ναι σωστα-οχι απο εσενα....:slapface:
το θυμαμαι...:grandpa:Για την ακρίβεια τότε ήμουν ο υπεύθυνος ύλης στον ΗΧΟ.
Οχι μόνο αυτό αλλά έβαλες και τον έρωτά μου, Τζένη Μπότζη, αχχχχχχχ.
Σύμπτωση Δημήτρη, σήμερα έτυχε και αγόρασα ζευγάρι ηχείων Atmos και επειδή στο μακρινό μέλλον θα γίνει και άλλη μία παρόμοια αγορά των φρονίμων τα παιδιά...
Kαλά κι εγώ κάθομαι απ τις 4 Απριλίου έως και τις 15 Μάη αλλά βρήκα τι να κάνω, βάφω όλο το σπίτι.
Με κυνηγάει αυτή η ερώτηση. Help! :silly:
H εικόνα στο manual σου δείχνει ποια κανάλια μπορείς να ενισχύσεις από τις μπόρνες και σε ποια κανάλια θα χρειαστεί υποχρεωτικά να συνδέσεις τελικό στις pre-out, όταν θα έχεις επιλέξει τη λειτουργία 11.1. Παράδειγμα είναι. Δεν είναι όλες οι επιλογές που έχεις.
Μπορείς να μετακινήσεις τα ενεργά κανάλια προς τα δεξιά στις μπόρνες έτσι ώστε να είναι ενεργές και οι Height 2, εκεί όμως θα πρέπει να συνδέσεις τελικό στις front pre-out (αφού οι εμπρός μπόρνες θα είναι ανενεργές έτσι). Όταν επιλέξεις το 11.1. Αλλιώς δεν μετακινείται τίποτε.
Βασικά οι επιλογές για τις ενεργές μπόρνες αφού δηλώσεις στο amp assign το 11.1 μοιάζει με αυτό εδώ.
![]()
Κώστα πες μας για τα ηχεία που αγόρασες για να συζητήσουμε εδώ και όχι στο άλλο νήμα που τα ανέφερες χθες.
Επειδή δεν ακολουθούν το HRTF τα συγκεκριμένα ηχεία και το λέει κι όλας η Dali και εξηγεί το γιατί, μην το σκέφτεσαι. Βάλτα Front Height. Έχεις και Yamaha αν θυμάμαι καλά; Τα προτείνει τα Presence.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.