Κι εγω το ιδιο.. Το προβλημα ειναι γενικο.. Κοιτα κι εδω ΕΡΤ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΕγώ έχω πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες με το κανάλι 55. Ενώ έπιανε κανονικά (Βοχαϊκό) με σήμα 75-79, τώρα είναι αδύνατο να δεις τίποτα (bit error level έως και 600) στην ΕΤ1 ΝΕΤ ΕΤ3. Το κανάλι 61 και η Digea παίζουν κανονικά.
Επιβεβαιώνω από Αίγιο ότι εδώ και 2-3 μέρες (εγώ τουλάχιστον τώρα το εντόπισα καθώς δεν βλέπω και πολύ τα κανάλια) κάνει το ίδιο που αναφέρει ο φίλος kropilack στη συχνότητα 55.
Η συχνότητα 61 έχει εξ' αρχής θεματάκια, αλλά η 55 έπαιζε καμπάνα μέχρι πρότινος. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Πειράματα ή αναλογικές παρεμβολές;
Μήπως αναλογικά εκπέμπει τίποτα στη 55 από κάποιο άλλο κέντρο εκπομπής. Πχ για να βλέπεις τη 52 από Υμηττό μήπως σου έρχεται και το ΚΑΝΑΛΙ 10 από Υμηττό που εκπέμπει στη 55; Δοκίμασε μια ποιο κατευθυντική κεραία προς Κορφιώτισσα ή χαμήλωσε την ισχύ του ενισχυτή σου ή ξήλωσέ τον κιόλας! Κάτι σου έρχεται στη 55 αναλογικά! Εγώ στο Λουτράκι και δεν έχω κανένα πρόβλημα!
Εχω κοιταξει και σε αλλες τηλεορασεις στη περιοχη μου, με ενσωματομενο δεκτη και εκει κανει παγωματα.. Εμενα ο δεκτης μου (edision mini 2in1) σε ολες τις συχνοτητες (Digea και ΕΡΤ) εχει ποιοτητα 90% και επιπεδο 63%-65%. Ολα δειχνουν σωστα, εκτος απο την :twoguns:55.Κάθισα και είδα χτες μια ελληνική ταινία στη ΝΕΤ γύρω στο μισάωρο και δεν είχα πρόβλημα. Δεν βλέπω συνέχεια τηλεόραση, έχω έρθει για μπάνια!
Να ρωτήσω και γω κάτι; Τους δέκτες τους αγοράσατε φέτος πρόσφατα ή τους είχατε από πρόπερσι που ξεκίνησε η Digea; Γιατί έχω κάποιες υποψίες ότι είναι παλιοί και δεν υποστηρίζουν σωστά 64QAM! Ενισχύεται αυτό γιατί κάποιος είπε ότι με τον ένα από τους δύο δέκτες που έχει δεν έχει πρόβλημα.
Από την άλλη δείτε τι έγραψε κάποιος σε άλλο forum που μένει στη Σαρωνίδα Αττικής:
"Στη Σαρωνίδα δεν έρχετε κ πολύ σήμα στις καινούριες συχνότητες 55 και 61
την 55 καταφερα να την κατεβάσω βράδυ με ισχύ περίπου50% και ποιότητα ανάμεσα σε 45 και 70 % την ώρα που η digea με ισχύ 60% και ποότητα 70% .το καναλι10 κάνει την ζημιά... την ημέρα δεν μου κατέβαινε τιποτα... υπήρχε σαν ψηφιακό χιόνι πάνω απτο 10
στην 61 δεν κατάφερα τίποτα.. μόνο ψηφιακό χιόνι πάνω απτο 902tv υμηττού"
Απο βραχατι βλεπω, αλλα κανει πολλα παγωματα σημερα..:furious3:Σήμερα το πρωί στην Αιγείρα είναι αδύνατη η λήψη των ψηφιακών της ΕΡΤ...
Αναφορές από αλλού;
Κάθισα και είδα χτες μια ελληνική ταινία στη ΝΕΤ γύρω στο μισάωρο και δεν είχα πρόβλημα. Δεν βλέπω συνέχεια τηλεόραση, έχω έρθει για μπάνια!
Να ρωτήσω και γω κάτι; Τους δέκτες τους αγοράσατε φέτος πρόσφατα ή τους είχατε από πρόπερσι που ξεκίνησε η Digea; Γιατί έχω κάποιες υποψίες ότι είναι παλιοί και δεν υποστηρίζουν σωστά 64QAM! Ενισχύεται αυτό γιατί κάποιος είπε ότι με τον ένα από τους δύο δέκτες που έχει δεν έχει πρόβλημα.
Από την άλλη δείτε τι έγραψε κάποιος σε άλλο forum που μένει στη Σαρωνίδα Αττικής:
"Στη Σαρωνίδα δεν έρχετε κ πολύ σήμα στις καινούριες συχνότητες 55 και 61
την 55 καταφερα να την κατεβάσω βράδυ με ισχύ περίπου50% και ποιότητα ανάμεσα σε 45 και 70 % την ώρα που η digea με ισχύ 60% και ποότητα 70% .το καναλι10 κάνει την ζημιά... την ημέρα δεν μου κατέβαινε τιποτα... υπήρχε σαν ψηφιακό χιόνι πάνω απτο 10
στην 61 δεν κατάφερα τίποτα.. μόνο ψηφιακό χιόνι πάνω απτο 902tv υμηττού"
Εχεις κατσει για 2-3 λεπτα συνεχομενα να το ελεγξεις, και διαφορετικες ωρες?
Χτες συντόνισα σε μία γειτόνισσα την ΕΡΤ στο ψηφιακό δέκτη της στην ίδια πολυκατοικία με μένα στο Λουτράκι. Θα παρακολουθούσε μια ελληνική ταινία χτες το απόγευμα στην ΕΤ3. Την ενημέρωσα ότι θα υπήρχε περίπτωση να είχε κολλήματα και ότι το πρόβλημα είναι γενικό του Κορινθιακού. Σήμερα θα τη ρωτήσω αν είχε προβλήματα και θα σας αναφέρω το συντομότερο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.