην τηλεόραση live να ανοίγεις το κεφάλι κάποιου εσύ θεωρείσαι αθώος. Θα μπορούσα να γράφω μια μέρα. Για να έρθουμε στο δικό σου. Οι θεωρητικοί φωστήρες του ποινικού δικαίου λοιπόν θεωρούν ότι δικαιούσαι δεύτερη, τρίτη, τέταρτη ευκαιρία κλπ. Γι αυτό πρέπει να "θεραπεύσουμε" τους ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και να γυρίσουν πίσω στην κοινωνία παραδειγματισμένοι όπου θα ενταχθούν αρμονικά στο κοινωνικό σύνολο.Πράγματα ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. Εγώ ΔΙΑΦΩΝΩ με αυτό το σύστημα. Ο καθένας δικαιούται να έχει τις απόψεις του.

π.χ. Όταν εγώ πυροβολάω κάποιον για να τον σκοτώσω πρεπει να τιμωρηθώ εξ ίσου είτε τον σκοτώσω είτε αστοχήσω. Στο δικό μας σύστημα τιμωρείται με ποινή ελαττωμένη. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να τιμωρηθεί η ίδια η πρόθεση, όχι το αποτέλεσμα.

Last edited:
Δεν ξέρω αν είμαι πολιτισμένος ή όχι, αλλά αν -ο μη γένοιτο- πείραζε κανείς το παιδί μου σίγουρα θα μετάνοιωνε την ώρα που γεννήθηκε. Λεπτομέρεις με π.μ.

Κοίταξε να δεις ή μάλλον άκουσε για να φρικάρεις. Το ποινικό μας (μπουρδ.......) σύστημα τιμωρεί την πράξη και όχι τον δράστη. Για να θεωρηθεί κάτι απόπειρα δε χρειάζεται να κάνει κίνηση ο άλλος να βγάλει το πιστόλι πρέπει να το σηκώσει, να οπλίσει και να αρχίσει να κινεί το δάχτυλο στη σκανδάλη. Δε σε τιμωρεί για κάθε πράξη που κάνεις, αλλά γίνεται συγχώνευση ποινών. Για να μπεις εν τοις πράγμασι φυλακή πρέπει να υπάρχει έγκλημα με αίμα στη μέση ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο και να κάνεις κυκλοφορείς ελεύθερος με την Cayenne σου. Υπάρχει το τεκμήριο της αθωώτητας όπου και να σε έχει δει όλη η Ελλάδα στην τηλεόραση live να ανοίγεις το κεφάλι κάποιου εσύ θεωρείσαι αθώος. Θα μπορούσα να γράφω μια μέρα. Για να έρθουμε στο δικό σου. Οι θεωρητικοί φωστήρες του ποινικού δικαίου λοιπόν θεωρούν ότι δικαιούσαι δεύτερη, τρίτη, τέταρτη ευκαιρία κλπ. Γι αυτό πρέπει να "θεραπεύσουμε" τους ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και να γυρίσουν πίσω στην κοινωνία παραδειγματισμένοι όπου θα ενταχθούν αρμονικά στο κοινωνικό σύνολο.Πράγματα ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. Εγώ ΔΙΑΦΩΝΩ με αυτό το σύστημα. Ο καθένας δικαιούται να έχει τις απόψεις του.

π.χ. Όταν εγώ πυροβολάω κάποιον για να τον σκοτώσω πρεπει να τιμωρηθώ εξ ίσου είτε τον σκοτώσω είτε αστοχήσω. Στο δικό μας σύστημα τιμωρείται με ποινή ελαττωμένη. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να τιμωρηθεί η ίδια η πρόθεση, όχι το αποτέλεσμα.

Σύμφωνα πάντως με το σκεπτικό σου, ο Γιάννης Αγιάννης είναι το ίδιο απατεώνας με τον ''αγαπούλα''.....-bye-