Το MUX στη 31 UHF (MTV PLUS/DION TV/EuropeOne/Egnatia TV), ήταν να ξεκινήσουν στις 20 Αυγούστου, μετα το πηγανε στα μεσα του Σεπτέμβρη, τώρα κάποιος φίλος παραπάνω λέει για Οκτώβρη και το παραμύθι συνεχίζεται...
αλλαγη λογοτυπου στο αναλογικο TV100 και η μαυρη οθονη
στην συχνοτητα 50 μαλλον ειμαστε ενα βημα πριν ξεκινησουν
την ψηφιακη μεταδοση των προγραμματων τους.
Τέλικα θα δούμε την 31 ψηφιακά?Έχεις κανένα νεότερο Λάκη?συμφωνω απολυτα μαζι σου satzapper
αυτο που εμαθα εχθες ειναι το εξης.
κατα της 15 οκτωβριου αναμενεται να ξεκινησουν σε mpeg-4
Φιλλιπειο η Χορτιατη βλεπεις φιλε μου?Εγω δε πιανω καθολου την 23 εδω και μερες... Και ψαχνομαι ματαια με τα καλωδια...
Χορτιάτη βλέπω. Περίεργα πράματα, ολοκαίνουρια τηλεόραση και η συχνότητα 23 δεν πιάνει (ψηφιακά ετ1,νετ,ετ3,ερτ hd)Φιλλιπειο η Χορτιατη βλεπεις φιλε μου?
Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.Στη samsung UE40D6750 που εχω,βγαζει στην 50 100% σημα αλλα δεν βλεπει κανενα καναλι σ'αυτην τη συχνοτητα για να το κατεβασειι.Αντιθετα σε combo δεκτη που εχω και σε μια αλλη 23 samsung που εχω, με την ιδια κεραια τα κατεβαζω κανονικοτατα το 4Ε.Μηπως να τους παιρναμε κανενα τηλεφωνο να τους το πουμε? Υποπτευομαι οτι καποια χαζομαρα εχουνε κανει με την κωδικοποιηση του σηματος και αυτο εχει σαν αποτελεσμα ναι μην αναγνωριζεται απο καποιες τηλεορασεις!κξαλησπερα σε ολα τα παιδια,
Βρε παιδια για πειτε μου τι γινεται μ αυτη την ρημαδα την συχνοτητα 50 οπου βγαινει το 4Ε?
H samsung μου δεν την κατεβαζει με τιποτα. Αντιθετα εξωτερικοι δεκτες οπου απο παλαιοτερη σαρωση ειχαν αποθηκευσει καναλια οπως PG1 -4 ερχονται και βαζουν το 4Ε σε καποια απο τις 4 θεσεις και ολα καλα.
Στη samsung ομως οπου οταν ειχα σκαναρει και αποθηκευσει τα ψηφιακα καναλια (αναμεσα τους και PG1-4) αλλκ στη συνεχεια τα εσβησα ειναι αδυνατο με νεο σκαναρισμα να βρω το καναλι. Το ιδιο και 3 philips με ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη.
Τι κανουμε τωρα?
Τελικα απο που εκπεμπει το 4Ε? Απο Φιλιππειο η Χορτιατη?
Μπορουμε να κανουμε κατι?
Νικος
Ευχαριστω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.