Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στη Θεσσαλονίκη

κανονικα τα ψηφιακα τισ τιβι 100 επρεπε να αρχισουν εκπομπη γιατι καθυστερουν δεν μρορω να το καταλαβω με δαιδομενο τισ ισχυρεσ ψηφιακεσ παρεμβολες απο τουσ βουλγαρους που το εξαφανισαν απο πολλεσ περιοχεσ οταν τουσ ρωτασ λενε συντομα εκτοσ αν ενοουν χρονια

ελπιζω και εγω να τους δουμε συντομα.

επισεις εκει στην DU ,θεσσαλονικη ειναι και η δυτικη πλευρα της πολης αν θελετε δωστε σημα και απο εδω
στην συχνοτητα 59 (οχι οτι καιγομαστε να δουμε τα καναλια που εχει αλλα ετσι για να λεμε οτι σας βλεπουμε )

και γω μενω κεντρο ευγγελιστρια εχει μηνεσ που την du την πιανο χαλια ενω η το σημα ειναι 78 οι ποιοτητα εικονασ 0 εωσ 7 σε μαιλ που εστειλα στη du μου ειπαν οτι αυτο ειναι προβλημα των καναλιων και οχι δικοτησ αυτοι μεταβιβαζουν την εικονα προβλημα των καναλιων που εχουν αρχαια μηχανηματα ειναι ενα αισχος εκπεμπουν 2 χρονια απορω πωσ δεν τουσ ανακαλουν την αδεια

Re: Απάντηση: Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στη Θεσσαλονίκη

ψηφιακη εκπομπη στο διαυλο 7 vhf απο το καναλι της θερμης σε mpeg2.μονο το βραδυ παιζει και κατεβαζει 2 καναλια!!!

ανοιξε η συχνοτητα 50 .

μετα απο αναζητηση που κρατησε περισσοτερο απο το συνηθες , κατεβαζει μονο 1 καναλι το EURO με πολυ καλη ποιοτητα εικονας.

αντε να παιρνουν σειρα και τα αλλα 3 καναλια της ιδιας συχνοτητας.

Το euro του καψαλη; μετα την βουλη τωρα και ψηφιακα τα λεβεντοπαιδα

ανοιξε η 50 κατεβαζει κανονικα και τα 4 καναλια αλλα δεν εχει δυνατο σημα και βεβαια παρουσιαζει πολλα προβληματα στην εικονα απο τα συνεχη σπασιματα.

καθε αρχη και δυσκολη , τουλαχιστον εγινε το πρωτο βημα.

Το ειδα και εγω,το ανακοινωσε και ο τυπος που κανει εκπομπη αυτη την ωρα στο TV100,κατεβασε 4 καναλια με ονοματα TV100,GNOMI,EURO,4E,με τα 3 πρωτα να εχουν καλη εικονα,ενω το 4Ε να εχει χαλια εικονα.Κανουν δοκιμες ακομα,φαινεται και απο το σημα που ανεβοκατεβαινει και μου εκανε και διακοπες.Το TV100 εχει και θεμα με τον ηχο,ακουγεται χωρις να εχει πριμα.
και μερικα screenshots με print screen

62867970.jpg

eurogs.jpg

gnomi.jpg

tv100.jpg

Last edited by a moderator:
δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει τις 3 η 4 τελευταιες μερες μετα τις 9 το βραδυ η συχνοτητα 25 (αντ1,αλφα κτλ) παρουσιαζει
κολληματα στην εικονα αυτο κραταει κανα 2ωρο περιπου και μετα επανερχεται στα φυσιολογικα της.

κατανταει αηδια αυτο που γινεται εδω και περιπου 1 μηνα με τα προβληματα που παρουσιαζονται
κυριως της απογευματινες ωρες και συγκεκριμενα στην συχνοτητα 25 της digea με σπασιματα της εικονας.

αυτην την στιγμη εχουμε παλι τα ιδια, το σημα αποτι βλεπω ειναι στο 100 και ανεβαινει
αυτο το bit σφαλματως συνεχως.

λογικα σε ενα μισαωρο τα παντα θα επανελθουν στα φυσιολογικα τους.

δεν ξερω τι φταιει το φιλιππειο,ο χορτιατης ,η περιοχη μου ,υπερφυσικα γεγονοτα, κατεβαινουν τα ουφο ?

Απάντηση: Re: Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στη Θεσσαλονίκη

Απλά μας ψεκάζουν.

Μην παιδευεσαι.

P.S. Ξέρουμε τίποτε ρα παιδιά για digea στη Χαλκιδική?

δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει τις 3 η 4 τελευταιες μερες μετα τις 9 το βραδυ η συχνοτητα 25 (αντ1,αλφα κτλ) παρουσιαζει
κολληματα στην εικονα αυτο κραταει κανα 2ωρο περιπου και μετα επανερχεται στα φυσιολογικα της.

Το ίδιο μου συμβαίνει και μένα, αλλά τις βραδυνές ώρες, καθώς και τις πρωινές, στη συχνότητα23 (NET ET1 EΡΤ HD) και στη συχνότητα 29 (ΣΚΑΙ, ΣΤΑΡ, ΜΕΓΚΑ). Ξέρει κανείς τι συμβαίνει?

Last edited:
28 σεπτεμβριου σταματανε ολα τα αναλογικα απο χορτιατη τα αναλογικα περνανε στην ιστορια αρχιζει και επισιμα η ψηφιακη εποχη

Δηλαδη χωρις ψηφιακο δεκτη δεν πιανεις τιποτα στη Θεσσαλονικη απο 28 Σεπτεμβριου;Και το Φιλιπειο εχει κλεισει;