Η εκπομπη ειναι δοκιμαστικη καποιες μερες και ωρες?Γιατι απο Ευκαρπια με πολλαπλα σκαναρισματα σε διαφορες μερες και ωρες αυτη την εβδομαδα που εκανα δεν κατεβασε τιποτα νεο
H εκπομπή της 4Ε από Χωρτιάτη εχθές ήταν τυχαία. Γενικά μπόρεσε να εκπέμψει γιατί την ίδια ώρα δεν είχε σήμα στην ίδια συχνότητα η tv100 κλπ από Φιλίππειο. Για το πρόβλημα με την 50 δείτε εδώ: http://greekdigitaltv.blogspot.com/2011/08/digital-vs-4e-sfn.html
Το παραξενο ειναι οτι στα tuners στα οποια δεν ειχα διαγραψει αυτα τα 4 καναλια ερχεται μεδτα απο σκαναρισμα το καναλι το 4Ε και παιρνει τη θεση του παλιου PG1.
Παρατηρησε κανεις κατι παρομοιο?
Μπορει κανεις να δωσει μια λογικη εξηγηση?
Ευχαριστω,
Νικος
Εγω παντως Τουμπα, με ιδια κεραια σε 2 τηλεορασεις, στη μια μου το κατεβαζει το 4Ε και στην αλλη οχι.Αν βαλεις χερι μπορει και να τρελαθεις στο τελος γιατι και γω 2 μερες τωρα χτυπιεμαι τι φταιει...Μαλλον φταιει το tuner της μιας. Το αν θα φτιαχτει το προβλημα αν ειναι καποιο θεμα κωδικοποιησης αυτο δεν το ξερω και με ανησυχει!δεν μπορω/θελω να βαλω χερι.Τωρα πως γινεται να μην βγαζω τιποτα απο TV100/4E δεν το καταλαβαινω,κατι θα επιανε...
Εγω δεν εχω καποιο προβλημα.Μηπως λογο αερα κουνιεται η κεραια σου και τα παθαινεις?Καλά τι γίνεται με την ΕΡΤ κλπ στην 23;
Σήμερα μου έχει ταράξει από το πρωί στις διακοπές κάθε λίγα δευτερόλεπτα.
Το ίδιο νομίζω γινόταν και εχθές.
Έχουμε τίποτε παρεμβολές;
Κέντρο Θεσ/νίκης από Χορτιάτη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.