Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στη Θεσσαλονίκη

Εκπέμπει η ΔΕΠΘΕ στην 50 από Φιλίππειο ταυτόχρονα με 4Ε στην 50 από Χορτιάτη! Γι' αυτό!
Βέβαια η ΔΕΠΘΕ εκπέμπει νόμιμα...

Αντε καλα,
Αλλα αυτο δεν εξηγει γιατι η τηλεοραση δεν βρισκει κατι τοσο σε αυτοματη οσο και σε χειροκινητη ανιχνευση.
Για ξεδιπλωσε τη σκεψη σου για να καταλαβω ακριβως το σκεπτικο σου,
Νικος

Ο ΕΝΑΣ ΠΟΜΠΟΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!!!!!!!!

Ορίστε ξεδίπλωσα την σκέψη μου! Κατάλαβες τώρα το σκεπτικό μου;
Γιώργος
[COLOR=#fafafa !important]

[/COLOR]​
small-logo.png

οι παπαδες ειναι μαγκες μετο 4ε κανουν οτί θελουν ο δημαρχος που εχει κοντρα με το μητροπολιτη οταν θα τα βρουν θα εκπεμψουν μαζι

η 31 θα ανοιγε 15 οκτομβριου η 46 τησ ερτ νοβα μεσα σεπτεμβριου η DU ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΗ ΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ

Re: Απάντηση: Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στη Θεσσαλονίκη

Γιωργο δεν ισχυει αυτο που λες. Τουλαχιστον για το κεντρο της πολης.
Η λογικη σου θα ειχε βαση μονο δυτικα της πολης. Συμφωνα με τους τεχνικους του 4Ε που μιλησα μου ειπαν οτι το προβλημα ειναι γνωστο και θα κανουν κατι για να γινει το καναλι ορατο σε σκαναρισμα. Δεν ειπαν τι και ποτε.
Θα δουμε.
Νικος

δεν μπορω να καταλαβω πως θα το κανουν αυτο οι τεχνικη σε μια συχνοτητα που δεν τους ανεικη διοτι παροχος ειναι η τιβι 100 αυτοι εκπεμπουν παρανομα

εγω που μενω κεντρο πανεπιστιμια δεν βλεπω τιποτα γιατι καπακόνη το ενα το αλλο εχω διαβαση οτι θα κινηθει δικαστικα ο δημος θεσ/νικης

Και εγω δυτικα δεν βλεπω τιποτα απο τα 2.Εκτος θεσσαλονικης που δεν εχω ληψη απο το Φιλλιπειο,πιανω 4Ε.Το αντιθετο δεν μπορεσα να το δοκιμασω.Παντως ειναι τραγικο,αυτοι στο 4Ε ειναι μεγαλοι καραγκιοζηδες.Νομιζουν ειναι ακομα στα αναλογικα και εμπεμπουν μονοι τους σε μια συχνοτητα απο Χορτιατη?Και στην αρχη με MPEG-2 ετσι αυθαιρετα ξεκινησαν,και μετα αναγκαστηκαν να διακοψουν μεχρι και προσφατα που τα καναν παλι @$#^&.
Η 50 που εκπεμπει η ΔΕΠΘΕ,χωραει και ενα ακομα καναλι,ή κανω λαθος??? Αν ναι τοτε τι θελουν εκει στην 4Ε?να γινουν αυτοι παροχοι και να τσεπωνουν $$ απο τα υπολοιπα καναλια???

Το 4Ε ειναι να εκπεμψη μαζι μετην τιβι 100 το ευρο τη γνωμη με ψηφιακο παροχο την τιβι 100.με ΜΠΕΚ4 οι παπαδες κανανε καταληψη τον πομπο 50 στο ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΠΌΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΌ ΚΟΛΟΣΟ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ. Το θεμα εχει πολυ γελιό σε παγκοσμια κλιμακα.δεν εχει γινει πουθενα κατι τετιο

τη εγινε τα παρατησε η digital union ?

εδω και 10-15 μερες συχνοτητα 59
ενταση σηματος 35%
ποιοτητα 15%

απο νεαπολη

κανω αναζητηση αποτελεσμα "δεν βρεθηκε προγραμμα"

οχι οτι τοσο καιρο που ειχε σημα εβλεπα κατι ,ολο πιξελιασματα ειχε η εικονα
και ηταν αδυνατο να δεις οτι και αν εδειχναν.

για την συχνοτητα 31 ερχεται παντα ενα τυποποιημενο μηνυμα (email)
σε 3 εβδομαδες αρχιζουμε.

αυτες της 3 εβδομαδες της ακουμε πανω απο 6 μηνες.

στο κεντρο και ανατολικα πιανει (καλα)? η DU Στα πανεπιστημια και πανω χαλια. Δεν με χαλαει και πολυ γιατι ειναι μεγαλη ξεφτιλα. Το μαιλ που το βγαζει στην 31?

στο κεντρο και ανατολικα πιανει (καλα)? η DU Στα πανεπιστημια και πανω χαλια. Δεν με χαλαει και πολυ γιατι ειναι μεγαλη ξεφτιλα. Το μαιλ που το βγαζει στην 31?

χεεχεχεε οχι μωρε εχω στειλει email 2 φορες τους τελευταιους 2-3 μηνες σε καποιο απο τα καναλια
που ειναι να βγουν στην 31 και παντα ερχεται το ιδιο τυποποιημενο μηνυμα.
σε 3 εβδομαδες αρχιζουμε.

επιβεβαιώνω και εγω απο νεαπολη

ενταση σηματος 53%
ποιοτητα σηματος 92%

αλλα δεν κατεβαζει τα καναλια.

Re: ψιφιακη εκπομπη στην 31 θεσσαλονικη

Υπαρχει περιπτωση να κανει παρασιτα παρεμβολης στα αλλα καναλια?
Κατι ψιλα ψαροκοκκαλα βλεπω, κατι ψιλοδιαγωνιες γραμμες στη κινηση, εχει χαλασει η εικονα.
Σημερα αρχικα νομιζα οτι χαλασε η Samsung μετα ειδα οτι η εικονα εχει το ιδιο προβληματακι
σε ολες τις TV, τους δεκτες και τις καρτες PC του σπιτιου.
Αν ηταν αναλογικη η εικονα θα ορκιζομουνα οτι ειναι παρεμβολη αλλου σταθμου.

Last edited: