Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στη Θεσσαλονίκη

συχνοτητα 50 διαφημιστικο τρειλερ με τα καναλια ΕURO- ΓΝΩΜΗ KAI TV100
στο οποιο δειχνει να εχει και νεο σημα.

Δ.Ε.Π.Θ.Ε ψηφιακος παροχος καναλι 50

εως τωρα ηξερα το QAM και τωρα βλεπω οτι εδω ειναι σε QPSK
και ειναι σε mpeg-4

de6h5ya6.jpg

sn8akxbn.jpg

Δεν ξερω τι γινετε στην θεσσαλονικη παντως εδω στους Ν.Επιβατες περιοχη Δημου Θερμαικου στην 50 μου κατεβαζει μονο ενα καναλι αυτο της 4Ε.

Καλησπερα, να ρωτησω.
Εχω samsung και θέλω να ψάξω νεα ψηφιακα καναλια αλλά να μην χάσουν την σειρα τα ηδη υπαρχοντα ψηφιακα καναλια...αυτο γινεται και αν ναι πως??

Δεν έχω μπροστά μου την Samsung μου γιατί είμαι διακοπές αλλά ξέρω πως πας στο εικονίδιο με τη δορυφορική κεραία κι επιλέγεις χειροκίνητη εγκατάσταση, DTV και μετά βάζεις τη συχνότητα που σε ενδιαφέρει. Θα αποθηκευτούν όσα βρει στο τέλος της λίστας και πριν τα ψηφιακά ραδιόφωνα. Ελπίζω να βοήθησα.

Έως και πριν από λίγο στην συχνότητα 50 δεν έπιανα τίποτε. Πριν λίγο εμφανίστηκε το 4Ε. Κέντρο - Θεσ/νίκης - λήψη Χορτιάτης. Πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου. Κανονική εκπομπή προγράμματος χωρίς Promo κλπ. Προσωπικά το προτιμώ από το να βλέπω promo tv100 κλπ.

Η εκπομπη ειναι δοκιμαστικη καποιες μερες και ωρες?Γιατι απο Ευκαρπια με πολλαπλα σκαναρισματα σε διαφορες μερες και ωρες αυτη την εβδομαδα που εκανα δεν κατεβασε τιποτα νεο

Η εκπομπη ειναι δοκιμαστικη καποιες μερες και ωρες?Γιατι απο Ευκαρπια με πολλαπλα σκαναρισματα σε διαφορες μερες και ωρες αυτη την εβδομαδα που εκανα δεν κατεβασε τιποτα νεο

Και απο κεντρο Θεσσαλονικης σημερα Κυριακη πρωι μολις σκαναρισα τη συχνοτητα 50 αλλα δεν βρισκει κανενα καναλι.
Συνεχιζει η εκπομπη?
Νικος

H εκπομπή της 4Ε από Χωρτιάτη εχθές ήταν τυχαία. Γενικά μπόρεσε να εκπέμψει γιατί την ίδια ώρα δεν είχε σήμα στην ίδια συχνότητα η tv100 κλπ από Φιλίππειο. Για το πρόβλημα με την 50 δείτε εδώ: http://greekdigitaltv.blogspot.com/2011/08/digital-vs-4e-sfn.html

Επανερχομαι για το 4Ε. Ψαχνω σημερα το πρωι σε funai δεκτη με αυτοματη αναζητηση βρισκει το 4Ε μια χαρα το ιδιο και ενας αλλος εξωτερικος δεκτης.
Βαζω να ψαξει samsung & philips τηλεοραση τιποτα σε καμμια απο τις δυο ουτε στην χειροκινητη αναζητηση ουτε στην αυτοματη.
Βαζω ακομα samsung & LG blu ray + twin digital tuners με αποτελεσμα το LG να βρει το καναλι αλλα το samsung οχι.
Για διαβαστε παρακατω εχει και συνεχεια.
Αν θυμαστε πιο παλια σε σκαναρισματα βγαζαμε 4 καναλια που ηταν PG1- PG4.
Σε καποιες συσκευες τα ειχα διαγραψε σε αλλες οχιι. Το παραξενο ειναι οτι στα tuners στα οποια δεν ειχα διαγραψει αυτα τα 4 καναλια ερχεται μεδτα απο σκαναρισμα το καναλι το 4Ε και παιρνει τη θεση του παλιου PG1.
Σε οσα tuners (τηλεορασης αλλα και εξωτερικων δεκτων) ειχα διαγραψει αυτα τα καναλια οσα σκαναρισματα και να κανω με αυτοματη η επιλεκτικη αναζητηση δεν το βρισκω ποτε που να χτυπιεμαι κατω σαν χταποδι.
Παρατηρησε κανεις κατι παρομοιο?
Μπορει κανεις να δωσει μια λογικη εξηγηση?
Ευχαριστω,
Νικος

Το παραξενο ειναι οτι στα tuners στα οποια δεν ειχα διαγραψει αυτα τα 4 καναλια ερχεται μεδτα απο σκαναρισμα το καναλι το 4Ε και παιρνει τη θεση του παλιου PG1.
Παρατηρησε κανεις κατι παρομοιο?
Μπορει κανεις να δωσει μια λογικη εξηγηση?
Ευχαριστω,
Νικος

Σε LG παρατηρησα ακριβως το ιδιο φαινομενο.

Παιδια, τοσο καιρο ειχα προβλημα με την κεραια μου και δεν μπορουσα να το καταλαβω γιατι δεν εβγαζα σημα στην 59.Σημερα,αντικατεστησα την κεραια και εδωσα σε 2 τηλεορασεις samsung που εχω. Σε ολες τις συχνοτητες 23,25,29,56,59 εχω 100% σημα και κατεβαζω ολα τα καναλια. Στην 50, εχω 100% σημα στη Samsung U406750 αλλα δεν αποθηκευει κανενα καναλι ενω στην αλλη τη μικρη τη samsung που εχω, P2370HD το κατεβαζει κανονικα το 4Ε. Tv100 δεν εχω πιασει ποτε.... Επισης, στην πρωτη samsung, βγαζοντας το καλωδιο της κεραιας της και βαζοντας το σε δεκτη Εdision argus mini 2in1 ip, μου το κατεβαζει κανονικα το καναλι 4Ε. Τι συμβαινει τελικα? Βρηκαμε καμια λυση?

Επισης παρατηρησα το φαινομενο για το PG1,2,3 που το 1 εγινε 4Ε.

Last edited:
οσοι ειναι απο την δυτικη πλευρα της θεσσαλονικης οπως εγω
και περνουμε σημα το φιλιππειο βγαζουμε το promo βιντεο με το tv100
οσοι περνουν σημα απο τον χορτιατη βγαζουν το 4Ε.

εδω και μια ωρα η συχνοτητα 23 (ερτ1.νετ,ερτ3) εχει πολλα σπασιματα η εικονα

Ευκαρπια δεν βγαζω τιποτα,κανενα απο τα 2.Με τα υπολοιπα ψηφιακα δεν εχω προβλημα,ειτε απο ΕΡΤ ειτε απο Digea/DU.Παιζουν με 100% ποιοτητα ολα.Δυστυχως η κεραια ειναι ομαδικη (αν και παιζει ψηφιακα τελεια και αναλογικα παραπανω απο ικανοποιητικα) και δεν μπορω/θελω να βαλω χερι.Τωρα πως γινεται να μην βγαζω τιποτα απο TV100/4E δεν το καταλαβαινω,κατι θα επιανε...

Καλημερα σε ολους εδω στη Βεροια ουτε ιχνος απο ψηφιακη TV100 αλλα ναι κ δυνατο το 4Ε!

δεν μπορω/θελω να βαλω χερι.Τωρα πως γινεται να μην βγαζω τιποτα απο TV100/4E δεν το καταλαβαινω,κατι θα επιανε...
Εγω παντως Τουμπα, με ιδια κεραια σε 2 τηλεορασεις, στη μια μου το κατεβαζει το 4Ε και στην αλλη οχι.Αν βαλεις χερι μπορει και να τρελαθεις στο τελος γιατι και γω 2 μερες τωρα χτυπιεμαι τι φταιει...Μαλλον φταιει το tuner της μιας. Το αν θα φτιαχτει το προβλημα αν ειναι καποιο θεμα κωδικοποιησης αυτο δεν το ξερω και με ανησυχει!

Καλά τι γίνεται με την ΕΡΤ κλπ στην 23;
Σήμερα μου έχει ταράξει από το πρωί στις διακοπές κάθε λίγα δευτερόλεπτα.
Το ίδιο νομίζω γινόταν και εχθές.
Έχουμε τίποτε παρεμβολές;
Κέντρο Θεσ/νίκης από Χορτιάτη.

Καλά τι γίνεται με την ΕΡΤ κλπ στην 23;
Σήμερα μου έχει ταράξει από το πρωί στις διακοπές κάθε λίγα δευτερόλεπτα.
Το ίδιο νομίζω γινόταν και εχθές.
Έχουμε τίποτε παρεμβολές;
Κέντρο Θεσ/νίκης από Χορτιάτη.
Εγω δεν εχω καποιο προβλημα.Μηπως λογο αερα κουνιεται η κεραια σου και τα παθαινεις?