Μανώλη πολύ απλά ψάχνοντας τις αγγελίες όπως κάνω πάντα για τυχόν ευκαιρίες έπεσα πάνω
σ αυτή , αφού τσέκαρα στο διαδίκτυο μερικά πράγματα όπως αν περιστρέφονται, τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία ήταν σούπερ, συμβουλεύτηκα και τον Λεωνίδα και τον ευχαριστώ για την πολύτιμη συμβολή του, τα έδειξα και στη γυναίκα να πάρουμε κι από κει το οκ και τα πήρα, είναι και B&W, τα LM1 κι έχουν τρομερή ευκολία τοποθέτησης, κινούνται σφαιρικά 360 μοίρες προς όλες τις κατευθύνσεις, κυριολεκτικά δεν υπάρχει τρόπος ή θέση που να μη μπορούν να μπουν, τρομερή ευελιξία. Πήρα και επιβεβαίωση απ τον Νίκο που τα πουλούσε, τα είδα κι από κοντά στο σπίτι του και τον ευχαριστώ κι αυτόν για την άψογη συναλλαγή και επικοινωνία και βουαλά. Μάλιστα όχι τώρα γιατί δεν αντέχω οικονομικά, αν στο μέλλον βρω άλλα δύο θα τα πάρω να κάνω 4άδα.
Πραγματικά πολύ ωραία. Και άσπρα που ήθελες. Το hifishark το έχεις υπόψιν; Αν δεν σε πειράζει να αγοράσεις από εξωτερικό, κάνε μια αναζήτηση εκει για το 2ο ζευγάρι. Έχει μερικά σε καλές τιμές.
Μάλιστα έκατσαν στην καταλληλότερη εποχή, κάθομαι μέχρι και τις 15 Μάη και έχω ήδη ξεκινήσει ολικό βάψιμο του σπιτιού, οπότε πάνω που θα ξέστηνα όλο το σύστημα για να βάψω και το σαλόνι, πριν το βάψω θα τα κρεμάσω κι αυτά και από Οκτώβρη πρώτα ο Θεός και αν μείνω σ αυτό το σπίτι γιατί Νοέμβρη λήγει το συμβόλαιο και μπορεί να μη το ανανεώσει ο σπιτοινοικοκύρης, θα έχουμε και atmos με διάταξη 6.2.2.
Τα καλώδια με καναλακια θα φτάσουν στα ηχεία; μήπως να φτιάξεις από τώρα υποδομή για 4 ηχεία; (αν ο ιδιοκτήτης προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο)
Είχα βρει και δύο B&W 685 ίδια με τα περιφερειακά μου για το 7.2.2 αλλά θα τα παιρνα με την προυπόθεση να πούλαγα το κεντρικό ώστε να μη χρεωθώ ούτε ευρώ κάτι που δεν έγινε και δεν το κυνήγησα παραπάνω οπότε θα το επιχειρήσω πάλι από Φθινόπωρο κι αυτό το κομμάτι.
Αντί να δώσεις το κεντρικό, δεν παίρνεις άλλο ένα το ίδιο να τα κάνεις back surround;
Αργότερα σκεφτόμουν την αγορά δύο ακόμα σαμπ γιατί μου αρέσουν τα μπάσα, είτε δύο 12ιντζα, είτε ακόμα δύο 10ιντζα svs από αγγελία να μου ρθουν πιο φθηνά, θα δούμε.
Και εγώ θέλω! Θα κοιτάω τις αγγελίες καθημερινά για σε προλάβω.
https://www.manualslib.com/manual/19856/Bowers-And-Wilkins-Lm1.html?page=23#manual