Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στη Θεσσαλονίκη

Το MUX στη 31 UHF (MTV PLUS/DION TV/EuropeOne/Egnatia TV), ήταν να ξεκινήσουν στις 20 Αυγούστου, μετα το πηγανε στα μεσα του Σεπτέμβρη, τώρα κάποιος φίλος παραπάνω λέει για Οκτώβρη και το παραμύθι συνεχίζεται...

συμφωνω απολυτα μαζι σου satzapper
αυτο που εμαθα εχθες ειναι το εξης.

κατα της 15 οκτωβριου αναμενεται να ξεκινησουν σε mpeg-4

το μπουκέτο της ΕΡΤ με τα + και τη Βουλή έχει κλατάρει από τις 11:00 τουλάχιστον, νύχτα Δευτέρας, στη δυτική Θεσσαλονίκη

αλλαγη λογοτυπου στο αναλογικο TV100 και η μαυρη οθονη
στην συχνοτητα 50 μαλλον ειμαστε ενα βημα πριν ξεκινησουν
την ψηφιακη μεταδοση των προγραμματων τους.

αλλαγη λογοτυπου στο αναλογικο TV100 και η μαυρη οθονη
στην συχνοτητα 50 μαλλον ειμαστε ενα βημα πριν ξεκινησουν
την ψηφιακη μεταδοση των προγραμματων τους.

Μιλας για Χορτιατη ή Φιλλιπειο φιλε μου.Εγω εξακολουθω στη μια samsung τηλεοραση μου να μην βρισκω το 4Ε στο καναλι 50.

εγω ειμαι απο δυτικα και βλεπω απο το φιλιππειο, σταματησε σημερα
το promo βιντεο που επαιζε και πλεον εχει μαυρη οθονη στην συχνοτητα 50
το 4ε εμεις δεν το πιανουμε πλεον.

ελπιζω να τα εχουν βρει και να ανοιξουν και τα 4 καναλια και απο της 2 κεραιες.

συμφωνω απολυτα μαζι σου satzapper
αυτο που εμαθα εχθες ειναι το εξης.

κατα της 15 οκτωβριου αναμενεται να ξεκινησουν σε mpeg-4
Τέλικα θα δούμε την 31 ψηφιακά?Έχεις κανένα νεότερο Λάκη?
Posted via Mobile Device

παναγιωτη νεωτερο δεν εχω αν δω τον δημοσιογραφο που
ρωτησα την πρωτη φορα (εχω καιρο να τον συναντησω)
θα τον ξαναρωτησω .

μαυρο παντως επεσε και στην 50
και η 59 εχει ελαχιστο σημα και δεν παιζει τα καναλια
ολα κατα διαολου πανε. ( απο νεαπολη)

Εχει κανενας προβλημα αυτη τη στιγμη στις συχνοτητες 23,29? Βλεπω κατι σπασιματα συνεχεια αυτη τη στιγμη...

Εγω δε πιανω καθολου την 23 εδω και μερες... Και ψαχνομαι ματαια με τα καλωδια...

Απάντηση: Re: Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στη Θεσσαλονίκη

Τέλικα Κανένα νεότερο στην 31.

Φιλλιπειο η Χορτιατη βλεπεις φιλε μου?
Χορτιάτη βλέπω. Περίεργα πράματα, ολοκαίνουρια τηλεόραση και η συχνότητα 23 δεν πιάνει (ψηφιακά ετ1,νετ,ετ3,ερτ hd)

To ίδιο ακριβώς πρόβλημα σε φίλο μου στην Θέρμη. Η νέα Panasonic U-30 που πήρε, αρνείται να δείξει την 23, σήμα 100% και ποιότητα 25-30. Σε μένα στην Λητή, πολλά σπασίματα στην Ert HD μόνο. Μπας και αποσυγχρονιστήκαν πάλι με το Φιλλίπειο?

Προσοχη στους υπολοιπους δεκτες που βρισκονται στο χωρο σας με την ιδια καλωδιωση.
Πολλες φορες παρεμβαλουν ο ενας στον αλλον σε συγκεκριμενες συχνοτητες.
Γι αυτο αν εχετε προβλημα στη ληψη σε συχνοτητα καποιας συσκευης
βγαλτε τα καλωδια της κεραιας απο τους υπολοιπους δεκτες και ξαναδοκιμαστε συντονισμο.
Εχω εμπειριες με παρεμβολες που αν σας τις πω δεν θα τις πιστευετε
και σε πρωτη αναγνωση ειναι ανεξηγητες. (δεν θελω πλακες με χαρδαβελα, ετσι?)

Στην περίπτωση του φίλου μου είναι κεντρική εγκατάσταση πολυκατοικίας και η κατεβασιά που δίνει στην TV του, δίνει και στα σαλόνια των δύο από πάνω πατωμάτων. Αν φταίει κάποια TV από τις πάνω, δεν υπάρχει λύση, δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα οι από πάνω, οι οποίοι παρεπιπτόντως βλέπουν κανονικά την 23...

κξαλησπερα σε ολα τα παιδια,
Βρε παιδια για πειτε μου τι γινεται μ αυτη την ρημαδα την συχνοτητα 50 οπου βγαινει το 4Ε?
H samsung μου δεν την κατεβαζει με τιποτα. Αντιθετα εξωτερικοι δεκτες οπου απο παλαιοτερη σαρωση ειχαν αποθηκευσει καναλια οπως PG1 -4 ερχονται και βαζουν το 4Ε σε καποια απο τις 4 θεσεις και ολα καλα.
Στη samsung ομως οπου οταν ειχα σκαναρει και αποθηκευσει τα ψηφιακα καναλια (αναμεσα τους και PG1-4) αλλκ στη συνεχεια τα εσβησα ειναι αδυνατο με νεο σκαναρισμα να βρω το καναλι. Το ιδιο και 3 philips με ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη.
Τι κανουμε τωρα?
Τελικα απο που εκπεμπει το 4Ε? Απο Φιλιππειο η Χορτιατη?
Μπορουμε να κανουμε κατι?
Νικος
Ευχαριστω

κξαλησπερα σε ολα τα παιδια,
Βρε παιδια για πειτε μου τι γινεται μ αυτη την ρημαδα την συχνοτητα 50 οπου βγαινει το 4Ε?
H samsung μου δεν την κατεβαζει με τιποτα. Αντιθετα εξωτερικοι δεκτες οπου απο παλαιοτερη σαρωση ειχαν αποθηκευσει καναλια οπως PG1 -4 ερχονται και βαζουν το 4Ε σε καποια απο τις 4 θεσεις και ολα καλα.
Στη samsung ομως οπου οταν ειχα σκαναρει και αποθηκευσει τα ψηφιακα καναλια (αναμεσα τους και PG1-4) αλλκ στη συνεχεια τα εσβησα ειναι αδυνατο με νεο σκαναρισμα να βρω το καναλι. Το ιδιο και 3 philips με ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη.
Τι κανουμε τωρα?
Τελικα απο που εκπεμπει το 4Ε? Απο Φιλιππειο η Χορτιατη?
Μπορουμε να κανουμε κατι?
Νικος
Ευχαριστω
Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.Στη samsung UE40D6750 που εχω,βγαζει στην 50 100% σημα αλλα δεν βλεπει κανενα καναλι σ'αυτην τη συχνοτητα για να το κατεβασειι.Αντιθετα σε combo δεκτη που εχω και σε μια αλλη 23 samsung που εχω, με την ιδια κεραια τα κατεβαζω κανονικοτατα το 4Ε.Μηπως να τους παιρναμε κανενα τηλεφωνο να τους το πουμε? Υποπτευομαι οτι καποια χαζομαρα εχουνε κανει με την κωδικοποιηση του σηματος και αυτο εχει σαν αποτελεσμα ναι μην αναγνωριζεται απο καποιες τηλεορασεις!